3.

162 5 0
                                    

~Olivia~

Byla jsem členům kapely čím dál tím blíž. Lomcovaly se mnou mírné záchvěvy nervozity ne, že bych se ostýchala před nějakými frajírky, to vážně ne, ale dost mě znervózňoval pronikavý pohled toho s nejkudrnatějšími vlasy z celého hloučku. Vypadalo to, jakoby si mě měřil pohledem od hlavy až k patě, často se pozastavoval u mých ramen. Mám takový zvláštní pocit, určitě to není poprvé, co se s ním vidím.

,,Jelikož nás čeká spousta práce, byl bych vděčný za vzájemnou spolupráci ať už mezi vámi s děvčaty tak i se mnou. Začněme tedy seznámením, následně vybereme pro scény dvojici," uvedl choreograf, čímž mi úplně přerušil myšlenkové pochody.

Myšlenky ohledně neznámého a zároveň známého jsem zametla do kouta, teď se jim mám nějakým způsobem představit a udělat dobrý dojem. Přistoupil ke mně ten blonďatý, nejspíš Noah, Neville, Niall? (Opravdu kapelu moc neznám.) Lehce se pousmál, potom mi sevřel ruku: ,,Ahoj, jsem Niall a ty musíš být Olivia, že?" na to jsem jen pokývala hlavou a koutkem oka sledovala Emily, která se při seznamování flirtovně uculila. ,,Liam, k vašim službám, mademoiselle," zazubí se na mě hned druhý příchozí. Naznačila jsem mu úsměvem, že ho ráda poznávám, i přestože není můj typ.

Zcela nečekaně mi projelo po zádech mrazivé brnění, nechápala jsem však proč. Oči znaly odpověď, šel ke mně kudrnáč. ,,Extravagantní představení ode mě nečekej, jsem Harry," zkřivil svoje ústa do nepatrného úšklebku a probodl mě brčálovýma očima, v nichž se zrcadlil spalující oheň. To mě ujistilo, že Harryho odněkud znám. Vpíjela jsem se mu do jeho zorniček tak dlouho, dokud neuhnul pohledem a nevrátil se ke zbytku party.

Louis mi přijde asi nejsympatičtější, možná i ten Niall s Liamem. A Zayn? To je správný vtipálek. Co vím jistě je, že s Harrym se nejspíš moc bavit nebudeme. Doufám, že na nás nepadne společná scéna.

  ,,Předpokládám, že tu nebudou panovat žádné potyčky a rozbroje, buďte k sobě upřímní v tom tkví základ týmového ducha! " Všichni souhlasně zamručíme a pan ulízaný pokračuje: ,,Zeptám se tedy narovinu, jsou tu dohromady tři scény, kde se kamera soustředí na šest z vás. Jste schopni utvořit dvojice, které by spolu bezproblémově fungovaly? Nezapomeňte se zapojit všichni, táhnete za jeden provaz," pozvedl pochybně obočí pan Leroy. ,,To není problém," pokynul rukou Zayn, abychom se s Emily připojily k ostatním. Všimla jsem si, že občas pokukoval právě po mé konkurenci, jedna dvojice je vyřešena. Co pak? To si mě jako sami někam přiřadí? Na to nedám dopustit, ráda bych se dohodla na společném kompromisu.

Bez choreografovy přítomnosti z nás opadl částečný vzruch a nervozita. Dali jsme hlavy dohromady, možná nám to bude opravdu šlapat. ,,Osobně bych dal přednost holkám, nevím jak vy, kluci, ať nám poví své návrhy," kývnul k nám Liam. Nikdo zas tak neprotestoval, až na otráveného Harryho. ,,Nebylo by lepší se nejdříve více poznat a zkusit tak různé kombinace? Možná tak nejlépe zjistíme, kdo s kým může spolupracovat, ne?" vyjde ze mě, ani nevím jak, připadá mi to jako skvělý způsob k nalezení vzájemného souladu. ,,To není zas tak špatný nápad Oli, kdopak bude určovat konkrétní páry, jestliže to má být spravedlivé, hmmm?" prohrábne si vlasy kudrnáč s náhle veselejší náladou. Při vyslovení zkomoleniny mého jména, zatnu ruce v pěst. ,,Stačilo by zatočit flaškou, ta se umí náhodně rozhodovat, že?" připitoměle se zasměje blondýna, těšící se z mužské společnosti. ,,První dobrý nápad tohoto týmu," zamračí se Harry, nad kterým Niall vrtí hlavou. ,,Sem s ní, ať už to dopadne jakkoliv," přetne vzájemně stoupající napětí skupiny pobavený Zayn.

OLIVIA✔️(1. díl HS fanfikce)Where stories live. Discover now