22

4.4K 382 119
                                    

Ben hiç o kadar kısa bölüm atar mıyım? Kısalt demenize rağmen 3000 den aşağı yazamayanlardanım. Bence buradan bile anlaşılmalıydı bölümde hata olduğu. Yeni bölümler değil üstelik teker teker eski bölümlerde de hata çıkıyor geri dönüşler alıyorum. Maalesef bu bir uygulama, hata verebiliyor, sorun çıkabiliyor. Siz yanımda olduğunuz müddetçe altından kalkarız. Hepiniz çok değerlisiniz. Bölüm niye yok yerine yazar üzülme, yazar biz bekleriz. Bu cümleler o kadar önemli ve güzel ki. Sevgi ve emeğin karşılığı gibi.. Çok kitap yazdım ama çok nadir bu kitleye denk geldim. Umarım  yolum ya hep sizle ya da sizin gibilerle karşılaşır. Gelen tanıtımları sırasıyla medyalara bırakacağım.

Medya;@svedrifxw Ellerine sağlık ❤️

Keyifli vakitler...

Hepsi hepsi Manyaktı! Adımını attığı an kaldırır kaldırmaz bir kurşun saplanıyordu gölgesine. Onları görüyor ve resmen kurşun yağmuruna tutuyorlardı ama kadında zerre bir telaş yoktu.

Tekrar bir cam patladı ve Devushka'nın çığlığı karanlığa gömüldü. Evin komple elektrikleri kesilmişti.

"Deli! Bari merdiveni inseydim!"
Herhangi bir yangın durumu olmaması için kesmişti ama Devushka bundan habersiz olması yanı sıra takıldığı tek şey etrafını çevreleyen korku ve kadının umursamazlığıydı.

Sanki kuzey  gelirken çikolata almayı unutmuş gibi söylenirken son hızda merdiveni inip büyük salona çıktılar.

Kuzey yere sertçe bir çantayı bırakarak, dudaklarının arasında kıskırdığı sigaranın ateşi yüzünü aydınlatırken silah çıkarttı. Uzun, kabzası dar silahı karnına yaslayarak fişeklerin olduğu bir şeriti silahına geçirirken "Kusura bakma hayatım" diye mırıldandı.

Efsun, şokta olduğu bariz kızı bırakıp çantadan bir silah kaptığında eşine sert bir bakış attı.

"Bana da kala kala bunlar mı kaldı?"

Kuzey sertçe silahı kapatıp omuzuna yaslayarak kontrol ederken "Deli dediğini sanmıştım da" diyerek gülümsediğinde Efsun onu öldürebilecekmiş gibi baktı.

Tekrar ev tarandı ve Kuzey kıza bakmadan üniteyi işaret ederek "Oraya saklan ve başını koru" diyerek büyük, yerlere kadar inen camların köşesine geçip silahın namlusuyla camı kırarak açtığı yerden  dışarı çıkartıp ateş açtı.

Kuvvetli sesler beyninin içinde patlıyor gibi hisseden Devushka, kendini ünite denilen sağlam ahşabın yanına atıp dizlerini göğsüne çekti ve ellerini kulaklarına yaslayarak ağlamamaya çalıştı.

Efsun indiği merdivenleri çıkarak üst kattan ateş açtığında dışarıdan bir erkek çığlığı geldi.

Devushka adamın öldüğünü biliyordu. Her yerden ses geliyor, adeta işkence ediyordu. Cam kırılmaları, parçalanan eşyalar, iki tarafında açtığı ateşlerden patlayıp savrulan boş kovanların sesi...

"Umarım benim kafam kıyaktır! Çünkü tam bir sevgili buldum dediğim anda biri elektriği kesti!"
Söylenerek inen Ilgaz'ın başına çok yakın bir kurşun geçerek merdivene saplanınca bel altı bir küfür eşliğinde kendini salona attı.

"Yine ne iş açt-"

Biten sigarasını yere atıp üzerine basan Kuzey silahı kardeşine çevirerek "Kafam kıyak ne demek lan! Yine mi başıma iş-"

Bir dizi kurşunla tek kalan camda yere inince sözü onunda yarıda kaldı. Ilgaz Devushka'nın yanına çökerek "Merhaba Bambi" dediğinde kız kara mizahı bırak varlığının bile farkında bile değildi.

Yabani (Rulet'in Çocukları)~ Tamamlandı!Where stories live. Discover now