55 dalis.

1.1K 67 0
                                    

55 dalis.
Niall raminančiai glostė mano plaukus ir suko juos tarp pirštų. Per televizoriu rodė kažkokia laidą daug demėsio ten neskyriau. Buvau susirūpinusi dėl Niall melynių ant veido. Kas ji sumušė. Ar dėl to kalta aš?. Jaučiuosi blogai dėl to ir atrodo mane supykins. Nurijau seiles ir šleikštulis skrandije sumažėjo.
-Viskas gerai?.- paklausė Niall.
-Kas tave sumušė?.- pakėliau akis į ji. Gal nebuvo labai gera proga to paklausti, bet man smalsu. Netgi labai.
-Neklausynėk, Darcy.- ji balse galėjai girdėti šypsenėpe. Tai kiek nervina.
-Užsikrušk.- pavarčiau akis.
-Nagi tai nesvarbu.- prisitraukė arčiau.
-Man svarbu.- prikandau lūpą.
...
Praėjo mėnesis nuo tos dienos, kaip pradėjau gerti vaistus. Nervingai trepsenu koja ir laukiu kol mane pakvies į kamineta. Taip šiandien ta diena, kaip einu pas ta pačia daktarę.
-Nusiramink.- ranka uždėjo ant mano kelio tai neleisdamas jam judėti. Prikandau lūpą ir žiūrėjau į Niall.
-Žinoma.- atsidusau. Turbūt esanti netoli moteris kuri buvo gerokai vyresnė kreivai mus nužiūrinėjp jau keletą minučių. Duodu pirštus nukirsti, kad pamanė, kad aš čia dėl to, nes laukiuosi. Ir visa tai dėl to, kad atėjau su vaikinu. Pasijutau nejaukiai. 
-Sveikinu, jus nėščia.- netoliesi išgirdau seselės balsa. Pasukau galvą ten stovėjo mergina, kuri nebuvo labai laiminga sužinojusi tokia naujiena. 
-Ačiū.- ji tyliai tarė ir paėmusi kažką iš seselės ėjo kolidoriumi link manęs. Ji nebetramdė ašarų. Man buvo gaila tos merginos nors jos ir pažystu, bet man nuoširdžiai jos gaila. Ji verkia ne iš džiaigsmo, o iš nevilties. Moteriškės smerkiamu žvilgsniu nužiūrėjo ja.
-O tokia jauna.- sakė jos.
-Ei viskas gerai? Tave kviečia.- mane išblaškė Niall.
-Ak, taip.- apsidairiau.
-Sekmės. Lauksiu tavęs čia iki tol kol reikės.- Niall mane pabučiavo ir aš pakilau. 
...
-Taigi, Darcy. Tau viskas gerai. Pavojus praėjo.- tarė daktarė ir užrašė kažą į savo sąsiuvinį. 
-Man nebereiks vaistų?.- paklausiai ir džiaigiaisi, kad nebereiks kęsti skausmų.
-Nesakau, kad skausmas visiškai dings, bet vaistų tau reiks dar kuri laiką.- nusišypsojo daktarė. Ji atrodė tokia užtikrinta savimi. Nusišypsojau jai atgal.
-Tu man kažkur matyta, bet negaliu prisiminti kur.- baigė rašyti man receptą.
-Turbūt turiu viena iš tų veidų.- nusijuokiau ir paėmiau receptą iš jos.
-Tebunie. Dar susitiksim.- nusijuokė. Išėjau iš kabineto ir pamačiau vis dar sėdinti Niall. Jis pakėlė akis į mane is atsistojo.
-Man viskas gerai.- nusišypsojau ir tvirtai apkabinau jį.
-Jug sakiau.- pabučiavo į žandą.
...
Autorė.
Atrodo viskas pradeda tvarkytis, gyvenimas mažai žingsneliais atgauna prasmę. Geras žinias pakeičia blogos. Liūdesi pakeičia džiaigsmas. Skausma pakeičia ... palengvėjimas.Žmonės ateina į šį pasauli ir išeina. Visa tai iš šono atrodo naturalu iki tol kol nepatiri to skausmo pats. Vienas skambutis ir tavo gyvenimas nebebus toks koks buvo prieš penkias minutes. 
...
-Darcy?!.- į rageli sušuko Effa.
-Sveika! Kas atsitiko?.- nusijuokė Darcy.
-Nieko tik norėjau išgirsti tavo balsa.- sukikeno.
-Tai miela. Noriu susitikti su tavimi!.- atsisėdo šalia Niall ir Dianos jie kartu žaidė. Niall jai šyptelėjo ir pamerkė akį.
-Oh, taip būtinai .- ji kiek pasimetė.- turiu eiti. Prisiek, kad mane atsiminsi.- nusijuokė.
-Jug pati žinai,- nusišypsojo į telefono rageli.
-Prižadėk, man tai labai svarbu.- suzyzė ir po keliu sekundžių nusijuokė.
-Pasiilgsiu tavęs .- nusijuokė.
-Turiu eiti, čiau.- padėjo rageli. Darcy šis pokalbis atrodė kiek keistokas, bet labai mielas ir nuoširdus.
Darcy, kaip ir Niall net nenumanė kas atsitiks po dvėju valandų tristešimt dėvynių minučių. Tuo tarpu mergina vardu Effa pasiėmusi rašiklį ir popieriaus lapą savo kreivu raštu rašė priežastis kodėl. Ji neverkė. Ji buvo visiškai rami. Ant voko užrašė 'VISIEMS KURIE BUVO ŠALIA'.
Zayn nieko neįtardamas sėdėjo ant sofos ir kalbėjosi su Liam. Staiga jo visa gyvenimą apvertė vienas skambitis. Visu gyvenimus apvertė skambutis ir du žodžiai. Nieko nereikšmingi, bet daug skausmo sukelentis žodžiai.
-Effa nusižidė.
...
Darcy, Sophia, Eleanora, Liam, Louis, Harry, Niall ir Zayn. Jie visi buvo čia ir sėdėjo ant Effos lovos. Jie visi verkė ir guodė vienas kita. Visai nesenai palaidoje gera draugę ir mylimaja. Zayn rankos drebėjo jis negalėjo atplėšti laiško, bet po kelių minučių jam tai pavyo. Susikaupė ir drebančiu balsu pradėjo skaityti:
Sveiki,
Zayn, jai skaitai šį laišką reišiasi man pavyko. Aš jau mirusi ir ilsiuosi kitame pasaulyje. Ačiū jums, kad buvote mano gyvenime bent trumpam ... Keista kiek šypsena gali paslėpti tiesa?. Noriu, kad mane prisimintumet. Tas kvailas trumpas skambutis visiems. Ar prisimetan? Jus man prižadėjot ir labai norėčiau, kad šis pažadas būtu ištesėtas. Man sunku buvo likti čia. Prašau supraskit mane. Žinau jums dabar labai sunku ir aš labai apgailestauju, bet man dar sunkiau. Darcy, noriu tau padėkoti už tavo pastangas. Prašau neik pas mane. Eleanora ir Sophia jus nuostabios merginos, mylėkit ir būkit mylimos. Liam, Harry, Louis, Niall noriu padėkoti, kad buvote ir esate. Oh mielasis Zayn prisimeni tą keista pokalbi virtuvėje? Prisimink ką tau sakiau ! Myliu jus labai. Prižadu sugrįžti. Prisiekiu mes dar susitiksime. Viso mano melieji. 
Su meile,
Effa.
*
-
Gyvenimas yra negailestingas. Tai ne banalus filmas kuri gali atsisukti ir jį žiūrėti vėl ir vėl. Tai realybė. Jei nori iškęsti gyvenimą – pasiruošk priimti mirtį. Effa taip ir padarė.

Sužeista siela.Where stories live. Discover now