\拾伍\

99 15 4
                                    

―𝙟𝙤𝙫𝙞𝙖𝙡𝙞𝙩𝙮;

《Πως προχωράει το πρότζεκτ;》ρώτησε o Namjun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

《Πως προχωράει το πρότζεκτ;》ρώτησε o Namjun.《Όσο καλά θα μπορούσε να πηγαίνει με τον Jaewoo.》αναστέναξε ο Jimin ανακατεύοντας άχαρα τα noodles του.

《Σε πείραξε;》ρώτησε ο Taehyung.《Όχι αλλά όλη την ώρα λέει "Αυτό είναι λάθος." "Κάντο όπως το κάνω εγώ." "Το θεωρείς αυτό καλό σχέδιο;"》είπε ο Jimin.

《Γραψ'τον στα παπάρια σου. Ο προϊστάμενος σου σε έστειλε στην ομάδα του επειδή σχεδιάζεις όπως σχεδιάζεις. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις.》είπε ο Jin.《Ευχαριστώ Hyung, θα προσπαθήσω.》είπε ο μικρότερος και συνέχισε το φαγητό του.

《Οι πρόβες σου πως πάνε;》ρώτησε ο Jimin τον διπλανό του.《Χάλια.》αναστέναξε ο Taehyung.《Τι έγινε πάλι;》ρώτησε ο Namjun.《Με έβαλαν αντικαταστάτη πάλι.》είπε νευριασμένα.

《Γιατί;》ρώτησε ο Jimin.《Όπως φαίνεται, θέλω κιαλλη εξάσκηση.》είπε ο Taehyung.《Taehyungssi, πάντα έτσι είναι στην αρχή, εμένα μου πήρε τρία χρόνια μέχρι να μου δώσουν έναν μεγάλο ρόλο.》του είπε ο Jin.

《Δεν κατάλαβες, όταν με βάλουν στην σκηνή δεν θα έχω μικρό ρόλο.》είπε ο Taehyung τρώγοντας έξαλλος.

《Ο Hoseok που είναι;》ρώτησε ο Jimin.《Στο στούντιο μάλλον. Τον έχουμε χάσει.》είπε ο Namjun.《Έχει πολύ δουλειά και περνάει όλες του τις ώρες εκεί.》συνέχισε.《Κρίμα.》απάντησε ο Jimin.

《Θα ήθελα πολύ να τον δω.》ξανά είπε. 《Όταν τα βρείτε με τον Jeongguk, για να έρχεσαι μαζί μας.》είπε ο Taehyung.《Τι έκανε τελικά σπίτι σου τις προάλλες;》ρώτησε ο Jin.《Δεν σας είπε;》ρώτησε έκπληκτος ο Jimin.

《Μας είπε ότι άλλαξε γνώμη και γύρισε σπίτι του.》είπε ο Namjun.《Α.》είπε ο Jimin.《Δεν ήρθε.》είπε ξανά.

《Jiminahh, δεν είμαστε ηλίθιοι.》τον χτύπησε πίσω από το κεφάλι ο Taehyung.《Θα θυμώσει;》ρώτησε ο Jimin.《Αν κάνατε τίποτα πρόστυχο.》γέλασε ο Jin.《Όχι όχι.》πανικοβλήθηκε ο μικρότερος.《Τότε;》ρώτησε ο Namjun.

《Όταν τον ρώτησα γιατί ήρθε μου απάντησε δεν ξέρω. Καθόταν στον καναπέ και μετά του είπα να έρθει να κάτσει δίπλα μου όσο έφτιαχνα ένα σχέδιο. Έκατσε μέχρι τις 22:00 και μετά έφυγε. Αυτό.》είπε ο Jimin.

《Μόνο αυτό;》ρώτησε ο Jin.《Μόνο. Του έλεγα και για αυτούς από την δουλειά.》είπε ο μικρότερος.《Ήταν ωραία βασικά. Δεν μαλώσαμε, ούτε μου είπε κάτι άσχημο. Ένιωσα όπως παλιά, όταν ήμασταν μαζί.》είπε ξανά με χαμόγελο αυτή τη φορά.

《Επιτέλους.》αναστέναξε ο Namjun.《Τι λες; Ακόμα τα έχει με την Mihee.》είπε ο Taehyung.《Είναι μαζί της τώρα.》συνέχισε.《Δεν με πειράζει αυτό.》είπε ο Jimin.《Θέλω να είναι χαρούμενος ακόμα και αν δεν είναι μαζί μου.》συνέχισε.

《Jiminahh σταμάτα να το παίζεις τραγικός χαρακτήρας. Γίνε εγωιστής.》είπε ο Taehyung.

《Και μάλλον θα την χωρίσει σε λίγο καιρό.》είπε ο Jin.《Γιατί να το κάνει αυτό;》ρώτησε ο Jimin.《Την σιχαίνεται, βασικά όλες τις κοπέλες του μετά από εσένα.》είπε ο Namjun.

《Όταν εγώ λέω ότι αυτό το αγόρι είναι πιο χαζό και από ένα γαμημένο περιστέρι, εσείς μου φωνάζετε.》αναστέναξε ο Taehyung.

《Yah, Taehyungssi ηρέμησε.》είπε γελώντας ο Jimin και του χαϊδεψε την πλάτη.《Τι θα κάνουμε το βράδυ;》ρώτησε ενθουσιασμένα ο Namjun.

《Σπίτι;》ρώτησε ρητορικά ο Taehyung.《Μα γιατί; Είναι Σάββατο βράδυ.》κλαψούρισε ο μεγαλύτερος.

《Yah, μόνο τα σαββατοκύριακα περνάω ολόκληρη την μέρα με τον Yungi.》του απάντησε.《Και εγώ έχω το πρότζεκτ.》είπε ο Jimin.《Εγώ θα βγω με τον Deok-su.》είπε ο Jin.

《Πάλι.》μουρμούρισε ο Namjun κοιτώντας από την άλλη μεριά.《Ναι Namu, επειδή είμαστε μαζί.》είπε με ύφος ο Jin.

《Ποιο το θέμα σου με τον Deok;》ρώτησε ο Taehyung.《Τίποτα, είναι τέλειος.》απάντησε ειρωνικά.《Πραγματικά ποιο είναι το θέμα σου;》ρώτησε ο Jin γυρνώντας προσβεβλημένα να τον κοιτάξει.

《Όποιο είναι και το δικό σου με την Mihee.》του είπε ο Namjun.《Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό.》του απάντησε ο μεγαλύτερος.

《Δεν θέλω να το συζητήσω άλλο.》είπε ο Namjun.

《Μήπως ζηλεύεις;》ρώτησε ο Jin σχεδόν γελώντας.

《Εγώ; Ποτέ.》του απάντησε και έβγαλε έξω το πορτοφόλι του.《Namu δεν χρειάζεται να φύγεις.》είπε ο Jimin.

《Θυμήθηκα ότι έχω κάτι να κάνω.》του είπε ψυχρά αφήνοντας τα λεφτά για το δικό του πιάτο πάνω στο τραπέζι.

《Namu!》τον φώναξε ο Taehyung, αλλά είχε φτάσει ήδη στην πόρτα.

《Ζηλεύει τόσο πολύ.》γέλασε ο Jin.《Και είσαι τόσο χαλαρός;》ρώτησε ο Jimin.《Γιατί να μην είμαι;》τον ρώτησε και ο Jin.

《Για ποιο πράγμα ζηλεύει Hyung;》ρώτησε ο Taehyung.《Δεν το βλέπεις; Επειδή δεν έχει μια σχέση τόσο υπέροχη όσο η δικιά μου.》είπε με χαμόγελο.

Οι δυο μικρότεροι στο τραπέζι κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και αμέσως αναστέναξαν.

©𝐋𝐚𝐜𝐡𝐫𝐢𝐦𝐜𝐬𝐞✦

[+]

Έχω τόσες πολλές ιστορίες στα drafts μου που πραγματικά δεν ξέρω τι να τις κάνω😭
Θα θέλατε κάποια μέρα να ακούσετε για αυτές τις ιστορίες;

𝐋𝐎𝐕𝐀𝐁𝐋𝐄 | 𝐆𝐆𝐔𝐊𝐌𝐈𝐍Where stories live. Discover now