/14/

7K 478 93
                                    

+18

Silah sesinden daha çok kırılarak yere saçılıp bin parçaya bölünen camların sesi kulaklarında çınlıyordu. İlk cam aşağı indiğinde ayaklanan Dimitri, hızla kızın tarafına geçip kızın beline elini bastırarak eğildi. Ona siper olurken alt dudağını emerek çıkış yolu düşünse de tek kapı menzil alanıydı. Gözleri kısacık bir an mutfağa, çalışan tarafına döndü ama oraya gidene kadar hedef olmayı göze alamadı.

Restorantta ki kaos git gide daha da artarken silah sesi durdu ve taramalı silaha döndü. İşler çirkinleşiyordu. Kulaklarında çınlayan kadın çığlığıyla kıza  eğilerek "Gidiyoruz Devushka" diyerek doğruldu  çılgınca bir şey yaparak masadan bir kaç adım uzaklaşıp kızın elini tutarak denize bakan cama koştu ve yan dönerek darbeyi omuzuyla karşılarken kızı da beraberinde çekti. Karanlık denize düşmeden evvel kızı olabildiğince camlardan korumaya çalışmıştı. Sertçe soğuk suya indiler ve elleri ayrıldı. Dibe çekildiğini fark ettiğinde siyah denizde gözlerini açarak yukarı yüzdü ve derin bir nefesle başını sudan çıkartarak etrafına bakındı. Kızı bulamayarak korkuyla tekrar daldı ama kız yoktu.

Histerik bir halde sağa sola umarsızca kulaç atarak arayıp durdu. Aklına gelen bir çok kötü olasılığın içinde en korktuğu düşerken cam parçalarından birinin tehlikeli bir yerini kesmesiydi. Yüzeye çıkıp tekrar bir nefes aldı ve hızla tekrar daldı. Sol tarafında ileride çırpınmadan kaynaklı köpüklü girdabı gördüğünde kısacık bir mutluluk yaşasa da korku hızla tekrar kalbine tırmandı ve  soğuk iliklerine işlerken tuttuğu nefesi sonuna kadar kullanarak kıza yaklaştı ama onu tutup çekmeden panik içinde çırpınan kız yüzünden daha da aşağı çekildi. İki yanından kollarıyla kızı kafesleyerek ayaklarıyla yukarı çıktı ve kız öksürerek soluklanmaya çalıştı. Sırtını göğsüne bastırdığı kızın başı, onun omuzuna düşmüştü. Tek koluyla belinden sarılmaya devam ederken diğer eliyle yüzüne yapışan saçı çekerek yanağını yanağına yaslayarak "İyi misin Devushka?" diye telaş içinde sordu.

Derin nefesler alsa da su yuttuğu belli olan kız cevap veremedi ama başını sallamayı başardığın da Dimitri yavaş hareketlerle kıyıya doğru gitmeye çalıştı. Ama bu zor pozisyonda ancak bir kaç kulaç mesafe gittiklerinde silah sesleri git gide yaklaştı ve kısacık bir an durduktan sonra Dimitri başını restoranta çevirdiğinde camdan silahını uzatan adamı görmesiyle denize ateş açılması bir oldu.

Suya isabet edip batan kursunların ardından kalan suda ki dalgalanmalar etraflarını çiçek gibi kaplarken Dimitri kızın belinden diğer koluyla da tutarak derine daldı.

Amacı nereye gittiklerini fark ettirmeden suyun içinde kaybolmak olsa da nefesini tutmayı son anda akıl eden kız, kısıtlı oksijenden dolayı başını sallayarak gitmeyi reddetti.

Dimitri'nin kaşları çatılara öfkeyle onu iyice kendine çekti ve kıyıya gitmeyi bekledikleri için aksine daha derine ilerlemeyi seçti.

Git gide uzaklaşırlarken kızın tırnaklarını geçirdiği kolunda ki el hareletsizleşti ve durumu anlayan Dimitri yüzeye çıkarak biraz vakit tanıdı. Kız kendi yaşam savaşını verirken, Dimitri menzil dışından çıktıkları için öfkeyle denizi kontrol eden adama baktı ve kıza bakmadan "Sessiz ol ve çırpınma" dedi.

Kız ona göz devirerek saçlarını arkaya verdi ama kolunu tutmayı bırakır bırakmaz kendine katmaya karar vermiş deniz, onu hafifçe sürükleyince hızla adama tekrar yapıştı. Dimitri boynuna sarılmış kız tarafından öldürüleceğini düşünürken kollarını çekmeye çalıştı ama ahtopod gibi sarılmış kızdan kurtulamadı.

"Devushka!"

Kızgın sesiyle bacaklarını beline dolamaktan vazgeçen kız başını kaldırıp masum masum baktı.

Yabani (Rulet'in Çocukları)~ Tamamlandı!Where stories live. Discover now