\貳拾叁\

92 15 1
                                    

―𝙚𝙭𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣;

《Αυτά για σήμερα και μην ξεχάσετε να υποβάλλετε τις εργασίες σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

《Αυτά για σήμερα και μην ξεχάσετε να υποβάλλετε τις εργασίες σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.》φώναξε ο καθηγητής μέσα στο γεμάτο αμφιθέατρο όσο κοιτούσε τα παιδιά να μαζεύουν γρήγορα τα πράγματα τους.

Ο Jeongguk μάζευε με το πάσο του το τετράδιο με τις σημειώσεις του και τα στυλό του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμφοιτητές του που έφευγαν σχεδόν με τα πράγματα στα χέρια τους.

《Jeonggukahh, μάζεψε πιο γρήγορα. Έχουμε το επόμενο μάθημα σε λίγα λεπτά.》ακούστηκε η φωνή μιας κοπέλας δίπλα του που χτυπούσε ανυπόμονα το πόδι της.

《Ji-ae; Τι θες εδώ;》ρώτησε την κοπέλα παιρνώντας το μαύρο λουρί της τσάντας στον ώμο του.《Να πάμε στο επόμενο μάθημα.》του είπε και άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες του αμφιθεάτρου.

《Γιατί μου μιλάς;》την ρώτησε περπατώντας από πίσω της.《Γιατί όχι;》γέλασε η κοπέλα.《Γιατί σου έριξα άκυρο.》της είπε σοβαρά.《Ούτε ο πρώτος ήσουν, ούτε ο τελευταίος.》του είπε μόλις βγήκαν από την αίθουσα.

《Σωστά.》απάντησε αμήχανα.《Άκουσα ότι χώρισες με την Mihee.》του είπε πλέον να περπατάνε δίπλα δίπλα στον διάδρομο.《Για αυτό ήρθες να μου μιλήσεις;》την ρώτησε.

《Και ναι και όχι. Όσο ήσουν μαζί της δεν μπορούσα να σου μιλήσω γιατί σε περιφρουρούσε.》του απάντησε.《Κάτι κατάλαβα.》είπε ο Jeongguk.

《Συγχώρεσε την διακριτικότητα μου αλλά λένε ότι σε χώρισε αυτή επειδή την απάτησες. Έτσι έγινε; Δεν σε έχω για το άτομο που απατάει.》είπε η Ji-ae.《Αλήθεια;》γέλασε το αγόρι.

《Ουαου δεν ήξερα ότι την ένοιαζε τόσο πολύ η εικόνα της.》ξανά γέλασε.《Δεν έγινε έτσι;》τον ρώτησε.《Δεν θα σου πω αλλά αν θέλεις να το πιστεύεις αυτό, συνέχισε.》της είπε και την προσπέρασε για να μπει μέσα στο αμφιθέατρο.

Ανέβηκε τις σκάλες του αμφιθεάτρου φτάνοντας στο τελευταίο έδρανο όπου και άφησε την τσάντα του και έκατσε. Δεν έκανε καν τον κόπο να βγάλει τα πράγματα του και ξάπλωσε πάνω στην τσάντα του περιμένοντας το μάθημα να ξεκινήσει. Ξαφνικά το κινητό του χτύπησε και το έβγαλε από την πίσω τσέπη του μαύρου τζιν του.

Jimin
Gu
Έχω φοβερά νέα

Jeongguk
Τι έγινε Jiminssi

Jimin
Θα σου πω από κοντά
Είμαι τόσο χαρούμενος

Jeongguk
Θες να βρεθούμε το βράδυ στο μίνι μάρκετ;

Jimin
Γιατί πάμε ακόμα εκεί;
Έχουμε άπλετο χρόνο και την ημέρα

Jeongguk
Είναι το στέκι μας 🥺

Jimin
Ξέρω ξέρω
Αλλά γιατί δεν πάμε για φαγητό μετά το μάθημα σου;
Ή να έρθεις από δω και να παραγγείλουμε τίποτα;

Jeongguk
Ας φάμε σπίτι σου.
Σε δύο ώρες τελειώνω.
Εσύ τελείωσες;

Jimin
Ναι
Είμαι σπίτι και δουλεύω σε ένα σχέδιο

Jeongguk
Τα φάρμακα σου τα πήρες;

Jimin
Όχι ακόμα
Θα περάσω από το φαρμακείο μετά

Jeongguk
Jiminahh

Jimin
Jeonggukahh
Έχω ακόμα αρκετά χάπια από τα προηγούμενα
Δεν χρειάζεται να βιάζομαι

Jeongguk
Με νευριάζεις τόσο πολύ ώρες ώρες
😤😤😤😤

Jimin

Jeongguk AIGOΚαλάΔεν είμαι άλλο νευριασμένος μαζί σου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeongguk
AIGO
Καλά
Δεν είμαι άλλο νευριασμένος μαζί σου

Jimin
😁😁😁
Λοιπόν πρόσεξε στο μάθημα σου και στείλε μου όταν τελειώσεις για να αλλάξω.

Jeongguk
Θα έρθω μόλις τελειώσω.
Καλή συνέχεια Jiminssi.

Jimin
Κράτα καλές σημειώσεις 🤗

Ο Jeongguk γύρισε την προσοχή του πίσω στο μάθημα με το μεγαλύτερο χαμόγελο στο πρόσωπο του.

©𝐋𝐚𝐜𝐡𝐫𝐢𝐦𝐜𝐬𝐞✦

𝐋𝐎𝐕𝐀𝐁𝐋𝐄 | 𝐆𝐆𝐔𝐊𝐌𝐈𝐍Where stories live. Discover now