41 dalis.

1K 70 0
                                    



Istorija kartojasi ?.
-Mieloji, tau viskas gerai ?.- išgirdau mamos balsą už durų.
-Taip ! Einu palysiu po dušu ,- susikaupiau ir pasakiau kiek ramiau.
-Gerai, mieloji. Mes važiuojame į miestą tau reikia ko nors ?.- paklausė.
-Ne, mama. Myliu tave ,- smarkiai prikandau lūpą.
-Iki mieloji ,- šūktelėjo. Girdėjau, kaip namų durys užsidaro ir mašina pajuda iš kiemo. Stovėjau prie veidrodi vonios kambaryje. Žvelgiau į mergina. Atrodo, aš pažįstu ja, bet tuo pačiu ji man tokia svetima. Veidu riedėjo ašaros. Lėtai pakėliau maikute.
-Aš tikrai stora ,- paliečiau šoną ir pilvą. Pasiėmiau aštrų riestuką. Atsiklaupiau ant kelių priešais kriauklę.
-Dieve, prašau pasiimk mane iš čia .- sušnabždėjau ir giliai rėžiau sau per riešą. Kraujas pradėjo tekėti gan greitai. Stipriai užsimerkiau, nebegaliu čia buti.
-Darcy ?! .- išgirdau basą. Galva kiek svaigo, bet galėjau įžvelgti, kad prie manęs pribėgo Niall. Jis griebė baltą rankšluosti ir stipriai prispaudė prie mano riešo.
- Darcy, atsiprašau.- sūpavo mane. Negalėjau nustoti kukčioti.
-Prašau nebedaryk taip .- jis sukukčiojo. Man velniškai skaudėjo riešą.
-Aš tau ... šlykšti ,- kukčiojau.
-Aš pasikarščiavau, Darcy ! Tu nesi man šlykšti .- kiek atsitraukė ir galėjau matyti jo ašarotas akis ir vis dar skruostu riedančias ašaras. Baltas rankšluostis buvo permirkęs mano krauju. Ką aš darau ...
-Tu man rūpi, Darcy ,- nuvalė mano ašaras Niall.
-Niall, man skauda .- sukukčiojau, kaip pajaučiau, kad Niall spaudžia mano riešą kartu su rankšluosčiu.
-Atsiprašau, mieloji. Aš išsigandau ,- prikando lūpą. Tvirtai įsibroviau į jo tvirtą glėby, šiek tiek jį ištepdama savo krauju. Jai ne jis tai bučiau vėl tai padariusi. Aš palūžau.
-Na, o dabar susitvarkom ,- kiek atsitraukė ir pakėlė mane nuo žemės ir pasodino ant vonioje esančios spintelės netoli kriauklės. Niall paėmė vaistinėlę ir iš jos ištraukė binto, bei peroksidinio vandenilio. Lėtai nuėmė permirkusi rankšluostį ir įmetė jį į kriauklę. Niall prikando lūpą ir atsuko vandenį , pakišo mano sužeista riešą taip jį nuplaudamas. Prikandau lūpą, nes perštėjo.
-Turėtu skaudėti ,- pakėlė į mane akis. Ir užpylė peroksidini vandenili ant mani žaizdos. Krūptelėjau. Man skaudu ne dėl to, kad skauda riešą, o dėl to , nes visa tai matė Niall. Jis dabar tvarkydamas mano suknista riešą gali matyti viską ... Niall išplėšė bintą ir švelniai vyniojo aplink mano riešą, kaip jis baigė stipriai jį apsikabinau.
-Ačiū.- sukukčiojau jam į kaklą.
-Nebedaryk taip daugiau. Velniškai mane išgąsdinai, mieloji .- sunkiai nurijo seiles ir glostė nugarą.
-Atleisk .- sukukčiojau. Krūtine spaudė tokia kaltė, kad nežinojau ką daryti. Tvirčiau prisispaudžiau prie Niall krūtinės.
-Nori arbatos ?.- pasiūlė Niall. Linktelėjau jam. Jis paėmė man už rankos, o kita suėmė ramentą. Vedė mane į pirma aukštą. Iš spintelės išėmiau du puodelius ir juodos arbatos, tuo tarpu Niall uždėjo arbatinį.
-Antroje spintelėje, tau iš kairės turi dar buti šokolado.- mano balsas kiek drebėjo.
-Gerai .- Niall apsisuko ir atidarė tą spintelę kuria liepiau ir išėmė šokoladą padėjo ant stalo.
-Mes namie !.- užsidarė laukinės duris ir su panika atsisukau į Niall ir greitai pažiūrėjau sau į riešą apvyniotu bintu.
Niall apsidairė ir greitai nusivilko savo juodą džemperį ištiesė jį man.
-Ačiū.- grietai apsivilkau. Jis kvėpėjo juo ir cigaretės dūmais. Kiti pasakys, kad tai šlykštu, bet man tai buvo tobulas derinys.
-O sveikas, Niall ,- pro duris su maišais atėjo mama, tėtis ir sesutė kuri skaniai gėrė sultys per šiaudelį.
-Sveiki ,- paspaudė ranką mano tėčiui. Susigraudinau ir nusisukau apsimesdama, kad kažką veikiu. Aš tikrai savanaudė, kaip aš galėčiau palikti juos. Giliai įkvėpiau.
-Kaip tavo koja?.- pasiteiravo mama.
-Ačiū, gerai .- nusijuokė jis.
-Niall, tau ne šalta ?.- išgirdau mažylės balsą.
-Ne, daviau tavo sesei, nes jai buvo kiek šaltą .- nusišypsojo Niall Dianai. Galėčiau žiūrėti į jo šypsena amžinai.
-Tai džentelmeniška .- sunkiai ištarė ir tai buvo labai miela.
-Ačiū, Diana ,- mirktelėjo jai Niall.
-Vaikai, bukit geri ir iškraukit pirkinius .- paprašė mūsų mama.
-Žinoma.- šyptelėjau mamai. Virtuvėje likome tik abu su Niall. Puoliau jam į glėby.
-Aš tokia savanaudė ,- sukukčiojau.
-Neverk, mieloji.- glostė plaukus, Niall. Tuo metu sušvilpė arbatinis kuris privertė mane atsitraukti nuo Niall. Užpyliau arbatos puodelius ir atsisukau į pirkinių du maišus.
-Pradėkim ,- atsidusau. Niall daviau produktus ir sakiau kur juos dėti. Netrukus sudėję viską į savo vietas ir susitepę sumuštinių su arbatos puodeliais užlipome į mano kambarį.

Sužeista siela.Where stories live. Discover now