\貳拾玖\

94 15 1
                                    

―𝙘𝙤𝙢𝙛𝙤𝙧𝙩;

《Jeongguk; Έφαγες; Σου έφερα Noodles

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

《Jeongguk; Έφαγες; Σου έφερα Noodles.》είπε ο Jimin όσο έβγαζε τα παπούτσια του στο χολ στηριζόμενος με το ένα χέρι του στον τοίχο, σε αυτό το χέρι να κρατάει και το φαγητό. Δεν πήρε καμία απάντηση και προχώρησε ήσυχα προς το καθιστικό.

Ήρθε αντιμέτωπος με τον κοιμισμένο Jeongguk και την Σακουρά να ξαπλώνει στην κοιλιά του, με το κεφάλι της να ξεκουράζεται στο στέρνο του.

《Aigo.》ψιθύρισε με χαμόγελο όσο έβλεπε αυτήν την εικόνα.《Έφαγε όμως;》ρώτησε τον εαυτό του καθώς περπατούσε προς την κουζίνα για να αφήσει το φαγητό. Είδε το άδειο πιάτο στο νεροχύτη και ένα τάπερ από πάνω, αυτό του απάντησε στην ερώτηση που έκανε πριν.

Τοποθέτησε τα Noodles σε ένα καθαρό τάπερ και τα άφησε στον πάγκο της κουζίνας, μήπως θελήσει να τα φάει αργότερα. Ύστερα έπλενε τα άπλυτα που είχε αφήσει ο Jeongguk και πήγε να φορέσει κάτι πιο άνετο να καθίσει στο γραφείο του για να ζωγραφίσει.

Στην αρχή σκέφτηκε να συνεχίσει το σκίτσο που του ανέθεσε ο Jeongguk αλλά μετά σκέφτηκε πως αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία που είχε να ζωγραφίσει ζωντανά τον Jeongguk. Έτσι άρπαξε την ευκαιρία και έκατσε στο χαλί του καθιστικού με το μαύρο μπλοκ του, μπροστά από το έπιπλο της τηλεόρασης, και ξεκίνησε να τον σχεδιάζει με την Σακουρά πάνω του.

Το χέρι του κουνιόταν τόσο γρήγορα, τόσες φορές που τον είχε ζωγραφίσει, πλέον τον ζωγράφιζε μηχανικά. Κατάφερε και αποθανάτισε όλες τις λεπτομέρειες, ακόμα και το μικρό φούσκωμα που έκανε με τα μάγουλα του. Όταν τελείωσε το σκίτσο το κοίταξε τεντώνοντας τα χέρια του για να το συγκρίνει με την πραγματική εικόνα.

Του ταιριάζει τόσο πολύ η Σακουρά, σκέφτηκε.

Γύρισε πίσω στο γραφείο του όπου σε ένα χοντρό χαρτί Α3 είχε ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες να ζωγραφίζει αυτούς τους δύο.

Φυσικά δεν θα ήταν έτοιμο εκείνη την ημέρα επειδή ήθελε να βάλει και χρώμα αλλά ήλπιζε πως δεν θα του έπαιρνε πολύ καιρό.

《Jimin;》ακούστηκε η νυσταγμένη φωνή του Jeongguk όσο προσπαθούσε να ανοίξει τα μάτια του και να δει ποιος καθόταν στο γραφείο.《Καλημέρα.》του χαμογέλασε ο Jimin καθώς γύρισε να τον αντικρίσει.《Πότε ήρθες;》τον ρώτησε και ανασηκώθηκε στον καναπέ αλλά τρόμαξε την Σακουρά και πετάχτηκε από τον καναπέ για να πάει στο κρεβάτι της.

《Έχει μερικές ώρες, αλλά δεν ήθελα να σε ξυπνήσω.》του είπε και έγειρε ελάχιστα το κεφάλι του προς τα αριστέρα καθώς χάζευε την εικόνα του μπερδεμένου Jeongguk από τον ύπνο.

《Έπρεπε να με ξυπνήσεις.》χασμουρήθηκε ο μικρότερος.《Δεν ήθελα, κοιμόσουν τόσο ήσυχα. Σου έφερα φαγητό αν θες, είναι στον πάγκο.》είπε ο Jimin και συνέχισε το σχέδιο του.《Φάγαμε με την Σακουρά ρύζι.》είπε ο Jeongguk και κοίταξε την γάτα στο λευκό κρεβάτι της.

《Μόνο;》ρώτησε ο μεγαλύτερος.《Δεν πεινούσα πολύ.》του απάντησε.《Θα σου φέρω τα Noodles τότε.》είπε ο Jimin και σηκώθηκε από την καρέκλα του. Ο Jeongguk ήθελε να τον σταματήσει αλλά παρά ήταν ζαλισμένος από τον ύπνο.

《Είναι ανάγκη να δουλέψεις τώρα;》τον ρώτησε ο Jeongguk όταν γύρισε από την κουζίνα με ένα μπολ και τα ξυλάκια στο χέρι του.《Α, δεν δουλεύω. Σχεδίαζα το σκίτσο που θες μέχρι να ξυπνήσεις.》του είπε τοποθετώντας το μπολ στο τραπέζακι του καθιστικού και ύστερα αυτός να κάθεται δίπλα στον μικρότερο.

《Μου έλειψες.》είπε ο Jeongguk ξαφνικά και αγκάλιασε τον Jimin από την μέση. Ο μεγαλύτερος στην αρχή ξαφνιάστηκε αλλά μετά του χάϊδεψε απαλά τα φουσκωτά μαύρα μαλλιά του.

《Και εμένα.》του είπε.《Αλήθεια;》ρώτησε έκπληκτος ο Jeongguk και σήκωσε ελάχιστα το κεφάλι του για να τον αντικρίσει.《Φυσικά.》του χαμογέλασε.《Όλη μέρα μου λείπεις.》συνέχισε και αυτή τη φορά χάϊδεψε το αριστερό μάγουλο του.

《Τι θα κάνεις αύριο;》ρώτησε ο Jeongguk και απομακρύνθηκε από το αγόρι αλλά όχι πάρα πολύ.《Μετά τη δουλειά τίποτα ιδιαίτερο.》του απάντησε.

《Πάμε σε ένα ραντεβού αύριο. Δεν έχω κάποιο μάθημα αύριο, οπότε μπορώ να έρθω να σε πάρω από την δουλειά.》 είπε ο μικρότερος.《Σίγουρα δεν έχεις μάθημα;》ρώτησε ο Jimin.《Ναι Jiminssi.》του απάντησε αγανακτισμένα.《Τις Πέμπτες είναι αυτά τα μαθήματα που δεν έχω πάρει εγώ.》συνέχισε.

《Καλά τότε, τελειώνω στις 15:00.》είπε ο Jimin.《Τώρα φάε.》ξανά είπε και του έδωσε το μπολ με τα ξυλάκια.《Εσύ δεν θέλεις;》τον ρώτησε ο μικρότερος.《Έφαγα υπερβολικά πολύ.》του απάντησε.

《Σίγουρα η Σακουρά πεθαίνει της πείνας.》συνέχισε και σηκώθηκε από τον καναπέ. Πήγε να του πει ότι της έδωσε ρύζι να φάει αλλά αντ'αυτού έφαγε τα Noodles του όσο κοιτούσε ύποπτα την γάτα που έφυγε αμέσως από το κρεβάτι της μόλις άκουσε την σακούλα με την τροφή της.

《Αυτή η γάτα έχει μεγαλύτερο στομάχι και από εμένα.》σχολίασε ο Jeongguk.

《Baby! Φέρε μου ένα γάλα! Δίψασα!》φώναξε ο μικρότερος.《Aigo! Ποιον φωνάζεις μωρό όταν εσύ είσαι ένα.》του είπε ο Jimin ερχόμενος από την κουζίνα με το γάλα στο χέρι του.

《Σε όλα τα υπόλοιπα εσύ είσαι.》του είπε με χαμόγελο παίρνοντας το γάλα από το χέρι του.

《Aigo.》αναστέναξε.

《Baby, να γίνω ο άλλος μπαμπάς της Σακουρά;》τον ρώτησε πιάνοντας το άλλο αγόρι απροετοίμαστο.

©𝐋𝐚𝐜𝐡𝐫𝐢𝐦𝐜𝐬𝐞✦

𝐋𝐎𝐕𝐀𝐁𝐋𝐄 | 𝐆𝐆𝐔𝐊𝐌𝐈𝐍Where stories live. Discover now