49 dalis.

1.1K 69 0
                                    


-Šudas.
Didelėmis raidėmis užrašyta 'Ar Niall Horan taip siekia pakelti reitingus?'. Apsilaižiau lūpas ir už akių užkliuvo dar vienas straipsnis, bet šis jau kitame žurnale. 'NIALL HORAN ŠIRDIS UŽIMTA!' Prie užrašo puikavosi mūsų nuotrauka kurioje mes apsikabine stovime prie mano namų durų. Man visko per daug. Gražinusi žurnalą į jo vietą ko greičiau žygiavau namo. Lengviau atsipučiau, kaip iėjau į vidų ir užrakinau duris. Visi sužinos. Dabar tikrai sužinos. Mano viduje apsigyveno mažas jauduliukas kuris tikiu išsiplės. Prikandau lūpą ir numečiau kuprinę ir dribau ant minkštos sofos. Rankomis užsidengiau veidą.
-Dabar tai bus,- atsidusau. Kelias minutes pagulėjusi prisiminiau, kad reikia išgerti vaistus. Sunkiai pakilau nuo lovos. Išgėrusi vaistus užlipau į antrą aukštą. Nebuvo ką veikti. Valgyti nesinorėjo. Prisėdau prie savo rašamojo stalo ir išsikroviau visas knygas buvusias kuprinėje, jas tvarkingai padėjau šone.
...
Žinote tuos vakarus, kaip padarai namų darbus ir nebeturi ką veikti?. Tai slegia. Žvilgtelėjau į telefoną. 5:30 pm. Atsidusau. Eiti miegoti per anksti. Vis iš galvos neišeina mintis apie rytojaus pragarą...
...
Niall*.
Vakare užsukau pas Darcy. Clodah sakė, kad ji miega.
-Niall,- kreipėsi į mane Clodah.
-Taip,- nusivilkau striuke ir tvarkingai pasikabinau ją.
-Ji kažkokia keista,- sukrižiavo rankas ties krūtine ir žiūrėjo į mane susirūpinusiu žvilgsniu.
-Aš esu tikras, kad jai viskas gerai,- nusišypsojau padrąsinančia šypsena nors pats jaučiau stiprų nerima. Stengiausi tyliai užeiti į jos kambari. Pasimečiau pamatęs besiplaškančia Darcy. Ji sunkiai šnopavo. Ji kažka sapnavo. Kažka baisaus.
-Saule, kelkis,- truputi ją pajudinau, bet ji neregavo.
-Darcy ,- garsiau pasakiau ji atmerkė akis ir tvirtai mane apkabino.
-Ačiū Dievui tu čia,- tyliai sušnabždėjo. Jos pečiai kelis kartus pakilo ir nusileido.
-Nusiramink, mieloji. Aš čia.
Ji kukčiojo mano glėbyje. Ji atrodė tokia išsigandusi. Gloščiau jos plaukus ir kūna prisitraukiai arčiau. Bandžiau ją nuraminti.
-Jie ateis .- tyliai sušnabždėji.
-Kas ateis, Darcy?,- nesupratau ką ji kalba. Ji kiek atsitraukė nuo manęs ir baigsčiai pažiūrėjo. Jos akys buvo raudonos.
-Nurimk, mažute. Tu saugi,- švelniai paliečiau jos lūpas savosiomis.
...
*Darcy
Kolidorius prikištas paaugliu. Vos galiu pro juos prasibrauti. Šiaip ne taip nusigavusi iki savo spintelės atrakinau ja. Lengviau atsikvėpiau, kad nesulaukiau bereikalingo demėsio.
-Aš meduza!,- Effa juokingai judino rankas ir ėjo link mano spintelės. Į ja žiūrėjo keistai, bet Effai dabar tai buvo nemotais. Ji keičiasi, bet į gera puse. Ji tampa nerūpesting ir padūkusi mergina.
-Aš matau,- nusijuokiau.
-Kaip tu ?,- pasiteiravo.
-Man baisu ,- nurijau seiles.
-Dė ko?,- pakėlė antakius į viršu.
-Aš išprotėsiu, tikrai,- palinksėjau galvą.
-Nekalbėk taip Darcy,- Effa sunkiai nurijo seiles.
-Aš kitaip negaliu.- tie sapnai mane veda iš proto mečiau aki į mažyti veidrodėli kabanti priešais mane, mano paakiai buvo pajuode. Visa naktį negalėjau užmigti. Vis užsimerkiu matau aplink save krauja ir nežmonaiškai didele bedugne ir ten kažkas yra. Atrodo, kad ten kažkas slepiasi.
-Ei, Darcy,- pajaučiau nestiprų kumštelėjima į ranką. Tai man skirta nuo Effos.
-Tu mane gązdini nedaryk tos susimąsčiusios minos tai baugina,- apsilaižė sudžiuvuses lūpas.
-Aš tiesiog pavargusi,- uždariau spintelės duris ir nusišypsojau jai. Keista kiek daug dalyku gali paslėpti viena vienintele šypsena. Pajaučiau tvirtą Effos apkabinima.
-Viskas bus gerai,- sukuždėjo į ausį.
Visi sako, kad man viskas bus gerai, kad mums viskas bus gerai, bet galiu pasakyti, man nėra sušiktai viskas gerai.

Sužeista siela.Where stories live. Discover now