2 Dalis

3K 136 1
                                    

-po savaitės -

Visa šita savaite pas mane lankėsi psichologai , bet iš manęs nieko neišpešė. Prižadėjau , kad daugiau taip neatsitiks ir jie atstojo nuo manęs.

-Na tu jau galėsi važiuoti namo,  ateis seselė pakeisti tvarsčius. -subambėjo po nosimi daktaras  ir išėjo..

-Sveika,Darcy,kaip nuotaikos? .-linksma įėjo seselė kaip visada

-Trykštu džiaugsmu. -sarkazmo gaidelė pasigirdo mano balse

-Girdėjau jau namo? .-nuvyniojo sena tvarsti ir pasimatė vis dar gana gilus randai.

-hm.  Sakė tėtis vyksim pas jį į kitą miestą.-be  emocijų pasakiau

-Kaip smagu, patikėk ten bus kiti žmonės ,o ten kur  kiti žmonės ir nauji nuotykiai. -baigė darbą ji.

-Taip kiti žmonės ir nuotykiai, bet tas pats požiūris į negražią mergina su dideliu randu ant pusės veido , savižudės tapatybe ir stora lyg banginis . -vėl sarkazmas

-Tu su sarkazmu toli neisi. Nenuvertink savęs .Gal tu ten surasi žmogų toki kaip tu? Prisimink ką sakiau. -susirinko bintus mirktelėjusi išėjo .

-Taip ,taip ...-pavarčiau akis.

Pro duris įėjo tėvai jie tokie laimingi priešingai nei aš.

-Labas, kaip miegojai? .-mama pabučiavo į kakta

-Kaip visada. -burbėjau

-Renkis važiuojam namo! .-linksmai prašneko tėtis

-Mano akys verkia mėlynom ašarom iš džiaugsmo. -pavarčiau akis. -matai. -parodžiau į akį

-Baik tik . Šmaikštuole mano. -tėtis pavėlė mano plaukus ir nusijuokė.  Jo telefonas suskambo, o aš pradėjau renktis.  Aptemti džinsai, laisva maikutė ir tėčio languoti marškiniai .Puiku! Nemėgstu aptemtu rūbu, nes aš banginis ir net nepanaši į savo mama kuri turi idealia figūra. Nuleidau galva.

*Darcy

Po galbūt kelių valandų atvažiavome į naujuosius namus . Na, neblogai tėtis įsikuriąs . Mane palydėjo į mano kambary ir jis buvo rožinis? Gyvensiu,kaip Barbe devindarbe pagalvojau. 'Įsikūriau' savo kambaryje išgirdau beldimą į duris.

-Užeik kas bebūtum! .-užrėkiau

-Nulipk į apačia. - įlindo į kambarį tėtis.  Linktelėjau ,nulipau į apačia ir nuėjau į virtuve.

-Dabar neišsigąsk .-pažėjo į mane tėtis

-ką?. - nieko nesupratau. Suskambo durų skambutis ,o ne.  Jau norėjau smukti į kambarį, bet  pasigirdo kažkieno balsas, bet buvo per vėlu, nusisukau ir ant skruosto užsimečiau kiek įmano daugiau plauku. Tokie netikėti susitikimai su naujais žmonėmis visada būną patys nejaukiausi.

*Niall

Išvažiavau pas Paul,visus kvietė pas ji susiderinti dėl koncertų.Nuvažiavau, kaip visada pirmas .Paul atidarė duris ir pasakė ,kad čia yra Darcy - jo dukra. Man visada buvo smalsu, kaip ji atrodo. Niekada nesu jos matęs nors su Paul dirbame jau virš dvėjus metus. Nuėjome į virtuve ten stovėjo mergina nusisukusi į kita puse.

-Darcy? .- kreipėsi Paul į mergina.

-Labas. -pasisveikinau

-Labas. -atsargiai atsisuko mačiau jos puse veido nudegę ir vien pažiūrėjęs į jos akis galima matyti skausmą. Aš tikrai neperdedu.

-Pagaliau turiu galimybe susipažinti su tavimi,Darcy, aš Niall.- priėjau ir ištiesiau ranka.
-Paul daug apie tave pasakojo.-pridūriau ir ji švelniai paspaudė man ranką .

-Malonu. -šiltai nusišypsojo.  Stengiausi į jos randa nespoksoti,kaip koks kvailys.

*Darcy

Po kiek laiko atvažiavo dar keturi vaikinai aš bijau nauju pažinčių man vis dar baisu sėdėti ar ką daryti prie Niall. Norėčiau tiesiog prasmegti kiaurai žeme.

-Susipažink čia Harry, Liam, Louis ir Zayn. - rodė į kiekvieną ir sakė vardus tėtis. -o čia Darcy mano dukra -šyptelėjo tėtis, o aš stovėjau ir vengiau jų žvilgsniu ir vis mečiau plaukus ant veido,kad nesimatytu rando. Nors ką galiu apgauti jis tiesiog švyti !!

-Kas tavo veidui? !.-išpūtė akis Harry .  Niall kumštelėjo jį į pašonę, o aš išėjau iš kambario.  Kodėl visi tiesiog negali palikti manęs ramybėje ? Leisti mirti lėtai ir skausmingai? ! Visi turi pastebėti mano randa ir į jį spoksoti,kaip į aštunta pasaulio stebuklą? Tai taip nervina ir tuo pačiu skaudina. Iš akių pasipylė ašaros. Esu tikrai silpna ir palaužiama . Nekenčiu tokia būti.

*************************

P.s nuomonių :)

Su meile Esa :)

Sužeista siela.Where stories live. Discover now