dankwoord

564 32 50
                                    

Ik schrijf dit op een niet zo heel handig moment, eigenlijk, hahaha. Ik voel me niet echt geweldig, maar ik wil eindelijk eens dit project volledig online hebben staan  en dit dankwoord eindelijk eens kunnen schrijven, dus hier gaan we. 

Het allerlaatste deel van dit boek.

Auteurs van uitgegeven boeken gebruiken hun dankwoord vaak om alle mensen die hen achter-de-schermen geholpen hebben te bedanken. Hun agenten, hun proeflezers, hun familie, hun redacteurs, hun bètalezers, hun coverdesigners, Heer God, hun vrienden en vriendinnen enzovoort enzovoort.

Maar die heb ik allemaal niet echt.

Ik heb het freaking allemaal in mijn eentje gedaan, HEHEHE.

Maar... dit dankwoord is niet aan mijzelf, dat zou enigszins vreemd zijn (alhoewel: selflove ain't selfish, never forget!!). 

Dit dankwoord is aan alle lezers van dit boek. Aan jullie allemaal. Aan iedereen die dit leest en aan iedereen die dit niet leest. Gewoon aan iedereen die dit boek een kans gegeven heeft.

Want dat alleen al waardeer ik, en dat mag misschien heel zweverig klinken, ik meen het wel. Ik waardeer het zo erg dat mensen dit boek hebben aangeklikt en eraan zijn begonnen. Er zijn namelijk zóóó veel bad boy-boeken op Wattpad.

Ik waardeer het al helemaal dat mensen tot aan dit dankwoord zijn gekomen. Jeetje, echt waar.

Ik wil jullie bedanken voor alle reacties, voor alle reads, voor alle stemmen, voor alle gezelligheid in dit boek. Ik wil jullie bedanken voor het lezen van dit cliché bad boy-verhaal, ik wil jullie bedanken voor het niet opgeven en voor het doorzetten, voor het altijd blijven lezen, helemaal tot en met hier.

Ik denk namelijk eerlijk gezegd niet dat ik dit verhaal afgerond had als ik niet zoooo niet normaal veel reacties ontving. Mede dankzij jullie geweldige enthousiasme schreef ik door.

Ik kon iedere keer dat ik een hoofdstuk online zette niet wachten op jullie reacties, stemmen en de vele reads op elk hoofdstuk. Op een gegeven moment begon ik het als vanzelfsprekend te beschouwen, al die aandacht op dit boek, maar ik wees mezelf keer op keer op het feit dat dit echt, echt speciaal was. 

En ik genoot er enorm van, begrijp me niet verkeerd. Ik heb zo zitten grijnzen en lachen en mijn hand voor mijn mond zitten slaan (XD) om al jullie reacties! Maar ook zitten glunderen om al jullie lieve privéberichtjes over dat jullie genoten van dit verhaal, over dat jullie mijn schrijfstijl waardeerden, over dat ik niet onzeker hoefde te zijn, dat dat nergens voor nodig was. 

Dat betekent zo veel voor me en dat doet me dagelijks nog zo goed. Telkens als ik me onzeker voel over dit verhaal (en dat gebeurt jammer genoeg te vaak) denk ik terug aan alle lieve reacties en berichtjes. Het vrolijkt me echt op!

Daarvoor kan ik jullie niet genoeg bedanken en ik weet niet of jullie doorhebben hoe goed het me doet, hahaha.

Dit boek is MET AFSTAND mijn bekendste boek tot dusver en ik verwacht niet dat dat zal gaan veranderen. Dit boek is mijn meest geliefde en gelezen boek tot dusver en ik denk niet dat dat ook gaat veranderen. En het is niet te bevatten door hoeveel mensen dit boek gelezen is. Wauw, oh mijn god <3.

Alle spammers, alle stemmers, alle stille lezers, alle mensen die halverwege stopten maar dit boek toch een kans hebben gegeven en dit dus nooit zullen lezen, alle overige soorten lezers: dank jullie wel. 

Ik zweer het je, zonder jullie had ik dit niet afgemaakt; dus voel je aangesproken. 

Eigenlijk schreef ik dit boek dus niet helemaal alleen, hihi, jullie hadden grote invloed!

Maar datgene waarvoor ik jullie het meest wil bedanken is voor alle steun. Zonder jullie had ik een zenuwinzinking gekregen van alle meest uiteenlopende gedachten die ik kreeg. Dat meen ik (oké, waarschijnlijk geen inzinking, MAAR WEL BIJNA OKÉ :)). Dus bedankt voor jullie steun.

Had ik jullie al bedankt? Nou ja, bij dezen dan. HAHAHAHAHAH ik ben gewoon blij oké :)).

Dan is dit werkelijk het allerlaatste deel van dit boek en éígenlijk ben ik daar best opgelucht over. Oeps. Maar ik vind het ook echt heel jammer. Nu moet ik al jullie geweldige reacties missen. God, dat ga ik écht missen. Wauw, beginnen aan dit verhaal was een goed idee, jeetje. 

Dank jullie wel.

Heel veel liefs, 

Saar. 

de wolk uit de zevende hemel 1.0Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu