14. Bölüm : ADALET

52K 1.6K 1.2K
                                    

Multimedya: Chiko

Not: Bu bölümde yoğun işkence ve şiddet sahneleri vardır!! Küçük olanlar bunu okumasın... Psikopatları ise direkt buraya alalım!! Bölüm oldukça uzun bu arada

 Psikopatları ise direkt buraya alalım!! Bölüm oldukça uzun bu arada

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Adalet

Dakikalar birbirini kovalıyordu. Cafe'nin önünden veya yanlarından geçen hiç kimse yoktu. Ortalık sessizdi ve sandalye'de ki bağlı herif hala baygındı. Ben mutfağın köşesinde duvara yaslı duruyorken Yiğit ve Alihan adamın başında dikiliyordu.

Ciddi ciddi ikisi birleşip herife işkence yapacaklardı. Alihan'ı geçtim, Yiğit böyle biri değildi. Resmen ve cesmen içindeki psikopat herif uyanmıştı.

Alihan telefonu ile meşgulken Yiğit sakallarını kaşıyarak adama bakıyordu. Kısa süre sonra telefondan sesler yükseldi.

„Hayır! Abi lütfen yapma!"

Duyduğum çocuk çığlığı ile tenim karıncalandı diken diken oldu. Bedenimi bir soğukluk kapladı. Alihan telefonunda ki görüntüye öfke dolu gözlerle bakıyordu. Yüzü cidden kızarmıştı ve gözlerinde sanki alevler yanıyordu.

Yiğit şaşkınca „Neye bakıyorsun lan?" diye sordu Alihan'a. Ali Yiğit'in yanına yürüdü ve telefonu biraz ona doğru yönlendirerek onunda görmesini sağladı.

„Sesini keseceksin!" diye bağırdı görüntüden gelen adamın sesi. Hemen ardından bir çapma sesi ve şiddetli çocuk çığlığı. Vurmuş muydu çocuğa?

„Acıyor abi nolur yapma!"

Yiğit'in de yumuşak yüz hatları saniyesinde karardı. Gözlerinde hüzün gördüm. Sinir ve hüzün aynı anda.

Görüntüde olanları düşünmeme gerek bile yoktu. Bir küçük çocuğun bu herif tarafından tecavüze uğradığı bir görüntüydü.

Bende öfkelenmek istedim. Onlar bu adamı ölesiye işkence ederken kenarda durup acımak istemediğim için onların yanına yöneldim. Alihan'ın yanına durduğumda kafasını bana çevirdi. Bakışlarından korkmuştum.

„Bende bakacağım." dedim kararlılıkla.

„Liya, bu çok beter. Kaldıramayabilirsin." dedi Yiğit ve konuşurken çenesi seğiriyordu.

„Bakmak istiyorum dedim!" Sesimi ister istemez yükseltmiştim.

Alihan beni kolumdan tuttu ve telefonu bana çevirip izlememi sağladı. „İzle ve ben bu herifi geberttiğimde sakın ona acıma!"

Mahkumiyet (+18)Where stories live. Discover now