\叁拾伍\

82 16 0
                                    

―𝙗𝙡𝙞𝙩𝙝𝙚;

《Λίγο νωρίς δεν είναι;》ρώτησε ο Wooyoung καθώς δίπλωνε μια μαύρη κοντομάνικη μπλούζα του San

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

《Λίγο νωρίς δεν είναι;》ρώτησε ο Wooyoung καθώς δίπλωνε μια μαύρη κοντομάνικη μπλούζα του San.《Γιατί να είναι νωρίς;》ρώτησε ο Jimin.《Γιατί είστε μαζί δύο μήνες μόνο;》ρώτησε ειρωνικά ο μικρότερος.

《Ναι αλλά έχουμε ήδη ιστορία.》είπε ο μεγαλύτερος.《Δεν ξέρω Jimin, μου φαίνεται πολύ άγουρο.》είπε ο Wooyoung φτιάχνοντας την στοίβα με τα διπλωμένα ρούχα.

《Yah, Woo. Άστους να κάνουν ότι θέλουν, μεγαλύτεροι άνθρωποι είναι και αν δεν πάει καλά ο Jeongguk φεύγει από το σπίτι.》εμφανίστηκε ο San από την κουζίνα με ένα ποτήρι χυμό στο χέρι του για τον Jimin.

《Αυτό.》είπε ο Jimin πριν πιει μια γουλιά από τον χυμό του.《Δεν ξέρω.》ξανά είπε ο μικρότερος κουνώντας αρνητικά το κεφάλι του.《Καλά καλά.》είπε αδιάφορα ο μεγαλύτερος.

《Πότε είναι η ορκωμοσία σου;》ρώτησε.《Την άλλη εβδομάδα, την Πέμπτη. Θα έρθεις έτσι;》είπε ο Wooyoung.《Δεν θα το έχανα με τίποτα, θα πάω αύριο να ζητήσω άδεια.》είπε ο Jimin.《Φέρε και τον Jeongguk.》είπε ο San.《Θα τον φέρω, δεν θέλει να το χάσει.》είπε ο μεγαλύτερος.

《Αλήθεια θέλει να έρθει;》ρώτησε ο Wooyoung.《Φυσικά και θέλει. Περιμένει πως και πως.》είπε ο Jimin με χαμόγελο.《Ήρθε κάτι για εσένα την προηγούμενη εβδομάδα.》είπε ο San καθώς έψαχνε τα γράμματα τους στο έπιπλο την τηλεόρασης.

《Τι μπορεί να ήρθε σε εσάς για εμένα;》είπε ο μεγαλύτερος κοιτώντας το αγόρι να παίρνει στα χέρια του ένα συγκεκριμένο γράμμα από τη σορό.《Εσύ από ποιον λες;》ρώτησε ειρωνικά ο Wooyoung.《Η μητέρα μου;》ρώτησε έκπληκτος.

Ο San έδωσε το γράμμα στον Jimin με μια έκφραση λύπης στο πρόσωπο του.

Πήρε το γράμμα στα χέρια του και είδε το όνομα του πάνω και την διεύθυνση του παλιού του σπιτιού του κάτω δεξιά, ενώ το όνομα της μητέρας του και η διεύθυνση της στην Ιαπωνία υπήρχε πάνω αριστερά. Άνοιξε αργά το γράμμα και διάβασε το περιεχόμενο του γράμματος με την πιο ψυχρή έκφραση που είχε.

《Τι λέει;》ρώτησε ο Wooyoung μόλις ο Jimin έβαλε ξανά το γράμμα μέσα στο φάκελο.《Βλακείες.》του απάντησε αδιάφορα και δίπλωσε τον φάκελο για να τον βάλει μέσα στην τσέπη του παντελονιού του.

Τα δυο αγόρια τον κοίταξαν ύποπτα αλλά δεν είπαν κάτι παραπάνω.

《Απλά μου έγραψε πως είναι η ζωή της στην Ιαπωνία, τίποτα παραπάνω. Δεν λέει κάτι που να αξίζει την προσοχή μου ή την θλίψη μου.》είπε ξανά πίνοντας μονορούφι τον χυμό του.

Αγαπητέ Jimin,

Νομίζω ότι δεν το περίμενες αυτό το γράμμα αλλά είναι καθήκον μου να σε ενημερώσω για την μητέρα σου.

Την άλλη εβδομάδα, στις 03/12, θα ανοίξουν τη διαθήκη της μητέρας σου, εδώ στην Ιαπωνία. Θα σου έλεγα να έρθεις αλλά θα ήταν τσάμπα κόπος εφόσον δεν είσαι σε αυτήν. Γνωρίζω την σχέση σας και πραγματικά λυπάμαι που ακόμα και τις τελευταίες στιγμές της δεν μπορέσατε να την αποκαταστήσετε.

Νομίζω επίσης θα έπρεπε να ξέρεις ότι η μητέρα σου πέθανε από καρκίνο στα οστά και δεν υπέφερε.

Gotoda Eizo

©𝐋𝐚𝐜𝐡𝐫𝐢𝐦𝐜𝐬𝐞✦

𝐋𝐎𝐕𝐀𝐁𝐋𝐄 | 𝐆𝐆𝐔𝐊𝐌𝐈𝐍Where stories live. Discover now