29. Bölüm : BEKLENİLMEYEN

50.2K 1K 607
                                    

Beklenilmeyen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Beklenilmeyen

Derin uykumdan uyanmamla birlikte aydın ortam yüzümü buruşturmama neden oldu. Huysuzca mırıldandım ve yutkunup gözlerimi araladım. Çok kez kırpıştırdım ve olduğum pozisyonun farkına vardım.

Kafam, Alihan'ın iri koluna yaslı ve vücudum ona çevrilmiş bi şekilde yatıyordum koynunda. O uyanmış, önüme gelen saç tellerimi gözümün önünden çekiyor bir bir okşuyordu saçlarımı.

Dün gece geldi aklıma. Onun acı geçmişi ile ilgili itirafları, sonra benim ona itirafım ve onu öpmem... Özel bölgeme dokunması... Sanki tam o an parmaklarının dokunuşu hissettim oramda.

Ben ona aşkımı itiraf etmiştim dün. Ve itiraf ettikten sonra Alihan ile sarılarak uzun süre yatakta çıt çıkarmadan uzanmıştık. Ardından ben bi duşa girmiştim odaya döndüğümde onu uyurken bulmuştum. Yanına yatıp bende onun gibi uykuya dalmıştım ondan sonra.

„Günaydın." dedim çatallı bir ses ile.

„Gün aydı. Sen mavilerini açtığında aydı bu gün..."

Gülümsedim ve bakışlarımı kaçırdım. Güzel sözleri beni şımartmıştı. Belli etmemek adına elimi kaldırdım ve onun çıplak omuzunda dolaştırdım. „Bu kadar güzel sözler söyleme ama."

„Neden?"

„Senin gibi bir adama daha da aşık olup, ellerini bırakmadan yaşayamamaktan korkuyorum. Bu yüzden..."

Sırıttı ve sıcak parmakları yanağıma dokundu. „Benim de istediğim tam olarak bu mavi."

„Fırsatçı!" Gülümsemeden edememiştim. O da benim gibi tebessüm etti ve burnumun ucuna bir öpücük bıraktı.

„Ee hanım kahvaltı hazırla da yiyelim bari." diye konuştuğunda gözlerimi irileştirdim ve güldüm.

„Sen yine çok fazla alışma." Yattığım yerden doğruldum ve üstümdeki pikeyi çektim. Boğazımı temizleyip etrafıma bakındım. Komodinin üzerinde duran telefonumu parmaklarımın arasına aldım ve saate baktım. Sabah dokuzu geçiyordu.

Omuzumda hissettiğim sıcak dudakları ile yutkundum. „Dün gece hakkında konuşmayacak mıyız?"

Ne?

„Daha ne konuşacağız ki?" dedim bakışlarımı kaçırarak. „Yaşadık ve oldu bitti. Güzel bir histi." Dün gece sanki o bana dokunmamış gibi şimdi utansan saçma olurdu. O sevdiğim adamdı utanmak niye?

Mahkumiyet (+18)Where stories live. Discover now