Capitolul 19

1.8K 140 0
                                    

Zayn povesteste:


Azi e ziua cea mare, daca trec de ea ma pot considera un om liber de obligatii. Trebuie sa reusesc, pentru Jessica. Ea merita tot ce-i mai bun pe lume si a suferit atat de mult din cauza mea, iar eu sunt un prost daca voi contiua sa-i provoc suferinta. 


Mark face ultimele retusuri la masina si eu imi fumez linistit tigara jucandu-ma cu telefonul. O idee imi incolteste in minte si imediat caut numarul de telefon in agenda. Ea ma va face sa ma simt mai sigur pe mine si atunci voi putea castiga.


" Mortal Race" nu o cursa obisnuita de masini. Oh, nu, nu. Aici vin unii dintre cei mai mari traficanti de droguri si de arme sa concureze pentru sumele pariate, dar si pentru alte premii. Sunt de asemenea si cativa mafioti pe aici.  Unii pariaza milioane de dolari pentru ca sunt siguri ca echipa lor va castiga si de asemenea promit granita libera in tara sau regiunea lor, pentru cel care castiga si doreste sa transporte niste marfa peste hotare. Bineinteles ca Scott nu poate pierde asemenea sansa si de fiecare data trimite cel mai bun pilot al sau. Bine, urmatorul dupa mine, pentru ca nimeni nu m-a invins pana acum intr-o cursa.  Mereu a vrut ca eu sa ajung aici si sa concurez pentru el, dar intotdeauna am spus nu. Sa recunosc acum, cursa e periculoasa. Pe langa faptul ca nu exista reguli, decat aceea ca armele nu sunt permise, cel mai greu obstacol este cel de la final cand trebuie, practic sa traversam un fel de prapastie care naiba stie cat e de adanca! Si asta folosind doar o rampa. Trebuie sa sti cum sa-ti controlezi motorul si cutia de viteze ca sa reusesti un asemenea salt si bineinteles ca trebuie sa fi si putin nebun, disperat in cazul meu. Daca voi castiga, Scott ma va lasa in pace si voi termina cu toate afacerile ilegale in care sunt implicat. M-am saturat sa fac tot felul de treburi murdare, si de asemenea constiinta mea e destul de incarcata. La cei nouasprezece ani ai mei pot sa afirm ca imi merit cu siguranta locul intr-o inchisoare unde sa petrec cativa zeci de ani.


Telefonul ei era oprit. Ce naiba? E aproape pranzul, nu poate sa doarma pana acum. Vreau sa incerc din nou, dar apelul de la Liam ma impiedica. 


-Da Liam...


-Zayn am dat de dracu! 


Vocea lui era speriata si respira alert. Ma incrunt si imi prind baza nasului cu degetele.


-Ce s-a mai intamplat?


Aud zgomotul unei usii trantite si incep sa devin suspicios.


-Jessica...


Un singur cuvant e de ajuns si inghet. Imi simt respiratia oprindu-se si plamanii mei implora dupa aer, dar nu-i ascult. Picioarele imi devin moi si daca nu as sta jos pe scaun probabil ca nu ar fi rezistat. 

  

- Unde e? marai feroce.


-Asta e problema, nu am nici o idee. Aseara am intarziat cateva minute mai tarziu la cafenea pentru ca am fost prins in trafic si cand am ajuns ea nu mai era, dar apoi am primit un mesaj de la ea in care imi spunea ca a observat ca nu am ajuns si ca a mers cu autobuzul acasa. Nu am mai insistat pentru ca am crezut ca deja era acasa. Azi de dimineata am mers sa vad ce face si usa era incuiata. Am intrat cu cheile de la tine si nu e nici urma de ea. Patul e ca si nou si totul indica ca nu a fost aici. Nu raspunde la telefon acum si nu am nici o idee unde e. L-am sunat si pe Harry si el a cautat-o pe la prietenele de la scoala, nu e niciunde.  

Addicted (Z.M)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum