\叁拾\

93 15 1
                                    

―𝙗𝙡𝙞𝙩𝙝𝙚𝙣𝙚𝙨𝙨;

《Γιατί είσαι εδώ;》ρώτησε το ψηλό αγόρι που τον πλησίαζε, όσο κρατούσε τον μαύρο χαρτοφύλακα στο αριστερό του χέρι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

《Γιατί είσαι εδώ;》ρώτησε το ψηλό αγόρι που τον πλησίαζε, όσο κρατούσε τον μαύρο χαρτοφύλακα στο αριστερό του χέρι.《Ήρθα να πάρω τον Jimin. Θα βγούμε έξω.》απάντησε με χαμόγελο ο Jeongguk.

《Τα ξανά βρήκατε δηλαδή;》ρώτησε ο Namjun.《Όχι ακριβώς, το προσπαθούμε.》είπε ο μικρότερος χωρίς να πάρει το βλέμμα του από την είσοδο του κτηρίου.《Το θέλεις πραγματικά αυτό ε;》ρώτησε ο μεγαλύτερος με μια δόση πίκρας όσο σκεφτόταν την δικιά του κατάσταση και πως ο Jin ακόμα δεν του έχει πει ούτε μια κουβέντα.

《Όσο τίποτα άλλο Hyung. Δεν υπάρχει το "ο Jeongguk" αν δεν πεις μετά "και ο Jimin". Πηγαίνουμε μαζί.》του είπε νιώθοντας όλον αυτόν τον ενθουσιασμό να τρέχει στο σώμα του και να τον κάνει να ανατριχιάζει.

《Χαίρομαι Gguk. Σε λίγο νομίζω θα είναι εδώ.》απάντησε ο Namjun.《Δεν σ'ακούω πολύ ευδιάθετο. Είσαι καλά;》ρώτησε ο μικρότερος και γύρισε να αντικρίσει το άλλο αγόρι.《Θα τα συζητήσουμε άλλη φορά. Μην σου χαλάσω την διάθεση.》του είπε με χαμόγελο ο μεγαλύτερος και τον έπιασε από τον ώμο.

《Μπορείς όποτε θες να-》

《Τι άλλο θες από εμένα;》ακούστηκε η εκνευρισμένη φωνή του Jimin, κάτι που έκανε τον Jeongguk αμέσως να μπει σε fight mode.

《Έφυγα από την ομάδα σου, πες μου τι άλλο θες για να με αφήσεις ήσυχο.》ξανά είπε και κοντοστάθηκε μπροστά στην είσοδο.《Θέλω να παραιτηθείς.》είπε το άλλο αγόρι.《Όχι, πες τον πατέρα σου να σε αλλάξει κτήριο. Εγώ δεν φεύγω από δω.》είπε ο Jimin και συνέχισε να περπατάει αλλά ο Jaewoo τον κράτησε από το μπράτσο.

《Άσε με, δεν θέλω να μαλώσουμε πάλι.》είπε όταν ένιωσε το χέρι του να τον κρατάει πίσω, ο Jeongguk σχεδόν τρέχοντας έφυγε από το αυτοκίνητο του προς τον Jimin.

《Γύρνα πίσω σε εμένα.》είπε ο Jaewoo κάτι που άφησε άναυδο τον Jimin.《Τι; Όχι.》του απάντησε αμέσως.

《Jimin; Είσαι καλά;》ρώτησε ο Jeongguk παίρνοντας μακριά το χέρι του Jaewoo από πάνω του.《Gu.》αποκρίθηκε τελείως μηχανικά.

《Είμαι καλά. Πάμε να φύγουμε.》είπε ξανά αυτή τη φορά να έχει επαφή με την πραγματικότητα.《Είσαι σίγουρος; Αν θέλεις του σπάω τα μούτρα.》είπε ο Jeongguk κοιτώντας το άλλο αγόρι που τον κοιτούσε μανιασμένος.

《Όχι Gu, δεν το αξίζει, πάμε να φύγουμε.》είπε ο Jimin και έμπλεξε τα δάχτυλα τους για να τον τραβήξει μακριά από το σκηνικό.《Είσαι σίγουρα καλά;》τον ξανά ρώτησε όταν πλέον είχαν φτάσει στο αυτοκίνητο του με τον Namjun να τους περιμένει.

《Σίγουρα.》απάντησε ο Jimin με χαμόγελο καθώς χάϊδεψε το μάγουλο του μικρότερου.《Πρέπει κάποιος να τον βάλει στη θέση του.》αναστέναξε ο Namjun.《Είναι έτσι επειδή ανακοίνωσαν πως είχε δώσει τα δικά μου σχέδια πάλι και τον έχουν βάλει στο μάτι όλοι.》είπε ο Jimin.

《Ώστε αυτό συζητούσαν όλοι.》είπε ο Namjun.《Που είναι το μυαλό σου Hyung;》ρώτησε ο Jeongguk καθώς πέρασε το χέρι του γύρω από την μέση του Jimin για να τον φέρει κοντά του.

《Είμαι λίγο χαμένος αυτές τις μέρες.》είπε ο μεγαλύτερος και έξυσε το σβέρκο του.《Καλά να περάσετε στο ραντεβού σας.》ξανά είπε και έφυγε μακριά από το αυτοκίνητο.

《Ξέρεις τι έπαθε;》ρώτησε ο Jimin όσο κοιτούσαν το άλλο αγόρι να περπατάει μακριά τους.《Είπε στον Jin ότι του αρέσει και όπως φαίνεται δεν πήγε τόσο καλά.》είπε ο Jeongguk.

《Κρίμα, νόμιζα ότι άρεσε και στον Jin-Hyung.》είπε ο μεγαλύτερος και απομακρύνθηκε από τον Jeongguk για να μπει στο αυτοκίνητο.《Τι εννοείς;》τον ρώτησε.

《Ο Jin πάντα μιλάει για αυτόν και όλη την ώρα τον παίρνει τηλέφωνο όταν δεν είναι μαζί για να τον ρωτήσει πως είναι και αν έφαγε. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο κοντά με τον Deok πια.》εξήγησε ο μεγαλύτερος μόλις μπήκαν στο αυτοκίνητο.

《Που θα πάμε;》ρώτησε αμέσως μετά με ενθουσιασμό.《Πρώτα να φάμε. Υποθέτω ότι πεινάς.》είπε ο Jeongguk και έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο του.《Πάρα πολύ.》σχολίασε.

《Και μετά όπου θέλεις.》είπε ο μικρότερος.《Υποτίθεται ότι εσύ με έβγαλες και έχεις σχεδιάσει που θα με πας.》είπε ο Jimin.《Έχω σχεδιάσει αλλά αν θες να πάμε κάπου αλλού θα πάμε. Δεν μπορώ να σου χαλάσω χατίρι.》του απάντησε.《Είσαι η αδυναμία μου έτσι και αλλιώς.》συνέχισε.

《Άρχιζα να πιστεύω ότι η αδυναμία σου ήταν η Σακουρά.》είπε με παράπονο ο Jimin.《Της έχω μια μικρή αδυναμία αλλά δεν είναι Η αδυναμία μου.》είπε ο Jeongguk και πέρασε το δεξί του χέρι πάνω από το γόνατο του μεγαλύτερου.

《Προσπαθείς να με ρίξεις Jeon Jeongguk;》ρώτησε ο Jimin γελώντας.

《Baby γιατί να σε ρίξω; Είσαι δικός μου και είμαι δικός σου.》

©𝐋𝐚𝐜𝐡𝐫𝐢𝐦𝐜𝐬𝐞✦

𝐋𝐎𝐕𝐀𝐁𝐋𝐄 | 𝐆𝐆𝐔𝐊𝐌𝐈𝐍Where stories live. Discover now