\叁拾肆\

85 15 1
                                    

―𝙩𝙧𝙖𝙣𝙦𝙪𝙞𝙡𝙡𝙞𝙩𝙮;

《Aein, έχει ζεστό νερό;》ρώτησε ο Jimin βγαίνοντας από το δωμάτιο με τα μαλλιά του ανακατεμένα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

《Aein, έχει ζεστό νερό;》ρώτησε ο Jimin βγαίνοντας από το δωμάτιο με τα μαλλιά του ανακατεμένα. Κοίταξε στο σαλόνι τον Jeongguk να κάθεται στον καναπέ πλάτη σε αυτόν αλλά δεν του απάντησε.

《Aein;》τον ξανά ρώτησε αλλά δεν πήρε απάντηση. Τον πλησίασε από πίσω και σιγά σιγά άρχισε να διακρίνει ένα βιβλίο πάνω στο τραπέζακι και ένα σημειωματάριο από δίπλα. Πέρασε το χέρι του πάνω στον ώμο του Jeongguk και τον κούνησε λίγο, το αγόρι όμως τινάχτηκε ελάχιστα και έβγαλε τα ακουστικά του.

《Με τρόμαξες.》είπε γελώντας ο Jeongguk κοιτώντας τα πρησμένα μάτια του Jimin από τον ύπνο.《Συγγνώμη αλλά σου μίλησα και δεν μου απάντησες.》είπε ο Jimin.《Τι έγινε; Γιατί ξύπνησες;》τον ρώτησε ο μικρότερος.《Κοιμήθηκα, πολύ. Θέλω να κάνω μπάνιο, έχει ζεστό νερό;》ρώτησε πριν πάει να κάτσει δίπλα στον Jeongguk στον καναπέ.

《Νομίζω πως ναι, είχε όταν έπλενα τα πιάτα.》του απάντησε και τον τράβηξε στην αγκαλιά του.《Να έρθω και εγώ;》ρώτησε αμέσως μετά ψιθυριστά στο αυτί του.

《Όχι, θα κάτσεις να διαβάσεις.》είπε ο Jimin και έτριψε το κεφάλι του στο λαιμό του άλλου αγοριού.《Aigo, τόσο σοβαρός.》είπε με παράπονο.《Κάποιος πρέπει να είναι.》είπε νυσταγμένα ο Jimin.《Δεν θες να κοιμηθείς άλλο;》τον ρώτησε.《Όχι όχι.》είπε και φίλησε πεταχτά τον λαιμό του αγοριού.

《Ξύπνησες με όρεξη;》γέλασε ο Jeongguk.《Όχι, απλά δεν μ'άρεσε που ξύπνησα και δεν ήσουν δίπλα μου.》είπε ο Jimin και τύλιξε τα χέρια του γύρω από την μέση του μικρότερου.

《Συγγνώμη baby αλλά ήθελα να διαβάσω κάποια πράγματα. Όταν θα μείνουμε μαζί, θα ξυπνάς δίπλα μου όλη την ώρα.》του είπε καθώς χάϊδευε παύλα έφτιαχνε τα αναστατωμένα μαλλιά του.

《Πότε όμως;》ρώτησε ο Jimin αγκαλιάζοντας πιο σφιχτά τον Jeongguk σαν ένα λούτρινο αρκουδάκι.《Θέλω να τελειώσω πρώτα με τις εξετάσεις που έχω τώρα. Μόλις τελειώσω θα αρχίσουμε αμέσως την μετακόμιση.》είπε ο Jeongguk ακόμα με το χέρι του στο κεφάλι του άλλου αγοριού.

《Είσαι σίγουρος ότι θες να έρθεις εδώ; Το δικό σου σπίτι είναι πιο κοντά στο πανεπιστήμιο.》είπε ο Jimin σηκώνοντας το κεφάλι του, με το πιγούνι του να ακουμπάει στο στέρνο του Jeongguk, για να τον κοιτάξει.

《Είμαι σίγουρος, εσύ έχεις όλα σου τα εργαλεία εδώ και είναι μεγαλύτερο το δικό σου. Μπορώ να πάρω τον ξενώνα και να κάνω το γραφείο μου εκεί.》είπε ο Jeongguk και στο τέλος φίλησε πεταχτά τα χείλη του Jimin.《Ότι βολεύει εσένα.》του απάντησε ο Jimin με χαμόγελο.

《Είσαι τόσο όμορφος.》ψιθύρισε σχεδόν ο Jeongguk όσο τα μάτια του έτρεχαν σε όλο το πρόσωπο του Jimin. Τα κουρασμένα μάτια του από τα πολύωρα πρότζεκτ του, το αψεγάδιαστο πρόσωπο του, τα πυκνά και φουσκωτά ξανθά μαλλιά του και τα όμορφα σαρκώδη χείλη του που είχαν την πιο ωραία γεύση κατά την γνώμη του.

《Τι σε έπιασε τώρα;》ρώτησε γελώντας ο Jimin.《Τίποτα, απλά ήθελα να στο πω επειδή είσαι.》είπε ο Jeongguk.《Aigo, εσύ και τα πεσίματα σου.》είπε ο μεγαλύτερος και άφησε την μέση του αγοριού αλλά ο δεύτερος δεν τον άφησε από την αγκαλιά του.

《Δεν σου είπα ότι μπορείς να φύγεις.》του είπε.《Θέλω να κάνω μπάνιο.》παραπονέθηκε ο Jimin φουσκώνοντας τα μάγουλα του αλλά δεν άλλαξε γνώμη στον μικρότερο.《Yah, θέλω να πάω στο σπίτι του Wooyoung μετά.》του ξανά είπε.

《Μόνο αν με αφήσεις να έρθω μαζί σου στο μπάνιο.》είπε τελικά ο Jeongguk.《Αλήθεια τώρα;》γέλασε ο Jimin και πήρε το νεύμα του ως απάντηση.

《Εγώ θα πάω για μπάνιο. Κάνε ότι θες.》συνέχισε, σοβαρά αυτή τη φορά όσο κοιτούσε τον μικρότερο με τα μισόκλειστα μάτια του. Ο Jeongguk τον άφησε από την αγκαλιά του και ο Jimin πήγε κατευθείαν μέσα στο μπάνιο.

Ο μικρότερος έκατσε λίγη ώρα στο σαλόνι να σκεφτεί τα λόγια του Jimin, αν όντως έμμεσα του έλεγε να τον ακολουθήσει ή αν ήθελε να εξετάσει αν μπορεί να ελέγξει τις ορέξεις του.

《Jeon Jeongguk! Τσακίσου και έλα εδώ!》φώναξε ο Jimin κάνοντας το αγόρι να τρέξει μέσα στο μπάνιο.

©𝐋𝐚𝐜𝐡𝐫𝐢𝐦𝐜𝐬𝐞✦

[+]

Ακόμα 5 κεφάλαια για να τελειώσει η ιστορία 🤗

𝐋𝐎𝐕𝐀𝐁𝐋𝐄 | 𝐆𝐆𝐔𝐊𝐌𝐈𝐍Where stories live. Discover now