27 dalis.

1.1K 74 0
                                    


-Turiu eiti .- greitai sumalė ir numetė ragelį.
-Niall?.- atitraukiau telefoną nuo savo ausies ir pažiūrėjau į ekraną jis nerodė jokių požymių, kad Niall vis dar kalba su manimi. Atsidusau. Prisėdau ant lovos krašto ir apsikabinau Mažiuką. - Ei, juk viskas gerai.- paglostė petį Effa.
-Tiesiog labai jo pasiilgau.- atsidusau.
-Praėjo jau trys savaitės, dar dvi ir jus vėl susitiksit .- apkabino mane draugė.
-Tikiuosi .- atsidusau.
-Nemanau, kad jis norėtu, kad tu liūdėtum .- kiek nusijuokė draugė.
-Su kuo tu kalbėjai?.- nusišypsojau draugei.
-Draugu .- iškišo liežuvį.
-Kas jis toks? Ar jis gražus?.- klausnėjau.
-Jis stulbinamai gražus.- juokėsi .
- Na kas jis toks?.- kiek nusijuokiau.
-Tai Zayn.- užsidengė delnais veidą.
- Rimtai?.- isižiojau. Ji palinksėjo.
-Džiaugiuosi už tave .- stipriai apkabinau draugę.
Niall*
Stovėjau klubo tualete ir šnekėjau su Darcy iki tol kol į tualeto vidų nesibrovė girtas Liam ir vos ant kojų bepastovintis Harry. Numečiau ragelį.
-Atrodo tuoj vemsiu .- žagtelėjo Harri ir nubėgo prie klozeto.
-Aš ne ne ne vemsiu .- mosikavo pirštu pirmyn ir atgal Liam .- aš vyras .- ir ant tų žodžių jis apsivėmė. Nusijuokčiau jai butu juokinga. Manau rytoj ryte skaniai kvatosiu. Liam nuvedžiau prie kriauklės ir atsukau šaltą vandienį. Pro duris įsiveržė Zayn.
-Niall reikia pagalbos ir jai nepaskubėsim Louis įsitems kažkokia kalę į lovą.- viską sumalė Zayn.
Palikome tuos du tualete tykėdamiesi juos vis dar rasti, kaip sugrįšime. Grojo tranki muzika, aplink gėrė ir šoko žmonės. Louis sėdėjo na teisingiau sakant jis buvo vos neužlipęs ant kažkokios merginos.
-Na vyruti mums metas .- pajudinau draugą, bet jis neregavo tik numojo ranka.
-Louis!.- užrikau ant jo, bet nieko gero tas nedavė, nes klube grojo tranki muzika. Susižvalgėm su Zayn ir linktelėjom vienas kitam. Aš griebiau už vienos rankos, o Zayn už kitos. Šiaip ne taip atplešėm jį.
-Kokie jus draugai !!! Neleidžiat man linksmintis !!!.- šaukė ant mūsų Louis, kaip vedėme jį į mašiną.
-Džiaukis, kad nesumaliau tau veido. Asilas.- suburbėjau.
-Galėsi mums padekoti vėliau, brolau .- atidarė mašinos dureles Zayn. Saugiai pasodinom draugą ant galinės sėdynės ir dėl viso pikto užrakinau mašina, kad nesugalvotu išeiti pasivaikščioti.
-Ir, kaip jis taip sugeba .- papurčiau galvą.
-Kadanors jis išsilakstys.- linksėjo Zayn. Atsidusau.
-Vietoj jo melsčiausi, kad niekas nenufotografavo .- apsilaižiau lūpas. Jaučiu, kaip Eleanorai turėtu buti skaudu. Grįžome paiimti Liam ir Hario. Visa laimė ta, kad jie vis dar buvo tualete. Saugiai ir nepastebimai nugabenome juos į mašiną. Kažkam laukia sunkus rytas.

Darcy*.
Saldžiai miegojau, bet mane prikėlė riksmas. Greitai šokau iš lovos ir pamačiau ant lovos krašto sėdinčia Effa ji buvo užsidengusi delnais veidą ir kiek drebėjo.
-Effa? Eff? Kas yra?.- priėjau prie jos ir nuėmiau delnus nuo veido. Iš jos akių birėjo ašaros.
-Tai tai tik blogas sapnas.- draugės rankas drebėjo.
-Nusiramink .- apkabinau draugę ir po biškį ją supavau.Ji verkė,o aš ja guodžiau. Žinau tą jausmą. Žinau, kaip jai dabar sunku. Ji kiek apsiramino.
-Ką sapnavai ? .- švelniai paklausiau ir pagloščiau nugarą.
-Aš negaliu suprasti to. Tai tokia painiava .- sukukčiojo.
-Nusiramink viskas bus gerai.
Effa užmigo, o aš niekaip negalėjau. Tyliai įšėjau iš kambario ir nuėjau į virtuvę. Užkaičiau arbarinį ir atsisėdau ant virtuvinės spintutės. Niekada nepastebėjau, kad mūsų virtuvės grindis išklotos baltomis ir tamsiai mėlynomis plitelėmis. Mano dėmėsį atkreipė arbarinio švilpimas. Nulipau nuo spintelės ir pasitaisiau juodos arbatos. Lėtai nuėjau į svetainę ir atsisėdau ant plačios palangės. Galvojau apie viską, bet daugiausia apie gyvenimą.Jis ilgą laiką nebuvo gražus ir spalvotas. Noriu nebeturėti randų ir džiaugtis gyvenimu. Galbūt jis butu daug gražesnis ir ne toks niūrus, bet nieko negaliu sakyti blogo dabar jis tvarkosi ir tvirtai tikiu, kad prasideda gražus mano gyvenimo etapas, labai to tikiuosi. Suskambo durų skambutis. Pripažinsiu kiek ižsigandau, atsistojau ir ant staliuko padėjau puštušti puodelį ir su nerimu ėjau atidaryti durų. Pažiūrėjau pro akutę ir pamačiau mama ant rankų laikančia miegančia Diana....

-----------

Sveiki, kaip senai čia buvau :o labai apleidau savo Wttpada :o atsiprašau tiesiog nebebuvo laiko, ir tiesa šia istorija keliu š Facebook, bet dabar nesustosiu kelti ir čia :) Labai apsidžiaugiau pamačiusi kiek daug peržiūru surinko mano istorija ačiū jums visiems :)

Myliu jus ,

Eiviltė <3

Sužeista siela.Where stories live. Discover now