\陸\

89 14 0
                                    

―𝙟𝙤𝙮𝙤𝙪𝙨𝙣𝙚𝙨𝙨;

《Ο San θα μας βρει εκεί;》ρώτησε ο Jimin διπλώνοντας προσεκτικά το λαιμό από το μαύρο ζιβάγκο του

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

《Ο San θα μας βρει εκεί;》ρώτησε ο Jimin διπλώνοντας προσεκτικά το λαιμό από το μαύρο ζιβάγκο του.《Ναι, θα αφήσει την μητέρα του στο σπίτι και θα έρθει.》είπε ο Wooyoung φτιάχνοντας και αυτός τα μανίκια του μαύρου πουκαμίσου του.

《Γιατί έβαλες μαύρα; Θα μας περάσουν πάλι για αδέλφια.》είπε ο Jimin κοιτώντας τον μικρότερο από τον καθρέπτη.《Λες και μας περνάνε για αδέλφια μόνο όταν φοράμε ίδια χρώματα.》του απάντησε σαρκαστικά.

《Από που έμαθες να σαρκάζεσαι έτσι;》τον ρώτησε προσβεβλημένα ο Jimin.《Από ποιον άραγε;》τον ρώτησε πάλι σαρκαστικά.

《Yah!》του φώναξε γελώντας.《Πάμε να φύγουμε.》είπε ο Wooyoung χτυπώντας το μπράτσο του άλλου αγοριού.

Ο Jimin του έγνεψε και άρπαξε το μαύρο μακρύ παλτό του από τον καλόγερο του χολ λίγο πριν βγουν από το σπίτι του.

《Και που θα πάμε;》ρώτησε ο Jimin καθώς τύλιξε τον εαυτό του με το παλτό όσο ένιωθε τον κρύο αέρα να διαπερνά το ύφασμα και να γλύφει το δέρμα του.

《Α δεν ξέρω, έκανε ο San κράτηση σε ένα καλό εστιατόριο μου είπε. Θα τον συναντήσουμε στο κέντρο για να πάμε όλοι μαζί.》είπε ο Wooyoung καθώς περπατούσαν προς το κέντρο.

《Θα ξεπαγιάσω.》διαμαρτυρήθηκε ο Jimin καθώς τα δόντια της κάτω γνάθου του χτυπούσαν αυτά της άνω.《Να φορούσες το μπουφάν σου Hyung.》είπε ο μικρότερος.《Μα δεν ταιριάζει με αυτό το ζιβάγκο.》του απάντησε κάνοντας τον Wooyoung να γελάσει.

《Μη γελάς, μιλάω σοβαρά.》παραπονέθηκε.《Νομίζω εδώ είμαστε.》είπε ο Wooyoung κοιτώντας το συντριβάνι πίσω τους.《Σε λίγο θα είναι εδώ.》είπε ξανά κοιτώντας το κινητό του.

《Το καλό που του θέλω.》είπε νευριασμένα ο Jimin.《Jiminahh, ηρέμησε δεν κάνει και τόσο πολύ κρύο.》είπε ο Wooyoung κοιτώντας τον Jimin που είχε ξεκινήσει να τρέμει.

《Όχι, δεν μπορώ να νιώσω μόνο τα δάχτυλα μου, πάλι καλά.》του απάντησε ειρωνικά.《Και με ρωτούσες από που πήρα τον σαρκασμό μου.》στριφογύρισε τα μάτια του ο Wooyoung.

𝐋𝐎𝐕𝐀𝐁𝐋𝐄 | 𝐆𝐆𝐔𝐊𝐌𝐈𝐍Where stories live. Discover now