12. Bölüm : YANLIŞ

57.2K 1.5K 970
                                    

Yanlış

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yanlış

Sıcak ve uzun bir duşun ardından üstümü başımı giymiş yatakta oturuyordum boş boş. Alihan'ın gitmesi üzerinden bir saat geçmişti. Sanırım işi uzun sürecekti. Sürsün de zaten. Yüzünü gören cehennemlik! Canımı sıkmaktan başka işe yaradığı yoktu çünki.

Camımdan gelen gürültü ile düşüncelerimden koparılıp irkildim. Rüzgar falandır diye düşündüm ama bu sefer camıma küçük bir taş atıldı. Bu sefer panikledim.

Korku ile yerimden kıpırdayıp cama doğrulduğum da o an benden biraz daha büyük bir adam odama girdi. Çığlık atacağım sıra da ağzımı kapattı.

Korkuyla çığlık atmaya çalıştım fakat burnuma dolan ağır koku ile bilincimin beni terk ettiğini anladım.







Gözlerimi açtığımda kafamda bir sancı vardı. Gözlerimi sıkıca sıkıp açtığımda bir tavanla karşı karşıya geldim fakat burası odam değildi burası bir arabanın tavanıydı. En son yaşadığım şey aklıma düştüğünde panikle yerimden kalkacaktım ki iki kolumdan da tutuldum.

"Ne oluyor?" diye sızlandığımda karşımda oturan bir adam gördüm. En fazla kırk yaşlarında bir adamdı. Ciddiydi fakat kötü bakmıyordu.

„Hoşgeldin, Liya." Adamlarına baktı. "Kızı bırakın, canını yakmayın!"

Adamları beni bıraktığında şaşkınca etrafıma baktım. Burası büyük bir minibüstü ve içinde dört tane adam vardı. Korku hücrelerime yayılırken karşımdaki adam gülümsedi.

"Sakin ol. Biz sana zarar vermeyeceğiz. Aksine sana çok büyük bir iyilik yapacağız."

"Anlamıyorum!" dedim.

"Sen Alihan'ın yanında zorla kalan o kızsın, değil mi?" dediğinde ona baktım şaşkınlıkla. "Biz sana yardım etmek için seni buraya getirttik fakat merak etme istiyorsan hemen gidebilirsin."

"Size nasıl güvenebilirim peki?" diye sorduğumda yüzünde bir gülümseme oldu.

"Akıllı kadınsın. Bu soruyu sormak herkesin aklına gelmez." Derin bir nefes aldı. "Alihan Karalı'nın rahmetli babası benim can düşmanımdı. Fakat onu öldürdüm çünkü onun babası karımı öldürerek bana büyük bir oyun kurdu. Alihan Karalı babasının ne bok olduğunu bile bile babasının intikamına yönelik kardeşimi öldürdü. Kardeşimi öldürdüğü kesin değil bunu senden bilmek istiyorum çünkü sen bu cinayete tanık oldun. Alihan bu yüzden seni zorla tutuyor. Doğru mu?"

Şaşkınlıkla karşımdaki adama bakıyor ve söylediklerini dinliyordum. Alihan böyle bir şeyi nasıl yapmıştı? Babasının kötü olduğunu bile bile neden yapmıştı? Allahım, çıldıracaktım!

"Evet, doğru. Haklısınız."

Minibüsün büyük kapısı açıldı ve serin hava içeri doldu. "İstiyorsan gidebilirsin, Liya. Seni zorla getirdiğimiz için kusura bakma fakat şimdi karar verme sırası sende. Daha fazla Alihan Karalı'nın yanında mı durmak istersin ya da burada benim istediğim bilgileri bana verip ondan kurtulmak mı istersin?"

Mahkumiyet (+18)Where stories live. Discover now