Capitolul 5

2.7K 217 2
                                    

        Azi nu m-am dus la scoala. Ma simteam mult prea rau. Starea mea se agravase mai mult si continua. Mama spune ca este o cadere de calciu, dar eu stiu ca nu-i asta. Sunt trista, ma simt inutil si nefolositoare, nu-mi mai vad rostul pe care-l am aici. Capul imi vajaie de fiecare data cand incerc sa ma dau jos din pat. Cred ca asta se datoreaza lipsei hranei. Tata a insistat sa merg la doctor, dar i-am spus ca nu e nevoie am doar nevoie de o pauza, am mintit spunandu-i ca am invatat si m-am stresat prea mult cu scoala. Din fericire m-a crezut. Asta mi-ar mai lipsi acum, un doctor. Urasc spitalul si tot ce tine de el.

        Toata ziua am stat in pat, iar mama venea la mine din cand in cand. Ma prefaceam ca dorm atunci cand era ea in camera, dar de fapt eu nu puteam inchide un ochi. Harry m-a sunat ingrijorat ca nu am ajuns la scoala. I-am spus ca nu ma simt bine si a insistat sa vina la mine dupa ore. 

        M-am decis sa citesc o carte. Poate asa imi voi ocupa timpul cu ceva. Mi-am luat din biblioteca o carte groasa cu copertile verzi si cu scris frumos, auriu pe coperta. Nu am mai citit  titlul carti ci am deschis la o pagina anume si am inceput sa parcurg fiecare cuvant in parte. Dupa nici zece minute o inchid punand-o la locul ei. E o carte groaznica, despre o poveste de dragoste. Cum ar trebui sa citesc cartea aceasta si sa nu-mi amintesc de Zayn? Am crezut ca-l voi putea uita, dar dupa scena cu telefonul anonim mi-am dat seama ca nu pot. Zayn a patruns adanc in sufletul meu si acum a devenit o parte din inima mea. L-am iubit, inca il iubesc, chiar daca probabil nu mai e reciproc si de cealalta parte. Am impartit momente frumoase cu el timp de aproape trei ani, cat de proasta am fost sa cred ca-l voi putea uita atat de repede...

        Daca mi-ar fi spus ce s-a intamplat la New York si nu ar fi devenit atat de misterios sunt sigura ca toate problemele noastre s-ar fi rezolvat. Daca  nu ar fi facut toate acele lucruri dureroase poate ca inca am fi impreuna. Daca nu ar fi intrat in acel anturaj poate...

        Daca. Poate. In ultima vreme, sunt singurele cuvinte pe care le spun. Niciunul dintre ele nu exprima ceva stabil. Sunt doar probabilitati.Poate ca asta-i problema. Vreau sa-l schimb, iar lui ii place asa cum e acum. Nimic nu mai e la fel. Am devenit o epava. 

        Totusi, poate as fi putut accepta anturajul sau, dar faptul ca m-a inselat cu prima curva m-a durut extrem de tare, si mai e si Mira... ma raneste fara sa stie, in fiecare zi la scoala cand o vad langa el. Il vreau pe Zayn al meu inapoi, dar ceva imi spune ca nu-l voi mai vedea de acum in colo...

        Harry a venit la mine intr-un suflet.Era ciufulit si imbracat cu o pereche de jeansi albastrii, o geaca in carouri verde si o jacheta pe deasupra. Mama l-a poftit bucuroasa in casa. Ea stie ca m-am despartit de Zayn, dar nu stie cat de tare m-a afectat asta. Probabil acum crede ca il plac pe Harry. Asta nu se va intampla niciodata. Harry e dragut, dar nu-l pot vedea mai mult decat un foarte bun prieten. Zilele acestea mi-a dovedit ca imi poate fi un foarte bun prieten. Am incredere in el, foarte multa.

        Cretul a intrat silentios in camera. A observat ca sunt treaza privind un film la Tv. Adevarul e ca de fapt habar nu aveam despre ce era acel film, dar macar parea ca fac ceva si nu ma gandesc intruna la Zayn. Zambeste larg si apoi se tranteste langa mine in pat.

        -Ce face pacientul? intreaba amuzat.

        -Rau! Tu ce faci, cum a fost la scoala? spun posomorata.

        Se incrunta apoi pufneste plictisit.

        -Ca de obicei, profesori enervanti, tocilari,ascultat, teme... scoala! spune dandu-si ochii peste cap. Rad putin, dar apoi ma opresc.

        -Kate a stat cu voi la pranz?

        Imi pare asa de rau ca m-am certat cu ea. Vreau sa vorbesc cu ea, sa-mi cer scuze, dar nu-mi raspunde la telefon. Are dreptate in ce-l priveste pe Niall. Nu am dreptul sa ma bag intre ei cat timp ea e fericita alaturi de el. Sper doar sa nu ii faca ceva, pentru ca atunci o sa vada de ce sunt in stare pentru cei pe care-i iubesc, mai ales Kate care e ca si sora mea.

Addicted (Z.M)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum