Capitolul 13

2.8K 165 2
                                    

 

        Au trecut trei zile de cand eu si Zayn ne-am pomenit in aceea seara cu surioara lui Safaa, la el in apartament. Bietul de el era sa faca un atac de cord cand a vazut-o acolo stand si uitandu-se la desene animate. Amandoi ne hlizeam la ea ca si cum l-am fi vazut pe Obama dezbracat. Asta a durat bineinteles doar circa cinci minute dupa care micuta pustoaica de unsprezece ani i-a sarit in brate fratelui ei. Era foarte clar cat de mult il iubeste pe Zayn si de asemnea si el era foarte bucuros sa o vada doar ca era prea uimit atunci ca sa isi poata exprima fericirea. Imediat ce Safaa i-a dat drumul s-a uitat la mine cu acei ochii mari si albastri. Albastri? Hm... ma intreb oare de la cine i-a mostenit? Mi-a zambit cu inocenta specifica varstei ei si mi-a sarit si mie in brate. Am fost socata, dar am strans-o si eu in brate. Langa canapea era un rucsac ce avea in el cateva haine de-ale ei si periuta de dinti pus alte chestii personale. Deci venise pentru a ramane. Dar intrebarea era cum de a reusit sa ajunga aici tocmai din New York. Sa fim sinceri are unsprezece ani, ce Dumnezeu? 

        Zayn a inceput, pe urma sa-l sune in disperare pe tatal sau care se pare ca avea telefonul inchis. Bineinteles ca in disperarea lui nu i-a trecut prin cap sa o intrebe si pe Safaa daca stie ceva. Am facut eu acest lucru si ca urmare tot misterul s-a elucidat. Safaa ne-a povestit ca tatal lor a urcat-o in avion si a sunat o veche cunostinta din LA ca sa vina sa o ia de la aeroport si sa o aduca aici. Apoi pustoaica ne-a , sau mai bine zis, i-a inmanat un plic alb lui Zayn spunandu-i ca e de la tatal lui. Inauntrul acestuia era o scrisoare si... bani? Dar de ce, de unde, cum?

        "Zayn

        Ti-o trimit pe Safaa in grija. Am intrat in cateva probleme si nu cred ca e bine pentru ea sa mai stea aici. Banii sunt pentru cheltuieli. Ai grija de surioara ta fiule, e un ordin si nu vreau sa te impotrivesti. Daca totul se va termina iti voi da de stire. 

        Tatal tau. " 

        Imediat ce a citit scrisoare Zayn s-a enervat destul de tare, dar in fata surorii sale se stapanea. Dupa ce am citit si eu aceea scrisoare am realizat ca tatal sau nu a facut decat sa dea cu bata in balta. Nici Zayn nu sta prea bine la capitolul siguranta, iar el i-o trimite pe surioara lui inocenta si fara aparare. Ce ironic? Asa tata asa fiu... dar nu, ce tot spun eu aici, nu cred ca Zayn ar fi in stare sa faca tot ce le-a facut tatal lor, familiei lui. Si in plus el ma are pe mine, ii voi fi alaturi atat cat voi putea, indiferent de situatie. O vom scoate la capat cumva.

        In aceste trei zile am mers la liceu, dar si la cafenea si am fost surprinsa de faptul ca nimic nu s-a mai intamplat. Niciun semn de la Scott. Pe de alta parte insa, Zayn nu prea mai sta acasa noptile si adesea vine cu rani pe el. Nu inteleg ce naiba face, dar ceva imi spune ca are legatura cu Scott. Nu-mi place sa-l vad asa. E atat de obosit. Are cearcane si fata  lui frumoasa ii este umbrita de cele cateva mici vanataie pe ici pe colo. Spre deosebire de mine el nu a mai dat pe la scoala, sau si cand a venit a dormit la toate orele. Orice ar face nu e bine si nu stiu cum sa fac sa-l ajut. De fiecare data cand am incercat sa vorbesc cu el, imi spune sa nu ma ingrijorez, imi spune ca e bine si ca totul e in capul meu. De vanatai mi-a spus ca pur si simplu s-a lovit. Da, vezi sa nu si eu m-am nascut ieri, nu-i asa? Poate scuzele astea merg la sora lui, dar pe mine nu ma poate mintii. 

        Micuta Safaa este un copil minunat, atat de dulce si de draguta cu toata lumea. Zilele acestea am stat destul de mult cu ea si mi-a povestit cum e viata ei in New York. Aparent domnul Malik a stiu cum sa se ascunda de ea, astfel ca pustoaica nu avea habar in ce mizerii intrase tatal ei. Avea tot ce-i trebuia acolo. Insa spunea ca mereu ii este dor de fratele ei si ca ar dori sa stea mai mult cu el. Mi-a mai spus ca atunci cand Zayn a fost in New York si a stat la tatal sau, nu a fost zi in care ei sa nu se certe. Erau singurele momente in care era speriata, deoarece tipau foarte tare unul la altul si isi spunea lucruri urate.

Addicted (Z.M)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum