Capitolul 16

2.6K 155 4
                                    

        Stramb din nas si imi afund mai mult capul in perna incercand in zadar sa inlatur razele de lumina ce imi deranjau chipul adormit. Stai putin... Imi deschid un ochi continuand sa-l tin pe celalalt inchis si imi ridic mana fluturand-o pe noptiera. Imprejurimile imi par diferite. De obicei noptiera avea pe ea tot felul de prostii: cheile, telefonul, bomboane, bani, tigarile lui Zayn...

        Tasnesc ca arsa ridicandu-ma in sezut. Imi invart capul in stanga si-n dreapta si imi amintesc ca ma aflu in noua locuinta a lui Zayn. Rand pe rand amintiri din momentele de noaptea trecuta imi revin si instant obrajii imi iau foc si capata o culoare rosiatica. Imi strang mai bine cearsaful la piept analizand incaperea. Era lipsita de alta prezenta in afara de a mea. Intind mana si ating partea lui de pat privind in gol. Unde e ? Credem ca dupa ce s-a intamplat noaptea trecuta intre noi va fi diferit. Imi aplec privirea absenta, iar parul deja ciufulit imi pica pe fata. Tresar cand doua degete imi prind barbia si imi ridica privirea plecata. Irisii de un caprui intens si stralucitor ma privesc bland. 

-Ce-i cu fata de catelus plouat? intreaba, iar vocea sa e usor amuzata buzele fiindu-i curbate intr-un zambet strengar. Se aseaza pe marginea patului langa mine continuand sa ma tintuiasca cu privirea.

-Nu erai aici si...

        Nu mai continui caci deja eram extrem de rusinata de absurditatea pentru care eram suparata. Zayn se abtinea cu greu sa nu izbucneasca in ras. Privirea ii fugi spre noptiera lui si abia atunci observasem tava pe care erau asezate niste clatite apetisante cu sirop de capsuni asa cum imi placeau mie. Langa acestea mai erau si doua pahare cu suc de portocale. Deci asta facea el. La naiba! Acum ma simteam foarte stanjenita pentru ca eu credeam numai tampeniile ce-mi treceau prin cap. Buzele sale le cuprinde pe ale mele intr-un sarut fugar.

-Hai sa mancam, altfel vei intarzia la scoala! spune si se aseaza langa mine in pat tragand tava cu mancare in poala lui. Ma asez langa el sprijinindu-ma pe umarul sau in timp ce-l privesc cum taie bucatele mici de clatita. Infige furculita intr-o bucatica si apoi o indreapta catre gura mea. 

-Nu sunt bebelus! protestez, dar totusi deschid gura si mananc ceea ce-mi oferea. Imi era foame ce-i drept.

-Dar mie imi place sa am grija de tine asa ca nu-mi strica momentul! spune chicotind si oferindu-mi alta imbucatura.

        Dupa ce am mancat aproape tot, Zayn m-a uimit din nou. Nu stiu cum a facut-o dar toate hainele si toate lucrurile noastre erau deja aranjate in casa cea noua. El mi-a explicat ca totul s-a intamplat cat timp am fost eu la cafenea. Probabil ca a angajat o echipa care sa-l ajute cu mutatul caci singur nu cred ca reusea. M-am imbracat cu o pereche de jeansi albastri si un tricoul alb cu dungi negre. Mi-am luat jacheta si parul l-am lasat liber ca de obicei. Zayn isi luase o pereche de jeansi skinny negri cu cateva taieturi in genunchi si un tricou alb. Isi luase un hanorac negru peste. Cat timp ne-am imbracat ne priveam unul pe altul cu subanteles si ne sorbeam din priviri de fiecare data. Dupa noaptea trecuta pot spune ca scapasem oarecum de inhibitii in preajma lui. 

        Am plecat spre scoala. Pe drum, in masina a fost liniste, cam prea multa liniste. Zayn parea preocupat de ceva anume deoarece isi tot musca buza si ofta din cinci in cinci minute. Ce il framanta? Parea ca incepe sa imi zica ceva, dar se razgandea inainte sa scoata vreun sunet.

-Zayn, ce ai? il intreb fiind deja ingrijorata.

        Ochii sai minunati ma priveau acum usor speriati si la naiba daca nu muream de ingrijorare. Ce s-a mai intamplat acum?

-Jess, eu... 

        Lasa cuvintele in aer gandindu-se daca e bine sa continue sau nu.

Addicted (Z.M)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum