Capitolul 15

2.7K 158 4
                                    

        Trantesc usita de la dulapul meu pufnind si gesticuland cu mainile prin toate directiile. Cum a putut sa-i faca asa ceva? Cum a indraznit sa-mi raneasca prietena in felul acesta? Jur ca de indata ce il gases pe Niall o sa il fac una cu pamantul. Nu-mi pasa cat de tare se crede el, nu vrea sa stie de ce sunt capabila pentru Kate. Pentru ea poti spune ca ma transform in cu totul alt om. Aud pasi grabiti in urma mea,dar nu ma intorc, stiu deja cine ma urmareste in-deaproape. 

-Jess, stai! Nu te certa cu el, nu are rost si...

-Kate, stai calma va fi in regula! Nu-ti poate face asa ceva si sa scape cu una cu doua! Ii arat eu ca nu poate.

        Ea ofteaza si ma prinde din urma.

-Serios cateodata nu stiu care dintre noi e cea curajoasa, dar am impresia ca ma intreci cu mult chiar daca nu o arati!

        Imi dau ochii peste cap si cotesc la stanga grabind pasul. M-am schimbat mult in ultimul timp. Nu mai am de gand sa fiu o plangaciasa. Din cate am aflat de la Harry, cand am vorbit prin mesaje in ora de fizica, Niall are ora cu el acum, deci stiu unde il gasesc. Imi indepartez nervoasa parul de pe fata si imi scotosesc prin buzunare cand aud cum imi suna telefonul. Oh, e doar Mady, o sa o sun eu mai tarziu, in momentul acesta sunt prea enervata ca sa pot vorbi cu ea fara sa tip, si biata de ea nu are nici o vina. Ignor apelul si imi bag telefonul in buzunarul hanoracului. 

        Ajung in sfarsit in atelierul de arta. Tine-ma Doamne, sau ii vars toate vopselele in cap si ii bag doua pensule in ochi. Trantesc usa la perete si ignor galagia din clasa cautandu-l pe nemernicul acela cu privirea. Harry se iveste in fata mea de nicaieri si zambeste prietenos. 

-Unde e? il intreb.

-A iesit afara acum doua minute, zicea ca vrea sa vorbeasca cu Zayn! spune si salta din umeri.

        Mijesc ochii uimita. Ceva nu e in regula...

-Ce tot spui acolo, Zayn nu e la scoala, s-a dus la aeroport sa o duca pe Safaa! 

-Poate a venit deja...

        Pufnesc si imi scot telefonul formand numarul brunetului. Dupa ce suna de trei ori imi raspunde si pe fundal pot auzi un vuiet infernal.

-Da Jess, s-a intamplat ceva? 

-Zayn esti la scoala? il chestionez rapid.

-Nu, avionul abia a decolat, acum ma urc in masina, de ce?

-Aaa... intrebam, ne vedem la scoala, da?

-Bine, iubito!

        Inchid si il privesc pe Harry suspicioasa si el pare ca nu mai intelege nimic. Unde naiba s-a ascuns blondul acela. Nu cred ca a fugit de frica mea sa fim seriosi acum, poate amenint eu si fac ca toate animalele, dar nu m-as putea pune cu el intr-o incaierare de zile mari. M-ar termina in cel mult zece minute. Deci, daca nu e aici, unde naiba e? Ma resemnez si plec, indreptandu-ma spre urmatoarea ora. Idiotul ala va plati pana la urma. Biata Kate, credea ca el chiar tine la ea, dar se pare ca singurul lucru pe care l-a vrut a fost corpul ei. Gandul ma sperie putin cand ma gandesc ca eu si Zayn am fost aseara destul de aproape, dar il indepartez rapid... Zayn nu e Niall si in plus eu stiu ca el ma iubeste. Relatia lui Kate cu Niall a fost una destul de scurta si nu au trecutul pe care-l am eu cu brunetul meu.

        Toata ora nu am putut sta locului. Pe langa faptul ca fierbeam la propriu, istoria nu e una dintre materiile mele preferate. Serios acum, de ce m-ar intresa Al Doilea Razboi Mondial cand eu sunt pe cale sa-l pornesc pe al treilea. Din fericire doamna profesoara si-a vazut de lectia ei si nu m-a bagat pe mine in seama care imi smulgeam tot parul din cap. Aproape de sfarsitul orei primesc un mesaj. 

Addicted (Z.M)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum