Capitolul 17

2.2K 153 4
                                    

Zayn povesteste:

        O sa innebunesc daca mai merg mult inchis in autocarul asta tampit. Toata noaptea m-am fastacit pe canapeaua aceea si nu am putut sa dorm datorita idiotilor cu care sunt inchis. Mark s-a imbatat, iar pe la miezul noptii a inceput sa cante Bullet for my Valentine, ore in sir pana dimineata la ora trei jumatate. Am incercat sa-l fac sa taca, dar aproape ca a aruncat cu o farfurie dupa mine. Ca si cum asta nu era suficient mai era si grija pentru Jessica. Ma gandeam intr-una la ea si ma intrebam ce face sau daca e in siguranta. Deocamdata macar, sper ca asa e. Nu sunt multe persoane care stiu ca m-am mutat si in plus de asta Scott nu ar face nimic prostesc dupa ce am acceptat sa fac nebunia asta pe care urmeaza sa o fac peste trei zile.Stiu ca e periculos si risc totul,dar m-am saturat de viata mizerabila pe care o duc.

        Jessica e singurul lucru bun din viata mea; e singura mea raza de soare si nu mai vreau sa sufere din cauza mea. Ori ma intorc ca un om fara trecutul sumbru pe care-l port in urma mea, ori nu ma mai intorc deloc. Inteleg foarte bine ca e posibila si a doua varianta si ma inspaimanta un singur gand, acela ca o voi rani mult mai rau pe Jess daca o las singura. Nu ar mai putea sa reziste inca o data la alta parasirea de-a mea, si o stiu foarte bine. Ar insemna sa o distrug definitiv si la dracu, daca vreau asta. Absolut tot ce fac acum o fac pentru ea; pentru viitorul nostru si pentru noi. 

        Imi amintesc atat de bine prima zi in care am vazut-o. Era vesela, glumeata si atat de frumoasa; era fericita si ma facea si pe mine fericit.  Cred ca mereu am iubit-o, din prima clipa in care am privit-o in ochi, niciodata nu am intentionat sa o ranesc, cu toate ca am facut-o si nu o data ci de nenumarate ori.

        Sunt un gunoi, stiu! Totul se datoreaza acelei vacante stupide si tatalui meu. Il detest pentru simplul fapt ca mi-a complicat viata in felul acesta, il detest pentru ca din cauza lui am trecut si trec prin toate.

        Jessica e o fiinta atat de inocenta si de sensibila iar eu am facut-o sa verse atatea lacrimi din cauza mea. I-am provocat suferinta si continui sa i-o provoc in continuare prin tacerea mea. Nu sunt nimic altceva decat un egoist nenorocit care nu e in stare sa renunte la iubirea bolnava ce i-o poarta chiar daca ingerul meu e ranit prin felul acesta. A trecut prin multe si totusi, ea ramane in picioare. A cazut dar mereu a gasit puterea si curajul sa se ridice; a trecut peste tot. Pentru ce? Pentru un idiot ca mine care nu merita o fiinta atat de pura ca ea. Constiinta mea e patata de vina si asa va ramane pana la sfarsit. Daca continui sa fac parte din lumea periculoasa a lui Scott atunci sigur ca o voi pierde si pe unica persoana ce o vad si pe care o iubesc mai mult decat orice.

        Iubesc ochii ei ciocolatii ce sunt capabili sa vada adanc in inima mea si stiu mereu cum ma simt. Iubesc modul in care ma priveste, plina de iubire si admiratie. Ii iubesc parul saten si moale in care m-as juca toata viata, in fiecare dimineata cand ma trezesc langa ea. Iubesc acel zambet pe care mi-l ofera atunci cand o privesc neincetat; buzele acelea fine dupa care sunt nesatul; modul cum ma strange in brate de parca nu mi-ar mai da drumul niciodata. Si nu in ultimul rand ador felul in care imi spune "te iubesc". Ma face sa ma simt atat de bine si as vrea atat de mult ca starea aceea sa dureze o eternitate.

        Imi e atat de greu sa o mint si sa-i ascund totul, dar nu vreau sa afle. Imi este frica de reactia ei. Sunt terifiat de faptul ca ar inceta sa ma iubeasca dupa ce ar afla. Ar pleca de langa mine, sunt sigur. I-ar fi teama sa se uite la mine sau sa ma atinga, iar eu nu pot suporta ca acest lucru sa se intample. Iubirea mea pentru ea creste in fiecare zi. Tanjesc dupa buzele ei, trupul meu vibreaza atunci cand sunt langa ea si de multe ori ma abtin cu greu sa nu o iau si sa ma inchid cu ea intr-o camera pentru tot restul vietii. Stiu ca suna ca si cum as fi un psihopat, dar nu ma pot abtine. Sunt absolut fermecat de ea si atunci cand sunt cu ea nu mai vad si nu mai aud nimic in afara de ea si de orice are legatura cu ea. Sunt dependent de ea.   

Addicted (Z.M)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum