III.

2.3K 88 7
                                    


- Hedda eljött az idő! — kiabált nekem Stefanie. Egy hosszú tánc és éneklés után, mindenki kellőképpen kifáradt, ezért már csak rám számíthattak, hogy újra felelevenedjenek.

Nagyon izgultam és persze ideges is voltam. Most jön majd el az a pillanat, amikor ténylegesen is kiderül a kisbabám neme. Annyira persze nem számít, mert számomra a legfontosabb, hogy egy egészséges, boldog kisbabám legyen.

- Ne izgulj drágám! — vezetett a nálam jóval magasabb, hatalmas fekete lufihoz anya.

- Csak jó lenne, ha Ő is velem lenne.. — motyogtam csalódottan.

- Tudom, de egyedül is menni fog! Nagyon erős vagy, ha ezt még te nem is tudod! — anya egy puszit nyomott a homlokomra, majd lassan mindenki körék gyülekezett és páran elkezdtek forgatni a telefonjukkal, Kelly pedig a kezembe adta a rózsaszín-kék fodrokkal díszített tűt. Bíztatóan elmosolyodott, majd oda állt a többiekhez.

- Számoljunk vissza! — kiáltott Kelly apja, Nelson. Én erősen megszórítottam a tűt és koncentrálva a lufit szugeráltam.

- Három.. — kiabálta mindenki egyszerre.

- Kettő..

- Egy! — mondtam én is velük, majd óvatosan felugrottam és beleszúrtam a tűt a lufiba. Abban a pillanatban elkezdtem rám hullani a konfettik, teljesen beterített az összes. Csak egy pár másodperccel később realizáltam, hogy milyen színű. Kék. Azonnal sikítani kezdtem és zokogni. Körülöttem pedig mindenki üvöltött.

- Úristen! — üvöltöttem még mindig.

- FIÚ! — kiabált anya.

- FIAM LESZ! — kiáltottam boldogan el magam, könnyekkel áztatott arccal. Nicole és Kelly azonnal a karjaimba vetette magát.

- Tudtam! — nevetgélt boldogan Nicole, én pedig sírva nevettem.

- Gratulálunk! — próbálta túl ordibálni a hangzavart Kelly.

Mindenki átadta a gratulációját, de én nem igazán voltam ott lélekben, csak testben. Akkora boldogság töltött el, hogy teljesen kizártam a külvilágot és csak én voltam. Én és a fiam.

Később leült mindenki beszélgetni és megvitattuk ezeket.

- Pedig én annyira lányos anyukának néztelek! — csapott csalódottan a térdére Pedro.

- Szerintem meg nem az! — vágott vissza neki a nővére, Kelly. Ők szépen elharcoltak egymással én pedig anya vállának döntöttem a fejem és mosolyogva konstatáltam, hogy fiam lesz. Még mindig alig tudtam elhinni.

- Annyira büszke vagyok rád! — nézett mélyen a szemeimbe anya. Látszott rajta, hogy tényleg nagyon büszke. Elmosolyodtam ezen. — El sem hiszem, hogy nemrég még biciklizni tanítottunk, most meg nem sokára szülni megyünk! — törölgette a szemeit meghatódottan anya, én pedig felnevettem rajta. — Hamarosan egy egész ménesem lesz! Ott van Emilie, Matilda, Henry. Nem sokára érkezik a kis Maxie.. — ábrándozott anya, én pedig értetlenül meredtem rá.

- Ki? — nevettem halkan.

- A kis Maxie. — mosolyogott derűsen.

- Maxie.. — suttogtam magam elé.

Az este magasságában lett vége jóval a bulinak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Az este magasságában lett vége jóval a bulinak. Mindenki, aki a környéken lakott az hazament, a többiek pedig el lettek itt szállásolva.

Nagyon kimerültem, szinte alig álltam a lábamon. Gyorsan lezuhanyzotam, majd ágyba bújtam. Próbáltam elaludni, de valami mégsem hagyott nyugodni. Gyorsan előkaptam a telefonom a fiókból és bekapcsoltam, úgy egy fél év után. Feltettem a töltőre, majd idegesen vártam, hogy mennyi szívmarcangoló üzenet fog az arcomba zúdulni. Fel voltam mindenre készülve, vagyis azt hittem. Amikor megláttam az üzeneteket Maxtól, a gyomrom görcsbe rándult. Szinte minden este írt nekem. Nem akartam elolvasni. Ezért töröltem az értesítéseket. Volt köztük több mint kétszáz nem fogadott hívás, nem csak Maxtól. Ez bántott a legjobban, hogy Landoéktól is volt bőven. Majdnem elsírtam magam.

Kelly sosem említette nekem, de minden képet átküldött, amiket ő készített az eddigi itt töltött idő alatt. Rengeteg képet kaptam tőle, amiket jó volt nézegetni. Itt látszott, hogy mennyire megnőlt a pocokam. Mosolyogva rásimítottam a kezem.

Megnyitottam az instagram-ot, nem merem elmondani mennyi értesítésem volt. Nem is csodálkoztam volna, ha lefagy a telefonom. Kiválasztottam azt a képet, amit Kelly készített reggel rólam, majd egy pillanatra sem gondolkozva osztottam meg. Nem tartottam rossz ötletnek, hisz tartozok ezzel mindenkinek. Legfőképpen a barátaimnak.

Ezután lenémítottam a telefonom és visszahelyeztem az éjjeliszekrényre. Ezután végre sikeresen eltudtam aludni.

liked by gigihadid, catemasettizannini and 1 002 013 others

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

liked by gigihadid, catemasettizannini and 1 002 013 others

heddavettel Mama is waiting for you little prince 👼🏻

5 618 comments
sofkum 💕

dualipa OMG GIRL 💘

landonorris I'm so confused but I'm happy for you mama

vmagazine LYSM

joannvdherik ❤️❤️

daniellepriano the most beautiful mom is here

user189 who's the dad?

danielricciardo PROUD DAD MOMENT
landonorris DADDY
user61 wait
user1 daniel is the dad??!!
user5 NO
user37 OF COURSE NOT!
giada_gianni you see daniel 🤦🏼‍♀️

BREAKING: HEDDA VETTEL KISBABÁT VÁR!

NÉMETORSZÁG MODELLJE MEGMUTATTA GÖMBÖLYÖDŐ POCAKJÁT! 🙈

HEDDA VETTEL BABÁT VÁR, DE KI AZ APA?!

MAX VERSTAPPEN APA LESZ!

𝚂𝚣í𝚟 𝚍𝚒𝚔𝚝á𝚕 //𝙼𝚅 𝙸𝙸.//Where stories live. Discover now