~ 38 ~

1K 32 108
                                    

Hoofdstuk 38

____________________

...The morning after...

---

Het is redelijk donker in de kamer wanneer ik wakker word, maar de zware gordijnen houden de schijn op en laten me denken dat het nog veel te vroeg in de ochtend is. Ik weet dat het al een eind op de ochtend is, dat voel ik aan mijn bioritme en de heerlijke warmte in de kamer.

Of die warmte komt van Jax' lichaam.

Ik lig met mijn hoofd op zijn borstkas en heb mijn arm over zijn buik geslagen. Mijn ene been ligt tussen die van hem en zijn armen omklemmen losjes mijn lichaam. Ik weet niet goed hoe ik in het holst van de nacht zo verstrengeld, zo intiem, met hem ben gaan liggen, maar ik weet wél wat er verder gisteravond is gebeurd... Beelden schieten weer door mijn hoofd, trekken mijn mondhoeken omhoog en gooien mijn lichaamstemperatuur de lucht in. Het was fantastisch.

Ik rol me voorzichtig op mijn rug en voel hoe Jax een zucht slaakt en zijn armen steviger om mijn middel slaat.

Mijn glimlach wordt breder als ik zie hoe vredig hij naast me ligt te slapen. Zijn huid is zacht, zijn spieren hard, tegen mijn lichaam. Zijn ademhaling volgt een rustig en regelmatig tempo, wat zijn borstkas doet rijzen en dalen.

Ik strijk een aantal blonde plukken uit zijn ogen en Jax beweegt onder mijn aanraking. Hij komt dichter tegen me aan liggen en zijn vingers duwen even in mijn taille. Een zacht geluidje klinkt vanuit achter in zijn keel. Het is zo'n rustgevend aanzicht, dat ik nooit meer weg wil uit zijn armen. Ik voel me zo zorgeloos, dat ik me bijna afvraag waarom ik me ooit zorgen heb gemaakt om dingen. Het ding is alleen dat ik me dan weer met een klap herinner waarom ik me zorgen maakte om Petite die ooit ziek was, om huiswerk wat blijkbaar twee dagen eerder af moest, om Sophia die ineens niet op kwam dagen na een avondje uitgaan, om Jax... Gezellig. Fijn.

Zijn hand, die op mijn taille ligt, glijdt over de huid van mijn buik en ik hou direct mijn adem in. Ik heb alleen maar mijn ondergoed aan en dit bezorgt me kippenvel over mijn hele lichaam. Het is buiten zo'n nul graden, dus misschien was het toch niet zo'n goed idee om géén hoodie van Jax aan te doen vannacht. Als hij me al zo snel kippenvel weet te bezorgen...

Of... oké, misschien is het niet de kou.

Weer flitsen er herinneringen van vannacht door mijn hoofd en golft die allesverzengende warmte weer over me heen. Ik heb nog altijd totaal geen spijt van wat we deden, en dat zal ik ook niet meer krijgen, vermoed ik.

Jax draait zich op zijn buik en nestelt zijn hoofd in de kromming van mijn hals. Zijn ademhaling ruist over mijn nek en borstkas, zijn arm ligt nog altijd op mijn buik en ik sluit genietend mijn ogen weer. Ik voel aan zijn herhaaldelijke bewegingen en oppervlakkigere ademhaling dat hij half wakker is en half nog slaapt. Misschien doe ik dat zelf ook nog wel.

Een paar minuten verstrijken en ik lig gewoon te genieten van dit rustige moment. Hoewel er buiten een februarikou heerst, houden zijn lichaamswarmte en de herinneringen aan vannacht me warm als een kachel. Het is heerlijk.

Dan geeft Jax me een kus in mijn hals. 'Goedemorgen, schoonheid,' mompelt hij. Die sexy ochtendstem van hem laat me duizelen en dat begint al goed op de late ochtend...

'Goedemorgen, handsome,' fluister ik grijnzend terug.

'Heb je lekker geslapen?'

'Ik sliep heerlijk. Jij?'

'Hm, ja, eigenlijk wel.' Hij trekt me tegen zich aan en ik haal een keer diep adem. De glimlach rond mijn lippen vervaagt niet.

'Jax?'

de wolk uit de zevende hemel 1.0Where stories live. Discover now