28 dalis.

1.2K 75 0
                                    

-Pamiršau raktus, buk gerutė ir paguldyk Diana .- šypsojosi mama. Ji buvo kiek pavargusi.
-Gerai.- perėmiau iš jos rankų mažąja sesutę. Nunešiau ja į jos kamabrį ir paguldžiau į lovą. Atsargiai numoviau jos batukus ir paltuką. Ji prabudo ir pasitrynė akytes. Apsidairė.
- Persirenkim, gerai ?.- ji linktelėjo, iš spintos paėmiau jos mėlyna su mikimauzais pyžamą. Ji greitai persirengė. Apkamšiau ją.
-Labanaktis,princese.- pabučiavau jai į kaktytę, lygiai taip pat, kaip darydavo man mama.
-Labanaktis, sesę .- nusižiovavo ir patrynė akytes. Jau ruošiausi išjungti šviesą, bet išgirdau mažylės tylų balsą.
-Gali palikti naktinę lemputę?.
-Žinoma mieloji.
Grįžau į savo kambarį ir isitaisiau šalia Effos, kuri skaniai snaudė.
-Po savaitės -.
Liko tik savaitė ir vėl pmatysiu savo mėlynakį blondiną. Su tokiomis mintimis sėdėjau pas Eleanora namie. Na čia buvo visos: Effa, Sophia, Kate, Eleanora ir aš. Merginos diskutavo kokius aukštakulnius nusipirko, Kate. Žiūrėjau į jas su šypsena veide.
-Ei, pasidarom manikiurą ?.- sukrykštė Sophia. Visos sutiko.
-Nemanau, kad mano nagų formą tinka tam .- apžiūrėjau savo nagus.
-Nusišneki.- grįžo su lagamineliu Sophia. Ir pažiūrėjo į mano nagus. Merginos vienos kitai lakavo ir tvarkė nagus. Man nulakavo juodai ir padarė mažas snaigies ant kekvieno nago. Atrodė tikrai gerai. Netikėtai išgirdome durų skambutį. Eleanora susijaudinusi nulėkė jų atidaryti. Susižvalgiau su merginomis ir patrukčiojom pečiais. Netrukus pro duris įžengė, penki senai matyti vaikinai.
-Niall!.- sucypiau ir puoliau pavargusiam blondinui į glėbį. Aplinkui girdėjosi didelis šurmulys.
-Dieve, kaip tavęs pasiilgau .- smarkiai apkabino mane Niall. Kiek tik galėdama prisitraukiau arčiau blondino ir įkvėpiau, senai užuosto vaikino kvapo. Net negaliu pasakyti, koks jausmas dabar mane užvaldė. Tai buvo panašu į ilgesį, meilę, baime ir aistra . Jausmai vienas su kitu maišėsi ir aš nejučiomis pravirkau. Abu lingavom tai į kairę, tai į dešine.
-Neverk mieloji, aš čia su tavimi .- glostė mano galvą.
-Jie tai vienas kito nuoširdžiai pasiilgę .- už mūsų sukikeno Louis su Ele. Nesivarginome vienas nuo kito atsiplėšti ir pažiūrėti į juos.
-Užsičiaupk, Louis.- sumurmėjau į Niall krūtinę. Vaikino krūtinė suvibravo ir po kambarį pasklido nuoširdus blondino ir kitų juokas.
-Viskas jie jau Twitterije .- nusijuokė Louis.
-Aš tave užmušiu Tomo .- atsisukau į jį.
-Tik po to .- atsuko mane į pradinę padėtį ir įsisiūrbė į mano lūpas. Taip gera jausti jo švelnias lūpas. Ranką uždėjau ant jo skruosto ir kelis kartus pakštelėjau į lūpas.
-Myliu tave.- tyliai sušnabždėjo ir priglaudė savo kaktą prie manos.
-Aš tave irgi.- nusišypsojau ir supyniau mūsų pirštus. Jis prikando lūpą. Labai to pasiilgau. Atsisukome į kitus ir pamatėme Liam, Harry ir Louis nulenktomis galvomis, o merginos ant jų kiek piltai rėkė.
-Liam, kas per velnias dėjosi klube ?.- papūtė lūpas Sophia.
-Aš tiesiog ... padauginau .- tai labiau skambėjo, kaip klausymas, nei pasiteisinimas.
-Harry, juk žinai, kad negali daug atlaikyti, bet vistiek geri, kaip asilas .- pavartė akis Katė.
-Atsiprašau, mažute. Atliginsiu vakare ... lovoj .- pakilnojo antakius. Kate nuraudo ir sukikeno.
-Louis, aš nebeturiu žodžiu ... man skaudu .- pažiūrėjo į Louis su nepykantos ir meilės pilnu žvilgsniu. Ele tiesiog apsisuko ir nuėjo link prieškbario.
-Kuri laiką pagyvensiu pas mama. Reikėjo paklausyti, tada, kaip mamytė sakė, kad tu esi tiesiog ... kvailys .- liūdnai pasakė ir trenkusi laukinėmis durimis išėjo. Prisiglaudžiau dar arčiau Niall. Visi buvo sutrikę ir bijojo pratarti žodį. Louis nudribo ant sofos ir susiėmė už galvos.
-Ji nekenčia manęs .- suburbėjo.
-Ir taip kekvieną kartą, Louis. Tiesiog nustok būti šiknium .- pasipiktino Zayn.
-Nusiramink.- Effa paglostė jam ranką. Duodu galvą nukirsti tarp jų kažkas dedasi.
-Syki aš tau nusuksiu kiaušinius, Louis.- prisimerkė Sophia.
-Nusiramink, mažute.- sulaikė ją Liam. Tikrai tikiu, kad Sophia būtu trenkusi ar dar ką padariusi Louis, ji kieta mergina.
-Važiuojam pas mane ?.- sušnabždėjo man į ausį Niall. Linktelėjau jam. Mes apsirengėme ir įsėdome į jo mašina. Už pusvlandžio buvome pas Niall.

-------------------

Sveiki, butu labai malonu, jai sulauksčiau nuomonių :)

su meile,

Eiviltė :)

Sužeista siela.Where stories live. Discover now