1 Nápad

203 9 2
                                    

Ahoj lidi, tak jsem zpět a zase tu máte mou knihu! Udělám tam jen minimum úprav a s trochou štěstí a mé opatrnosti, je toto můj konečný účet. DOTOHO!

Crr Crr Crr

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Crr Crr Crr ... Zpod peřiny se natáhla ruka a vypnula ten ďáblův vynález- budík. A pak se zase stáhla do tepla pod peřinou. Ale pak se jen díky pevné vůli a zvyku zpod peřiny vynořila dívka. Mohutně si zívla a vélmi pómalu slezla z postele.

Áchjo, povzdechla jsem si a šla jsem se do obýváku podívat na svou sestru Jessiku. No jak jinak, v obýváku byl chlívek složený hlavně z plyšáků a židlí z celého bytu. ''Ahoj Kate, Barbie a Chelsea letí letadlem na dovolenou!,, volala na mě už ode dveří.

''Bezva,, řekla jsem bez výrazu a vrátila jsem se do pokoje kde jsem se oblékla a učesala. Je teprve deset, někomu to může přijít děsné, že vstávám teprve v deset, ale jsou prázdniny a já si hodlám pospat. A pak jsem šla dělat svou nejoblíbenější činnost - lehla jsem si do postele a začala si číst. Zrovna čtu jednu ze svých nejoblíbenějších sérií knih - Dvůr trnů a růží - čtu ji už asi po třetí a je boží. Už čtu třetí díl - Dvůr křídel a zmaru.

Vypadá to, že to bude zase obyčejný den - dáme si oběd, pak se mamka vrátí z práce, až se vrátí taky se nají, mě pošle cvičit a potom umýt nádobí, já se potom podívám na svůj oblíbený seriál - Jak vycvičit draky a pak půjdu dělat večeři. V osm půjdu do koupelny a po ní si budu s Jessikou muset hrát. Ona pak půjde spát a já si budu číst, dokud mě mamka nezavolá, abychom se podívaly na jeden díl jejího oblíbeného seriálu který mi představuje - Divoký anděl - a pak už musím spát taky. Ach jo.

Měla jsem pravdu vše proběhlo podle očekávání. Už je večer a já si čtu. Na chvíli jsem se zarazila a zadívala jsem se na knihu ve svých rukou - Hybern zrovna útočil na Adriatu a Illyrijští válečníci se vrhaly z oblohy na Hybernské loďstvo. Ach jak já bych chtěla mít křídla - ohromná temná křídla jako mají Illyrijci.

Ale to je bohužel nemožné, povzdechla jsem si a chystala se knihu už uklidit, ale pak mě napadlo...

Pro ty co tahle kapitoly už četli - klidně si počkejte na nové kapitoly.

Pro ty co čtou poprvé - jen dotoho!

Okřídlený sen (pozastaveno)Kde žijí příběhy. Začni objevovat