25 'Çünkü benim vatanım sensin.'

1.3K 141 1K
                                    

Hemdert: Aynı derdi paylaşan. Dert ortağı. Dilimize farsçadan geçmiştir. Birlikte mânasındaki hem kelimesiyle dert kelimesinin birleşiminden oluşmuştur.

Kolum yaralı, gönlümde dehşet bir ağırlık varken sevdiğim adamı izlemek, bu yaşıma kadar yaptığım tarifsiz en güzel işti. Parmak uçlarını yüzümde yavaşça gezdirdi. Gözlerindeki yaşlar henüz kurumamıştı. "Daha iyi misin Teğmen?" Yaralı kolum ile tuttum bileğinden. Sıcak dudaklarıma doğru getirdim. Burnumu narin tenine sakince sürttüm. Bu hareketimin bile canını yakmasından ölesiye korkuyordum. Uzun bir öpücük bıraktım tenine.

"Daha iyiyim Elfida. Artık beni merak etme." Göğsüme biraz daha sokuldu. Koltuğun ikimize yetmesi beni sevindirmişti. Burda onunla sürekli kalabilirdim. Sağlam kolumu beline sardım ve daha çok çektim kendime. "Kim yaptı bunu?" Sustum. Konuşursam ona zarar gelir diye sustum. Diline, eline hakim olamaz diye susmak istedim. Ama kaçırdığım çok önemli bir detay vardı. Çok ince bir detay.

Ben Elfida'ya yeniliyordum.

"Atış talimi yaparken oldu. Görünmez bir kaza." Sıcak dudaklarını anında boynuma yasladı. Derin bir öpücük bıraktı gül kuruları ile boynuma. Onun öptüğü her yer gül kokuyordu artık. "Bana doğru söyle lütfen. Lütfen benden saklama." Dolan gözlerini kaldırdı bana doğru. Kocaman gözlerinde elmaslar doluydu sanki. Işıl ışıl, dolu dolu bakıyordu bana. Sargılı kolumu kaldırdım. Canımın acısı resmen ciğerime düştü.

Yine de durmadım. Onun pürüzsüz tenini sakince okşadım. Gözlerim dolmuştu şimdi. Boğazım alev alev yanıyordu. Ona yalan söylemek hiç istemiyordum. "Yapma Elfida'm. Bende saklı kalsın. Düşmesin yüreğine benim acım." Kafasını itiraz edercesine salladı. Yavaşça kollarım arasından kalktı ve içeri doğru ilerledi. Sırtüstü uzandığımda sıkıntılı bir nefes verdim. Bunu bana babam yaptı diyemezdim. Taehyung asla rahat durmazdı. Ama ona yalan söylemek istemiyordum.

Zaten gizlediğim bir gerçek vardı. Zaten omuzlarına, hain bir askeri sevme yükünü bırakmıştım. Şimdi ondan bunu gizlersem karşısına çıkma yüzüm olmayacaktı. Beynim resmen çatlayacak kadar ağırıyordu. Bu zemheri zamanında çıkıp delicesine ağlamak ve yükümü atmak istiyordum. Zorlanıyordum. Çok yorgundum. Tek isteğim Elfida ile mutlu olmaktı. Ama onu da bize haram kılmışlardı. Ben düşüncelerim ile boğuşurken, elinde sağlık malzemeleri ile yanıma geldi.

Açıkta kalan yerine yerleşti. Nazikçe tuttu kolumdan ve beni yüz yüze geleceğimiz şekilde kaldırdı. Şimdi dudaklarımız çok yakındı birbirine, ama dokundurmayacaktım. Sadece bana baksın ve beni iyileştirsin istiyordum. "İnan can acıma senden başkası iyi gelmez Elfida." Utangaç bir şekilde kaldırdı gözlerini bana. Bir bayram havası vardı kalbimin ortasında. Ölüyü diriltirdi onun o güzel bakışları. Yavaşça gömlek düğmelerime gitti elleri.

İkimizin nefes alışverişleri giysilerimizden belli oluyordu. Hele kalbim sanki kulaklarımda atıyordu. Taehyung'un beni ilk böyle görüşü değildi ama... ilk defa severken dokunacaktı tenime. Yavaş yavaş tenim ortaya çıktığında yutkunuşunu izledim. Kızaran elmacık kemikleri beni çok zorluyordu. Uzandım ve elmacık kemiğinin üzerine dudaklarımı bastırdım. Şu an durmak öyle zordu ki, dayanmak cidden çok zordu.

Çıplak gövdem, onun giysili göğsüne konduğunda sıcak nefesini boynumda hissettim. Nefesinde ılık bir meltem havası vardı. Alev alev yanan teninden ayrılmayacağımı anlamıştı. Titreyen ellerini omuzlarıma çıkardı ve gömleği yavaşça sıyırdı. Henüz onun için çok erkendi. Asla ama asla, onu bir şeye zorlamam mümkün değildi. On beş yıl içinde, onu uzaktan sevmek bile beni yaşatıyordu. Kalbi uzaktaydı, sesi kafamın içinde hayat bulmuştu.

Yavaşça çekildiğim zaman yüz yüze geldik. İkimizin bakışları ürkek ve çekingendi. Daha fazla onu zorlamak istemiyordum. Elim ile titreyen dudağını okşadım. Sıcacık iki et parçası kalbimi hızlandırıyordu. "Artık kolumu temizleyecek misin? Yoksa karşında böyle kalmam için bir bahane mi?" Ortamı yumuşatmak için söylediğim sözler karşısında elini nereye koyacağını bilememişti. Heyecan tüm bedenini esir almıştı ve ben bunu izlemekten çok memnundum.

Elfida ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin