Capitolul 14

2.6K 163 4
                                    

      Capitol necorectat!

          L-am iubit, il iubesc si il voi iubi mereu pe Zayn. A fost si va ramane prima mea dragoste. Aceea nu se uita niciodata. Nu stiu ce ne rezerva viitorul, dar un lucru stiu sigur Zayn va face mereu parte din viata mea. Este o parte din mine si asa va ramane mereu. Indiferent de cat m-a ranit stiu ca nu a facut-o intentionat. Chiar daca nu imi va raspunde acum la intrebare stiu ca nu ii sunt indiferenta, simt asta, insa mi-ar prinde bine sa o aud din gura lui. Toata aceasta lupta pentru el, pentru noi, ma oboseste si am nevoie din cand in cand de niste impulsuri pe care le gasesc doar la el si in momentele petrecute impreuna.

        Secundele treceau si el doar ma privea cu ochii aceia castanii ce-mi patrundeau adanc in suflet. Nu-mi dadeam seama exact ce simte. Era oarecum uimit si confuz. Sclipirea din ochii sai era aceeasi, deci nu era nervos. Imi rodeam obrazul pe interior doritoare sa-i aflu raspunsul. Sunt aici de doua saptamani si ceva si inca nu am aflat nimic despre ceea ce face sau ce l-a facut sa se schimbe. Stiu ca odata ce voi afla nu ma va ajuta cu nimic pentru ca e foarte clar ca Zayn cel din trecut nu se mai intoarce. Nu pot si nici nu vreau sa-l schimb, dar daca nu e sincer cu mine atunci relatia noastra nu va merge si nu-l pot pierde din nou. 

-Ce intrebare e asta Jessica? vocea lui sparge liniste in care ne cufundasem de cateva minute.

        Imi ridic privirea intalnind-o pe a lui. Era destul de serios judecand dupa cuta de pe fruntea lui si arcuirea sprancelelor, dar si pozitia rigida in care statea aum, cu bratele incrucisate la piept. Imi ridic barbia incercand sa-i arat ca nu mai sunt nici eu Jessica cea de dinainte. Vreau sa lupt si pentru el as face orice.

-Raspunde-mi doar! tonul meu era calm si linistit.

        Isi trece o mana prin par venind in fata mea. Era uimitor cum simpla lui prezenta imi facea picioarele sa tremure mai rau ca gelatina si imi provoca aceea senzatie de gol in stomac.

-Am crezut ca nu ai nevoie de aceste doua cuvinte ca sa intelegi cat de mult tin la tine, dar se pare ca din nou m-am inselat. Jess din prima clipa cand te-am vazut te-am iubit. Am incercat mereu sa am grija de tine si sa te fac fericita. M-am despartit de tine pentru ca erai in pericol cu mine, nu ca acum nu ai fi. Habar nu ai de cate ori m-am imbatat pentru ca era singurul mod in care puteam sa dorm, altfel eram chinuit constant de gandul ca te-am ranit in cel mai cumplit mod. Stiu ca nu am aratat-o, dar sa fi sigura ca am suferit la fel ca tine cat am stat despartiti; doar gandul ca esti in siguranta m-a consolat si daca nu ma crezi poti sa-l intrebi pe Harry. El stie cel mai bine de cate ori m-a adus mai mult inconstient acasa, in noptile acelea. Asa ca nu stiu Jess, tu ce naiba crezi te iubesc sau nu? 

        Stiu ca ma iubesti Zayn, dar aveam nevoie sa o aud! Ultimele cuvinte le-a spus pe un ton mai ridicat, dar nu-mi pasa acum era sansa mea sa-l intreb despre activitatile sale caci acum era sincer si deschis.

-Atunci spune-mi ce faci in fiecare noapte! 

-Bani... asta fac! 

        Clipesc de mai multe ori asimiland fiecare cuvand pe care-l spusese. Bani? Despre asta e vorba? Ii trebuie bani? Desigur ca-i trebuie. Cum il detesta pe tatal sau sigur nu accepta niciun ban de la el asa ca a gasit alte moduri prin care sa-i obtina. Si judecand dupa arma aceea si drogurile pe care le-am gasit acum, e destul de clar ca nu obtine bani prin moduri legale. Cum de nu mi-am dat seama de asta? Imediat ce a venit din vacanta aceea de la tatal sau si-a cumparat masina aceea ce nu era deloc ieftina. Atunci insa banuisem ca tatal sau i-o facuse cadou. Nu stiu de ce, dar acum ma simt mai bine ca mi-a spus macar o farama din adevar, chiar daca ceea ce face nu e bine. Imi prinde mana cu a lui si imi ridica barbia cu doua degete cercetandu-ma din priviri, curios probabil de reactia mea. Ma ridic pe varfuri si il sarut usor pe buze. Reusesc sa il surprind si mai mult.

Addicted (Z.M)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum