16 dalis.

1.5K 82 0
                                    

Darcy*.
Atsibudau svetimoje vietoje truputi išsigandau. Prismenu tik tiek, kad žengiau žingsnį link savo lovos. Mano dėmesį patraukė pipsėjimas. Akys nukrypo į mano ranką ant kurios buvo laikrodukas ir vamzdelis kilantis aukštyn. Nužvlegiau kambarį kurioj gulėjau. Tai buvo palata. Pirma mintis šovusi man į galva. Kaip čia atsidūriau.
Niall*.
Sėdėjau delnus įvėlęs į savo plaukus. Nervingai judinau kojas. Į palatą įėjo dvi seselės ir daktaras. Netrukus jie išėjo.
-Daktare kas jai? .- atsistojau ir sustabdžiau ji.
-Paciente išgriuvo.. .- nenoriai šnekėjo. Iš kišenės išsitrakiau pora banktonų ir įgrudau daktarui į kišenę.
-Pacientė išgriuvo. Jos organizmas labai nusilpęs. Galimas dalykas, kad ji ilga laika badavo. Kraujo tirimai tikrai labai blogi, bet ji pasveiks. Ir jai reik tikrai labai grieštos priežiūros. Nenoriu jūsų gązdinti, bet tai gali nuvesti iki bulumijos. Tai pavojinga. Pacientės kuri laiką negalima lankytu.- visk išpylė dataras. Iš kišenės ištraukiau dar keleta bankotų ir įgrūdau į kišenę.
-Taip žinoma galite užeiti pas paciante.- apsisuko ir nuėjo. Prakeiktas šunsnukis.
Lėtai atidariau palatos duris ir įėjau. Darcy pusiau gulėjo. Ji lėtai pakėlė akis ir nusišypsojo man.
-Kaip jautiesi?.- paklausiau ir prįęjau arčiau.
-Dabar gerai.- po kaldra paslėpė TA ranką. Šyptelėjau jai pasilenkiau pabučiavau.
-Ačiū Niall.- ji kelis kartus sumirksėjo.
-Tu neturi man dekoti, meile .- sunėriau mūsų pirštus.
-Privalau. Jai dar biški aš būčiau ... mirusi.- šnekėjo drebančiu balsu.
-Nešnekėk taip, meile.- paliečiau jos skruostą.
Ji buvo tokia balta.
Darcy.*
Man buvo suleide migdamuju tad greitai užmigau jausdama Niall ranką ant savosios.
Miegojau gan kietai . Na žinoma visgi tai migdomieji. Turbūt pirmą kartą nenorėjau mirti.
Lėtai pramerkiau viena akį po to kitą. Aplink mane buvo daug žmonių. Praėjo keletos minutės kol atsipeikėjau ir atpažinau juos. Tai buvo visos merginos ir vaikinai. Šyptelėjau sau.

-Kaip jautiesi? .- prie manęs priėjo nisiverkusi mama.
-Gerai.- atsakiau jai ir nužvlegiau visą palatą akimis ieškodama Niall. Jo ten nemačiau, buvo kiek liūdna. Tėtis priėjo ir pabučiavo man į kaktą lyg sakydamas, kad viskas bus gerai. Visi pabuve pas mane apie dvi valandas išvažiavo.
Kolidoriaus gale pasigirdo metalinių ratukų bildesis. Tai reišia, kas tuoj bus vakarienė. Po keletos minučių pro duris įėjo seselė su mano maisto porcija.
-Sveika Darcy.- šyptelėjo man maloni moteriškė.
-Labas vakaras .- nurijau seiles.
-Dabar mes pavalgysime. Valgyk kiek gali.- nusišypsojo man. Paėmiau šaukšta ir pakabinau košės. Suvalgiau kelis šaukštus ir mane supykino. Bet nevėmiau. Seselė, kažka užrašė į savo sąsiuvinį.
-Pailsėk Darcy.- paėmė mano indus ir išėjo iš mano palatos.
Gulėjau lovoje nejudėdama. Buvo kiek negera. Man pastatė dar viena lašelinę. Jau antra šia dieną. Jos kiek pradeda mane nervinti. Pro duris įžengė daktaras ir jauna mergina kuri turėjo nedidelį maišeli. Daktaras jau parodė lovą kažką sumurmėjęs išėjo. Mergina atsisėdo ant savo lovos ir atsiduso apsižvalgydama. Netrukus pro duris įbėgo susijaudinusi moteris. Tai turbūt merginos mama.
...
-Aš Erika .- maloniai man šyptelėjo
-Darcy.- šyptelėjau jai. Ji linktelėjo ir susiraitė į kamuoliuką.
Turbut ji nėra linkusi bendrauti. Suprantu ja. Lėtai atsidarė duris. Pro jas įėjo blondinas, bet tai buvo Niall. Mano akis nušvito ji pamačiusi.
-Labas, meile.- priėjo ir pabučiavo. Pasijutau kiek nemaloniai visgi mes buvome ne vieni. O tuolab tai nepažįstamas žmogus. Kiek per staigiai nuo jo atsitraukiau.
-Kas yra?.- nesuprato Niall. Turbūt nematė Erikos. Žvilgsniu parodžiau jos puse. Kuri atrodo net nepastebėjo mano svečio. Niall linktelėjo ir atsisėdo šalia manęs. Iš striukes kišenės išsitraukė pliušinį žaislą. Ištiese ji man.
-Čia tau. Kad neliūdėtum.- mielai šyptelėjo.
-Koks jis mielas.- pasakiau paplonintu balsu.
-Tiesiog pamačia ji ir prisiminiau tave.- mirktelėjo man.
-Ačiū .- prisiglaudžiau prie savęs pliušinį meškiuką.
-Tik dėl tavės. Žinai tavęs jau pasiilgo Mažius .- šyptelėjo man.
-Mažius. Aš irgi jo pasiilgau. Jo mažu plaukuotu pėdučių.- nusišypsojau. Meškuti pasiguldžiau šale.- kaip tavo diena?.- paklausiau jo.
-Katik baigėsi repeticija. Nieko įdomaus.Iš karto važiavau pas tave .- prikando lūpą. Dieve jis mane žudo, kaip taip daro.
-Meile reikėji važiuoti namo. Tu pavargęs.- tariau.
-Aš paailsiu tik su tavimi.- šypsojosi.

Sužeista siela.Where stories live. Discover now