15 dalis.

1.5K 78 0
                                    

Darcy*
-Ar galiu pabučiuoti tavo randus?.- mano kojos nutirpo.
-Niall. Aš nenoriu, kad tu tai matytum.- nurijau seiles. Niall nieko nesakė tiesiog grįžo į savo pradinę būseną.
Gulėjau šalia jo. Jaučiau keistą nerimą viduje. Galvojau apie Niall ir savo tėti. Kodėl jie susipyki? Ar tai dėl manęs?. Bijojau, kad tėtis sužinos ir išskirs mus. Tvirčiau apsikabinau ji ir įkvėpiau jo aromato. Jis prisitrauke mane kiek įmanomą arčiau, jaučiau visą jo kūną. Niall mane karštai pabučiavo, leidosi lūpomis mano kaklu.
Įsitempiau, nes žinojau kur tai veda.
-Niall .- sumykiau. Jis pakėle galvą ir žvelgė man į akis.
-Mažute, aš einu į virtuvę. Atnešti tau kanors?.- nusišypsojo tobula šypsena. Papurčiau galvą. Buvau jam dėkinga, kad jis suprato, nebuvau tam pasirengusi.

Niall*
Aš tok bukaprotis!. Nekenčiu savęs už tai, kad vos netrenkiau Darcy. Aš toks apgailėtinas. Alkūnėmis atsirėmiau į stalą.
...
Rytas.
Visi sėdėjo virtuvėje ir laukė kol užvirs vanduo. Darcy vis dar miegojo.
-Dieve, kaip aš neišsimiegojau .- į virtuve atėjo skusdamasis Zayn, o iš paskos žvali Effa.
-Niekas neliepė miegot su manim.- išsišiepė Effa.
-Niekada gyvenime. Man mėlinė ant šono ir rankų.- purtė galvą Zayn.
-Ką jus ten darėt?.- pakėlė antakius Harry.
-Ji spardosi.- Zayn dūrė pirštu į Effa.
-Labas rytas, visiems.- trindama akis į virtuve įėjo mano mergaitė. Prikandau lūpą ir nuskenavau ją. Juodos timpos, mano džemperis jai tikra per didelis ir netvarkingai surištas kuodukas. Ji atrodė taip žaviai.
-Nevalgyk jos Horan .- kumštelėjo man Eleanora į pašone. Papurčiau galvą ir nusijuokiau.
-O pupą gerai atrodai .- mirktelėjo jai Zayn. Darcy raustelėjo ir nuėjo užsikaisti arbatinį. Dabar norėjau atsistoti ir trenkti jam į veidą. Taip jis mano draugas, bet jau per daug sau leidžia. Akis nusukau į puodelį iš kurio kilo karšti garai. Gurkštelėjau jo skysčio ir atsikandau kepto sumuštinio, kuriuos kepė Eleanora ir Louis . Jie dažnai gamina kartu.
-Labas rytas, kodėl manęs nepakėlei ? .- mano ausį pasitiko rytinis Darcy balsas.
-Norėjau, kad dar pamiegotum.- pabučiavau jai į lūpas. Jos skruostai nusidažė raudona spalva, kaip visi pradėjo šnekėti nešvankius dalykus.
-Tai tik bučinys.- nusivaipė Darcy ir veidą paslėpė savo delnuose.
-Viskas nuo to ir prasideda.- pakilnojo antakius Louis.
-Nekreipk dėmesio.- sušnabždėjau jai į ausį. Ji tik linktelėjo.

Darcy.

