22. Bölüm : KÖRDÜĞÜM

36.7K 1.2K 918
                                    

Kördüğüm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kördüğüm

Akşam saat dokuz civarı, yağan yağmurun damlaları cama çarpıyordu ve bu melodiye alışmış kulağım fazlasıyla huzur buluyordu. Yatağın içinde uzanmış dişarıyı izliyordum. Kendi evimdeydim evet. Ve bu ev bana o kadar güzel ve acı anıları hatırlatmıştı ki...

Aklıma tekrar gelip o saniyeler kısaca tekrar yaşadığım da gözlerim doldu ve aktı. Bir kadının başına gelebilecek en kötü şeydi bu...

Yada Yiğit ile film izlediğimiz anlar. Mısır patlayıp bol bol tatlı yerdik yanına. Gülerdik. Mutlu olurduk mesela.

Ama şimdi mi? Mutlu değildim.

Hayatım Alihan'ı tanıdığımdan beri değişmişti. Felaket değişmişti hatta. Karanlık nedir onu öğrendim. Gözlerine baktığım da asıl nefret ne onu gördüm. Ama bana değildi nefreti.

Nefreti hayataydı.

Ve ben geldiğimden beri her gün daha da yumuşamıştı. Ben... Ben bunu nasıl başarmıştım? Ben sıradan bir kızdım ve Alihan için aşk saçmalıktı! Bunu nasıl yaptım?

Onu iki kez karşımda başkaları ile öpüşürken hatta ne yazık ki sevişirken gördüm. Ve o anlarda ki yaşadığım siniri anlayamamıştım. Bugüne kadar da anlamıyordum... Ve şimdi şöyle düşündüğümde de içimde kendisini bir kıskançlık duygusu belirtti.

Siktir!

Saçmalıyordum!

Alihan ile yaşadığım tüm dakikalar geçti gözümün önünden.

İlk karşılaşmamız...

İlk kavgamız...

Ve hatırlamak istemediğim ilk öpüşümüz...

Daha fazla böyle kalamazdım. Birine ihtiyacım vardı. Konuşmam gereken birisine.

Varlığını unuttuğum telefonumu aldım ve şarj aletinden çıkardım. Elime aldım ve açtım. Efekan beni bırakmadan önce bana numarasını kağıda yazmıştı. Kağıdı alıp telefona numarasını tuşladım ve kaydettim. Ardından aradım. Kısa çalışlar sonra açtı.

„Efendim?" diye yanıtladı.

„Selam Efekan, ben Liya." dedim çekingen bi şekilde.

„Ha. Selam. Ne oldu bir sorun mu var?" dedi düşünceli bir ses tonu ile.

„Yok. Ya rica etsem bana Leyla'nın telefon numarasını atar mısın? Bende yok da. Konuşmam gereken birisi lazım bana."

„Tamamdır. Atıyorum."

„Çok teşekkür ederim. İyi akşamlar." dedim samimi bir ses tonunda. Telefonu kapattım ve saniyeler sonra Efekan bir numara gönderdi bana. Tekrar ona mesaj ile teşekkür ettikten sonra Leyla'nın numarasını kaydettim.

Mahkumiyet (+18)Where stories live. Discover now