~Bölüm 19~

5.8K 303 74
                                    

Selam! Nasılsınız canlarım? Umarım iyisinizdir. Neyse sizi bekletmeden bölüme geçiyorum. İyi okumalar.🐣

-Zeynep-

Vücudumdaki ağırlığı umursamadan gözlerimi açtım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vücudumdaki ağırlığı umursamadan gözlerimi açtım. Biraz zorlanmıştım çünkü gözlerim feci şekilde sızlıyordu. İstemsizce birkaç yaş düştü gözlerimden sanırım dumandan dolayı böyle olmuştu. Ağzımı ve burnumu kapatmış olan oksijen maskesini farkettim. Maskeyi tutup çıkardım. Aniden gelen nefessizlikle derince nefes aldım. Ama yetmemiş nefes nefese kalmıştım maskeyi tekrar taktım.

Evde yangın çıktığını hatırladığımda hemen kendime geldim. Neler olmuştu? En son Sancak'ın sesini hatırlıyordum. Rüya mıydı acaba?

Nefes alışverişim biraz daha düzenlendiğinde etrafa biraz göz attım.

Klinikteydim sanırım. Etrafımda bir koltuk ve dolap vardı. Cama doğru kafamı çevirdiğimde zemin katta olduğumu gördüm. Aynı zamanda hava aydınlıktı.

Ben etrafı incelemeye devam ederken odanın kapısı büyük bir gürültüyle açıldı.

"Zeynep? Birtanem iyi misin?" Kafamı sesin sahibine çevirdiğimde Sancak olduğunu gördüm.

Kafamı hafifçe sallayarak onayladım. O benim yanıma doğru gelirken bir de doktor gelmişti içeri.

"Merhaba Zeynep Hanım. Ben Mert Boz. Tanıştığıma memnun oldum. İlk önce maskeni çıkartalım ama yavaş yavaş nefes almaya çalış panik yapma." dedi bana doğru yaklaşırken.

Bana eğilip maskemi yavaşça çıkardı. Tekrar derin bir nefes aldım. Az önceki gibi nefes nefese kalmıştım. Bir süre sonra nefes alışverişim düzelmeye başlamıştı.

"Nasıl hissediyorsun?" dedi Mert.

"İyi gibiyim. Ama tam olarak ne oldu?"

"Zeynep Hanım yangından son anda çıkarmışlar sizi. Ciğerin çok fazla karbondioksit solumuş. Ayrıca kolunda 3.derece yanıklar var. Sanırım kafanı korumaya çalışırken olmuş. Neyseki 1 ya da 2.derece değil yanıklar. Birkaç merhem ile halledeceğiz. Şimdilik pansuman yapıp sardım. Bir de sırtında birkaç tane kesik vardı sanırım cam kesiği. Onları da birkaç merhemle hallederiz. Şuanlık durumun iyi görünüyor. Sadece biraz dinlenmelisin. Hareket etmeye mecalin olmayacak bir süre o yüzden çok yorma. Kendini toparlamaya çalış."

"Benim ismim Zeynep değil Duru. Duru Karadağ. Bu arada abim nerede? İyi değil mi?"

"Zeynep numara yapmana gerek yok her şeyi farkındayım. Bu arada Karan iyi bir şeyi yok. Uyanır birkaç saate." dedi Sancak.

Unutulmaz (Sezon 1:Tamamlandı)Where stories live. Discover now