26 dalis.

1.2K 78 0
                                    

Praėjo tik trys dienos, kaip Niall išvažiavęs ir jos slinko tikrai labai lėtai. Gulėjau savo minkštoje lovoje ir niekaip negalėjau užmigti. Akys nukrypo į langą. Mažos snaigės krito iš dangaus ir, kaipmat , ištirpdavo. Krūptelėjau, kaip ant lovos užšoko Mažiukas.
- Sveikas, drauguži.- paėmiau ji ant rankų ir prisiglaudžiau. Jis įsitaisė mano glėbyje ir užmigo. Glosčiau jo pūkuota kailiuką ir galvojau , kad butu gražu pasikabinti lemputes ant sienos. Rytoj taip ir padarysiu. Žvilgtelėjau į laikrodį kuris mušė antrą nakties. Nusprendžiau nueiti į Twitteri. Pasiėmiau laptopą ir jį įjungiau. Prisijungiau prie savo paskyros ir naršiau. Buvo begale vaikinų nuotraukų iš šio vakaro koncerto ir interviu. Paspaudžiau nuoroda ir įsijungiau interviu. Nusišypsojau, kaip pamačiau penkis vaikinus, jie visi atrodė kiek pavargę.
Ž: taigi priėjome svarbiausia šio interviu dalį. Merginos.- nusijuokė žurnalistė.- visi žinome, kad Louis, Liam, Harry širdys jau užimtos, kaip dėl Niall ir Zayn? Ar Zayn jau spėjo atsigauti po išsiskyrimo?.
-Na mes vis dar seni vilkai .- nervingai nusijuokė Zayn.
-Seni ar ne, bet greiti .- nusijuokė žurnalistė.- Niall nesenai buvo pastebėtas su nepažįstama mergina .- ekrane įšoko mudviejų nuotrauka, kaip ėjome pasivaikščioti. Šypsojausi, kaip Niall išraudo ir nežinojo ką pasakyti.
-Gali visko būti .- patrūkčiojo pečiais. Visi kas buvo salėje juokėsi.
-Niall paskutinis klausymas.- prabilo žurnalistė. Niall linktelėjo.
-Ar tavo širdis užimta?.- paklausė.
-Taip.
Dabar norėjau tik jį šiltai apkabinti. Įsijungiau muzikos ir šiaip ne taip užmigau.
Niall*.
Pavargęs griuvau į minkštą lovą . Galvojau ką dabar veikia Darcy. Noriu jai paskambinti, bet ji jau miegos. Paėmiau telefoną ir sumaigiau žinute.
Darcei nuo Niall:
< Labanaktis mieloji. Beprotiškai tavęs pasiilgau xx Stipriai apkabinu ir saldžiai bučiuoju >.
Paspaudžiau siūsti. Telefoną pasikišau po pagalve.

Darcy*
Stovėjau ir vos galėjau prakvėpuoti, suknele kuria dėviu išties veržė, bet turėjau stovėti toliau ir šypsotis visiems . Esu renginyje, čia atėjau vien dėl to, kad pamatyčiau senus diedus kurie rūko storus tabakus. Juokauju aš čia dėl mamos. Vyksta labdaringas renginys prie kurio rengimo prisidėjo mama, tai jai labai svarbu.
-Sveika.- prie manęs priėjo vaikinas įsimesdamas į burną sūrio rutuliuką.
-Labas.- atsikrenkščiau.
-Ar norėtum su manimi pašokti?.- paklausė nusišypsodamas.
-Taip, kodėl gi ne .- mandagiai jam nusišypsojau. Nesijaučiu, kad būčiau išdavusi Niall ar kažką panašaus, o gal turėčiau jaustis ? Bet juk nieko tokio, taip ?. Grojo lėta muzika. Ko toliau to labiau gailėjausi, kad sutikau šokti su tuo vaikinu. Mano kantrybė pasibaigė, kaip jo ranka nuo mano liemens pradėjo slysti ties šlaunimis. Na jau ne to nebus. Paėmiau jo ranką ir pakėliau aukštyn.
-Nebūtina taip spyriotis .- pamerkė aki ir toliau bandė delnu paliesti mano užpakalį. Mintyse dėkojau mamai, kad ji privertė mane movėti aukštakulnius. Pasinaudojus jais su kulniuku stipriai užmyniau ant to vaikino pėdos jis tik išleido skausmo aimaną ir susiėmė už pėdos. Apsisuku ir nuėjau nuo jo. Apsidairiau į mane skersavo vos ne visi žmonės.
-Tai buvo drąsu.- pasakė mergina laikanti vyno taure.
-Ačiū.- nusišypsojau jai ir mane kiek supykino.
-Aš rimtai. Tai šio renginio pagrindinio rėmėjo sūnus .- kiek nusijuokė mergina .- beje aš Hila .- ištiesė ranką.
- Rimtai ? Man klius .- pakėliau antakį. Mano lūpos kiek prasivėrė .- aš Darcy .- paspaudžiau Hilos ranką. Nurijau seiles. Mano skrandyje kažkas dėjosi.
-Tau viskas gerai?.- manęs paklausė iš kažkur atsiradusi Effa. Na ji buvo čia iš pat pradžių.
- Man, rodos, tuoj vemsiu .- užsiėmiau už burnos ir maldavau Dievo, kad neapvemčiau kokio įtakingo žmogaus. Vos pasiekiau tualetą į jį privėmiau. Į mane skersai sužiuro merginos buvusios tualete.
-Tuoj praeis .- laikė mano plaukus Effa kuri atbėgo paskui mane. Klūpėjau prieš tualetą geras dešimt minučių. Atsistojau ir nuėjau prie veidrodžių, atsisukau šalto vandens ir praskalavau burną, kad mažiau jaustusi šlykštus skonis burnoje.
-Viskas gerai?.- paglostė mano nugarą Effa.
-Taip. Turbūt kažko užsivalgiau .- silpnai šyptelėjo.
-Dukrele ar viskas gerai?.- į tualetą atbėgo mama ant rankų laikydama Diana.
-Taip, mes su Effa važiuojam pas mus .- mirktelėjau Effai, kad ji man pritartų.- Man reikia prigulti .- nusišypsojau mamai.
-Taip žinoma važiuokit ir pailsėkit. Ačiū jums merginos .- mama mus apkabino ir padavė namų raktus.
- Žinai baigiu priprasti prie tavo mamos apkabinimų .- nusijuokė Effa.
-Tai iš tiesų keista .- silpnai nusijuokiau.
...
Įžengėm į namus ir užrakinau duris. Nusispyriau ankštus aukštakulnius.
-Dieve, kaip nekenčiu jų .- Effa surėkė nusiėmusi batelius ir įsidrėbė ant sofos.
-Einam į mano kambarį persirengsime .- nusijuokiau iš jos.
-Kaip jautiesi ?.- ji pakilo nuo sofos ir sekė mane link mano kambario.
-Jau geriau.- nusišypsojau jai.
Pati užsivilkau Niall pilkas kelnes ir jo juodą maikę ilgomis rankovėmis. Su jo drabužiais miegu, labai jo pasiilgau. Effai daviau pižamines kelnes ir ilgomis rankovėmis maikę.
-Na tai pasakok, kaip praėjo pasimatymas su Niall ? .- krito į mano lovą Effa.
-Jis mane nusivežė į "Mėlynasis takelis" tai sena kino salė, mes žiūrėjome filmus, šnekėjomės ir ... hm ... .- nuraudau viską prisiminusi.
-Darcy!.- nusijuokė Effa.- negalvojau, kad jus tokie šelmiai .- nusijuokė.
-Kodėl tu pastarosiomis dienomis įtartinai laiminga? Ir kas tau sakė apie mano pasimatymą?.- nusijuokiau, bandžiau nukreipti temą.
-Ai žinai tai tas tai anas. Aš turiu savo šaltinių.- numojo ranka ir įsiviepė. Netikėtai suskambo mano telefoną. Pašokau nuo lovos ir paėmiau ji. Tai Niall. Greitai atsiliepiau.
...
-Dieve Darcy tau viskas gerai ? Kaip jautiesi ? Tik gulėk lovoje ir niekur neik. Ar matavai temperatūrą? Neskauda gerklės?.- mane užpylė klausimais Niall. Tai juokinga ir labai miela. Nusišypsojau, gera žinoti, kad tavimi rūpinasi. Tai kitoks jausmas nei tavimi rūpinasi tėvai, tai daug jautresnis ir tvirtesnis jausmas.
-Mažiuk man viskas gerai. Tiesiog kažko užsivalgiau ir tiek .- nusišypsojau.
-Fuuu.- atsiduso .- jau maniau, kad susirgai . Tiesiog Paul tai pasakė su labai dideliom emocijom . Pasiilgau tavęs, meile . Noriu tave tvirtai, tvirtai apkabinti ir pabučiuoti .- šnekėjo Niall.
-Tai juk tėtis .- sukikenau. Mačiau Effa su kažkuo kalbėjo.- aš tavęs irgi pasiilgau mielasis.- nusišypsojau. Girdėjosi didelis triukšmas ir nieko negalėjau girdėti ką man šneka Niall.
- Niall? Ar girdi ?.- klausinėjau, bet girdėjau tik vien triukšmą.
-Turiu eiti .- greitai sumalė ir numetė ragelį...

Sužeista siela.Where stories live. Discover now