Sėdėjau ir tiesiog spoksojau į arbatos puodeli apie sumuštinius nenorėjau net galvoti. Visi valgė ir šnekėjosi. Pakėliau akis. Priešais mane sėdėjo Effa. Ji man mirktelėjo ir atsikando sumuštinį. Šyptelėjau jai ir nusukau akis į šali. Darcy, tau reikia valgyti ! Tu taip negali. Perlipau per save ir suvalgiau v ieną sumuštini po jo sekė antras ir trečias po jo ketvirtas. Viską sukramčiau ir nurijau. Pasėdėjau ramiai minute ir pajaučiau, kaip viskas kyla aukštyn. Atsistojau nuo kedės ir kuo greičiau bėgau į tualetą. Visas turinys kuris buvo skrandyje atsidūrė klozete. Išsigandau, kaip pamačiau kraujo dėmelių. Skruostais riedėjo ašaros. Pajaučiau švelnias rankas glostančias man nugarą.
-Mažute ar viskas gerai? .- susirūpinęs paklausė Niall. Linktelėjau jam. Greitai nuleidau vandenį, kad Niall nepamatytu tarp mano skrandžio turinio kraujo. Paklūpėjau ant grindų. Mąsčiau kas man yra. Tai nutiko pirmą kartą. Aš bijau.
-Darcy? Ar viskas gerai ? .- šone išgirdau daugiau balsus. Negalėjau išgirsti tiksliai kas ką šnekėjo.
-Darcy, einam apsiprausti .- išgirdau švelnų balsą. Niall padėjo man atsistoti ir nueiti iki kriauklės. Patalpoje buvome tik mes du. Nusiprausiau veidą ir persiskalavau dantis. Jaučiausi šlykščiai. Sukosi galva ir pykino. Atsisukau ir atsirėmiau į spintelę .
-Kas man .- užsidengiau veidą delnais.
-Nežinau mieloji .- apkabino mane Niall. Mano skruostu riedėjo ašaros. Nežinojau ką daryti.
-Viskas bus gerai, mazute.- guodė mane Niall. Stipriai prisiglaudžiau prie jo.
Man tikrai nėra viskas gerai. Dėl to labiausiai bijau.
...
Nuo to įvykio praėjo savaitė. Vis dar neįsiaiškinau kas tarp tėčio ir Niall. Mane tai žudo.
Radau būda, kaip atsikratyti visko ką suvalgau. Man tiesiog nieko nereikia daryti organizmas viską padaro už mane. Tad bijau dėtis ką į savo burną. Pastaruoju metu geriu tik vandenį. Niekam apie tai nepasakoju. Namie imituoju, kad valgau, o kaip būnu su Niall tiesiog įtikinu ji, kad pavalgiau, o pastaruoju metu įtikinėti žmones man sekasi neblogai. Talentas. Esu namie viena. Effa negalėjo ateiti, nes išvažiuoja lankyti senelio. Na iš dalies tai ir gerai. Noriu pabūti viena. Nieko netrukdoma.
Atsirėmiau rankomis į stalą. Kiek apsisuko galva. Bandžiau dėti žingsni einant prie lovos ...
Niall*
Vis galvojau, ką veikia Darcy. Ji man neatrašo jau geras dvi valandas. Gal reiktu jai paskambinti?. Nenoriu pasirodyti įkyrus.
-Kaip aš atrodau? .- į svetaine įžengė Zayn.
-Gerai .- stengiausi nusijuokti, kaip jis apsisuko ir nusimaivė lyg dešimtmetė mergaitė. Bet ne kaip sekėsi.
Tiek to. Surinkau Darcy numerį ir telefoną pridėjau prie ausies. Niekas neatsakė. Pasigirdo trys pyptelėjimai. Bandžiau dar keletą kartų, bet vis tas pats. Viduje jaučiau nestipru jauduliuką. Griebiau mašinos raktelius.
...
Neužilgo buvau prie Darcy namų. Kelis kartus pabeldžiau niekas neatsidarė durų. Nulenkiau durų rankeną. Durys nebuvo užrakintos tad įėjau.
-Ar yra kas ?.- už savęs uždariau duris. Name buvo tylu. Užlipau į antrą aukštą. Patraukiau link Darcy kambario. Pravėriau kambario duris ir pamačiau ant žemės gulinčia Darcy. Mano akys išsiplėtė. Pribėgau prie jos. Ji buvo be jokių gyvybės ženklų. Drebančiomis rankomis išsitraukiau telefoną iš kišenės ir surinkau greitosios pagalbos numerį. Nesulaukęs kada atsilieps. Įsimečiau telefoną į kišenę. Pakėliau Darcy ant rankų ir skubiai nešiau link savo mašinos. Be proto bijojau.
...
Ligoninėje jau laukiu valandą. Niekas neleidžia man pamatyti Darcy, nes jai atlieka įvarius tyrimus ir visa kitą šūdą. Paul ir Clodah jau pakeliui į ligonine, kaip ir kiti vaikinai su merginomis.

Sužeista siela.Where stories live. Discover now