\拾\

90 14 0
                                    

―𝙚𝙭𝙝𝙞𝙡𝙖𝙧𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣;

《Με πρόδωσες!》φώναξε ο Jeongguk πετώντας ένα μαξιλάρι στον κολλητό του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

《Με πρόδωσες!》φώναξε ο Jeongguk πετώντας ένα μαξιλάρι στον κολλητό του.《Jeongguk!》φώναξε ο Jin.《Hyung, άσε με να τον σκοτώσω!》φώναξε πάλι.

《Επειδή δεν ήθελες εσύ να τον δεις δεν σήμαινε ότι έπρεπε να το ακολουθήσουμε και εμείς!》φώναξε ο Taehyung πίσω από τον Yungi, ο οποίος στεκόταν σαν βράχος.

《Υποτίθεται ότι είστε φίλοι μου!》φώναξε ο μικρότερος.《Γιατί του μίλησες εξαρχής;》τον ρώτησε ο Jeongguk πιο ήρεμα αυτή τη φορά.《Επειδή είχα θυμώσει μαζί του και πήγα να τον ρωτήσω γιατί το έκανε, γιατί εσύ έλεγες ασυναρτησίες.》του είπε ο Taehyung.

《Μου εξήγησε, αν και δεν συμφωνούσα τον κατάλαβα. Προσπάθησα να τον πείσω να σου πει να τα βρείτε αλλά ήταν κατηγορηματικός και το άφησα εκεί, ήταν δική του επιλογή. Αλλά κάθε φορά που με έβλεπε με ρωτούσε πως είσαι και τι κάνεις και αν το αντέχεις. Δεν μπορούσα να τον αγνοήσω.》συνέχισε.《Του έδωσα και την φωτογραφία μας από την ορκωμοσία σου γιατί όλες που έβγαλε αυτός ήταν απαίσιες.》είπε ξανά.

《Γιατί ήταν εκεί;》ρώτησε ο Jeongguk.《Φυσικά και ήταν, ήρθε μόνο για εσένα. Καθόταν στο τέλος και όλες οι φωτογραφίες που έβγαλε ήταν θολές και κουνημένες.》του είπε.《Και τα λουλούδια που σου έφερα ήταν του Jimin.》συνέχισε. Εκείνη τη στιγμή ο Jeongguk μπορούσε να ακούσει την καρδιά του να σπάει για το πόσο ψυχρός ήταν μαζί του χτες.

《Για όνομα του Θεού το αγόρι ερχόταν και καθόταν κάτω από το σπίτι σου όταν του έλεγα ότι έκλαιγες τις πρώτες μέρες που χωρίσατε.》είπε ξανά.

《Και εγώ του μίλησα.》είπε ο Jin ήρεμα.《Τι;》είπε ο Jeongguk απογοητευμένα.《Ζήτησα από τον Taehyung να το κανονίσει να τον δω. Εμένα τουλάχιστον μου έλειψε και βαρέθηκα την ηλίθια συμπεριφορά σου και τους κανόνες σου ενώ είσαι ο μικρότερος.》είπε ο μεγαλύτερος.

Ο Jeongguk άφησε το δεύτερο μαξιλάρι που είχε πάρει στα χέρια του στον καναπέ και έκατσε κάτω.

《Έλειψε σε όλους σας;》ρώτησε ο Jeongguk κοιτώντας τους φίλους του.《Εμένα όχι ιδιαίτερα, μου πήγαινε κόντρα πάντα.》είπε ο Yungi.《Ο Namjun τον βλέπει στην δουλειά κάθε μέρα και του γυρίζει την πλάτη.》πετάχτηκε ο Taehyung.

《Όχι δεν το κάνω.》είπε ο Namjun.《Μην λες μαλακίες.》του απάντησε.《Μου είπε ο Jimin ότι μια μέρα ήρθε να σου μιλήσει και εσύ έκανες πως δεν τον άκουσες και έφυγες.》συνέχισε.

Ο Jeongguk ακούγοντας όλα αυτά κατάλαβε πως ο Jimin είχε γίνει αρκετά μεγάλο κομμάτι της ζωής του ενώ τον ήξερε τόσο λίγο καιρό και προσπάθησε να τον ξεριζώσει με μανία αλλά ο Jimin από την άλλη προσπαθούσε να τον κρατήσει στην δική του ζωή με νύχια και με δόντια.

Και μάλιστα, προσπάθησε να ελέγξει και τις επαφές των φίλων του.

《Παιδιά, συγγνώμη για αυτό.》μίλησε ο Jeongguk κάνοντας τα αγόρια να σταματήσουν τον καβγά τους.《Ζήτησε συγγνώμη ο Jeon Jeongguk; Πρέπει να με γελούν τα αυτιά μου. Μωρό μου κοίταξε τα.》είπε ο Yungi κουνώντας το κεφάλι του.《Yungi-ahh συγκεντρώσου.》του είπε ο Taehyung χτυπώντας τον στη πλάτη.

《Συγγνώμη που σας επέβαλα να μην μιλάτε μαζί του επειδή εγώ δεν ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί του. Αν θέλετε μπορείτε να μιλάτε μαζί του. Δεν πρόκειται να το σχολιάσω.》είπε ο μικρότερος με το κεφάλι του σκυμμένο.

《Νιώθεις καλά;》ρώτησε ο Jin.《Μια χαρά γιατί;》ρώτησε ο Jeongguk.《Γιατί μου θυμίζεις τον παλιό Jeongguk.》του είπε ο Jin με χαμόγελο.

《Άσε τις βλακείες.》είπε ο μικρότερος ισιώνοντας την πλάτη του. Η αλήθεια είναι ότι ένιωθε ελάχιστα με τον παλιό Jeongguk.

《Καινούργιο κινητό;》ρώτησε ο Jin.

《Ναι, μου το πήρε ο Jimin.》απάντησε με χαμόγελο.

©𝐋𝐚𝐜𝐡𝐫𝐢𝐦𝐜𝐬𝐞✦

𝐋𝐎𝐕𝐀𝐁𝐋𝐄 | 𝐆𝐆𝐔𝐊𝐌𝐈𝐍Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα