7.

203 17 0
                                    

„Ahojte!" Pozdravila som ich nadšene. Naozaj prišli spolu, no to by bol cirkus. „Ako si to zvládla sestrička?" opýtal sa uštipačne Ron. „Dobre, hovorila som že to zvládnem. Rosie je okúpaná napapaná aj prebalená." Zhodnotila som všetko čo Draco stihol medzi filmami ešte urobiť zatiaľ čo som ja pripravovala ďalšie pukance. „Ahoj miláčik, ako si sa mala s tetou Ginny?" opýtala sa jej Hermiona a Rose jej na to niečo zamrmlala. „Má všetky končatiny takže ste to zvládli dobre." „Choď do pekla Ronald!" ohriakla som ho naštvane. „Vieš že si len robím srandu. Ďakujem že si ju postrážila. Možno by sme ti ju mali dávať častejšie."

„Hej, hej zase to nepreháňajte okey?" opýtala som sa vystrašene takmer okamžite a obaja sa rozosmiali. „Keď bude staršia budem ju kryť keď príde opitá a sľubujem že pri nej budem s vedrom stáť celú noc a prisahám že osobne preverím každého jej frajera a bude na mňa stopercentný spoľah keď ju bude treba z diaľky sledovať či nerobí niečo nemravné ale prosím obráťte sa na mňa až keď bude vedieť chodiť a rozprávať." 

Zhodnotila som ako by to bolo asi najrozumnejšie a zase som ich očividne pobavila. „Neprídeš ku nám zajtra na obed?" opýtala sa Hermiona pred odchodom. „Prepáčte ale už s niekym na obed idem." priznala som a Ron sa zamračil. „Máš nebodaj rande?" Pretočila som očami. Do kedy sa bude chovať akoby som mala štrnásť? „Možno a čo?" opýtala som sa s prekríženými rukami na hrudi. „A nič!" vložila sa do toho Hermiona a vrhla po Ronovi vražedný pohľad. „Tešíme sa s tebou a dúfame že to sa budeš baviť však Ron?!" opýtala sa výhražne a on len nútene prikývol. „Majte sa!" zakričala som ešte za nimi a zavrela som dvere. „Takže rande?" pevne som dúfala že to nepočul ale márne. „Chcela som ho len naštvať pretože sa vždy stará do čoho ho nič." zahovorila som rýchlo a v postate pravdivo. 

„Škoda." prehodil Draco akoby nič. „Už budem musieť ísť Blaise má nočnú a ja musím zobrať Sheu domov." chápavo som prikývla a vyprevadila ho k dverám. „Vyzdvihnem ťa zajtra o jednej." Nadšene som súhlasila. „Ahoj." pozdravila som neisto a čakala čo urobí. „Ahoj Ginny." pozdravil ma jednoducho a vyšiel z bytu. Do pekla! Mala som ho pobozkať kým som mala príležitosť. Aj keď by to bol asi hlúpy nápad. Stretli sme sa pred dvomi dňami on je slobodný otec a nemôžem sa mu len tak zavesiť na krk lebo ma priťahuje. A to poriadne pretože je fakt sexy! 

Z pohľadu Draca

„Kde si bol celý deň?" opýtala sa ma Shea hneď ako som sa objavil na prahu rodiny Zabiniovcov. „Bol som s tou známou ktorú sme včera odviezli domov." priznal som sa. Ona by ma aj tak prekukla keby som klamal. Toto má zjavne po mojej matke. „Akou známou?" vybehla spoza rohu Pansy ktorá sa tiež chystala do práce. „S Ginny." odpovedala jej Shea takmer okamžite. „S akou Ginny? Prečo ju nepoznáme?" vložil sa do toho aj Blaise. No a výsluch môže začať. „Poznáte ju, bol som s Ginny Weasleyovou." aj oni by hneď spoznali keby som klamal. To som až taký mizerný klamár alebo ma len oni tak dobre poznajú? Obom akoby išli vypadnúť oči. „Ako si sa k nej prosím ťa dostal?!" Vyzvedala moja kamarátka a tak som im musel vysvetliť ako som ju stretol na udeľovaní a ako som ju odviezol domov lebo sa aj pokazilo auto a že som ju chcel pozvať na obed a mala tam malú Rose s ktorou potrebovala pomoc a preto som s ňou bol celý deň. Samozrejme detaily do ktorých ich nič som vynechal. 

„Ty s ňou ideš na obed?" „Áno Pansy idem." Potvrdil som napriek ich nechápavým výrazom. „Máte rande?" opýtala sa Shea začo som Pansy prebodol pohľadom keďže takéto dedukcie ma jednoznačne od nej. „Nie princezná to nie je rande len sme sa dlho nevideli a chceme sa porozprávať ako sa máme a tak podobne." Obaja sa mňa uškŕňali jedna radosť. „Prestaňte!" Snažil som sa im to vyhovoriť ale oni si mysleli to isté...je to rande. „Vážne Ginny Weasleyová?" „Zmenila sa, už to nie je také dievčatko ako v škole je..." „Vieme ako vyzerá je metlobalová hviezda, každý vie ako vyzerá a v tomto sa nečuduje tvojmu výberu..." „Áno je sexy a..." Okamžite som Pansy prerušil než z nej vyjde niečo ďalšie nevhodné pre moju dcéru. 

„Obaja s tým ihneď prestaňte idem s ňou len na obed nič viac dobre?" „Áno." Prikývli ale ich výrazy hovorili niečo iné. „Poďme ideme domov je veľa hodín." Povedal som Shea a tá sa automaticky rozlúčila. „Tento rozhovor ešte neskončil!" Zakričal na mňa Blaise ale na to som radšej neodpovedal. „Ocko?" Začala nevinne Shea po ceste domov a vedel som že budem musieť zase vysvetľovať niečo čo v jej prípade bude veľmi ťažké. „Môžem ísť zajtra aj ja na obed s Ginny?" opýtala sa radostne a to bolo oveľa lepšie ako to čo som čakal. „Samozrejme." Veď čo sa môže stať, je to len obed, Ginny to určite vadiť nebude, no nie?

„Mami dáš mi kľúč od Bellatrixinej izby?" Prišiel som za matkou s otázkou keď sa mi konečne podarilo uspať dcéru. Ona okamžite stuhla. O jej sestre nechcela ani počuť aj s tetou Andromedou sa vždy tvárili akoby ďalšiu sestru nikdy nemali a jej meno bolo veľké tabu. „Bojím sa opýtať ale načo chceš ísť do jej izby?" Odkedy ušla z Azkabanu bývala na manore a keď umrela matka do tej izby viac nevstúpila a všetko ostalo tak ako to ona nechala. Rozmýšľal som či mám mame odpovedať pravdivo ale len vyhýbavo ale uvedomil som si že ona ju poznala asi najlepšie a možno by mi vedela pomôcť. „Ide o Ginny..." začal som opatrne. „Zakliala ju." Povedal som jej čo mne povedala Ginny a mama kypela od zlosti. „Šibnutá ženská." viem si predstaviť koľko iných nadávok sa jej hemžilo v hlave ale snažila sa veľmi krotiť. 

„Bellatrix za svoj život získala mnohou zdrojov pre čiernu mágiu a tú kliatbu ktorú použila na Ginny mohla získať pokojne ešte ako študentka keď sme žili s rodičmi. Naši rodičia mali plnú knižnicu kníh s temnými kúzlami. Nezaručujem ti že nájdeš čo hľadáš." Povedala smutne a podala mi starý kľúč. „Musím to aspoň skúsiť mami, kvôli Ginny." Chápavo prikývla a vrátila sa k svojmu čaju. O svojej sestre už viac nechcela počuť. Nanešťastie mama mala pravdu. V jej izbe nebolo nič čo by mi pomohlo. Jej šaty a pár šperkov, nožov a podobné blbosti. Žiadne knihy. Zamkol som izbu a kľúč bez slova vrátil mame. Nemala náladu na viac rozhovorov tak som si šiel ľahnúť a nechal ju s vlastnými myšlienkami.

Náš Strach Z LáskyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum