Capitolul 2

3.3K 227 5
                                    

        " Ma foiesc deranjata de ceva ce se pare ca e incurcat in parul meu. Brusc nasul mi se loveste de o suprafata tare si calda. Imi fortez cu greu ochii sa se deschida. Disting lumina puternica printre gene si instinctiv imi strang ochii. Ma incurajez si ii deschid din nou, de data asta deranjul incandescent fiind mai slab. Aud un chicotit dulce si imi ridic privirea. Acum stiu ce se afla in parul meu. Mana lui Zayn ce imi mangaia scalpul. Ah, cat ador masajul pe care mi-l face.

        -Neata, printeso! Ai dormit bine? spune cu o voce ragusita semn ca deabia se trezise si el.

        Zambesc si incep sa ma pisicesc pe intreg patul aproape impingandu-l pe el jos.

        -Buna dimineata, da foarte bine, ma bucur ca esti aici! spun si ii presar un pupic pe pieptul gol.

        Imi zambeste si el.

        -Si eu ma bucur ca ai tai sunt plecati din oras! spune, iar eu ii dau un pumn in joaca. Se preface ranit.  

        Incerc sa ma ridic din pat dar sunt trasa inapoi. Zayn se urca pe mine si imi prinde mainile intr-o stransoare usoara, deasupra capului. Fata lui se apropie usor de a mea. Astept nerabdatoare si fiecare milimetru pe care-l parcurge mi se pare o eternitate. In final nu mai am rabdare si il apuc cu mainile de gat tragandu-l peste mine. Ranjeste amuzat si imi curma chinul lipindu-si buzele de ale mele. Ii raspund timida sarutului. Niciodata nu am reusit sa fiu calma si sigura pe mine in preajma lui. Asta deoarece simpla lui atingere imi face tot corpul sa tremure. Sa nu mai spun de golul imens ce-l simt in stomac. 

        Se rostogoleste astfel incat eu ajung deasupra lui cu picioarele de-o parte si de alta a abdomenului sau. Rupe sarutul si imi mangaie incet obrazul indepartandu-mi suvitele de par rebele ce se incapatanau sa-mi stea pe fata. Zambeste etalandu-si dantura perfecta.

        -Esti frumoasa! Te-as putea privi toata dimineata! spune privindu-ma patrunzator.

        Ma aplec si il sarut fugar pe buze apoi fug la baie inainte ca el sa ma prinda. Dupa ce imi termin treaba acolo, ies si observ ca el nu mai e in camera. Unde a fugit?

        -Zayn! strig asteptand sa-i aud raspunsul.

        -Sunt jos! aud si raspunsul ce nu intarzie sa apara.

        Ma imbrac rapid cu o pereche de blugi si un tricou alb pe care era scris " Pizza is my bae". Imi incalt tenisii si imi pieptan rapid parul. Cobor scarile rapid cate doua. Aproape ca era sa-mi rup gatul la ultimele doua, dar nu stiu cum, am ajuns intreaga in bucatarie. Zayn era acolo scotocind prin frigider. Tusesc fortat si astfel ii atrag atentia. Scoate capul din congelator si tine in mana o cutie de pita congelata. Ma analizeaza cateva secunde ca un robot ce isi scaneaza tinta gata sa o neutralizeze.

        -Aha, deci de aceea e atat de multa pizza in congelator, ma inseli ? spune razand si apoi baga cutia de pizza in cuptorul cu microunde.

        -Ce tot spui acolo? intreb putin speriata si in acelasi timp mirata. Rade mai tare si imi face semn cu mana spre tricoul meu. Ah... mda acum inteleg. Incep sa rad si eu cu el. 

        Mancam in liniste privindu-ne in ochi. Ce ochii frumosi are! Nu cred ca ma voi satura niciodata din a-i privi. Si cred ca nici de el nu ma voi satura. E atat de grijuliu si dulce. Ma respecta si incearca sa-mi faca mereu pe plac. Ce as putea cere mai mult? E perfect. Si e al meu. Nu vreau ca acest lucru sa se schimbe. Se ridica de pe scaun si imi intinde mana. O accept si ma trezesc trasa dupa el in camera de zi. Se tranteste zgomotos pe canapea,iar pe mine ma aseaza cu grija in poala sa. Buzele sale se lipesc incet de pielea gatului meu trasmitandu-mi fiori reci in tot corpul si provocandu-mi cateva furnicaturi in stomac. Inspira adanc si isi ingroapa fata in umarul meu. Era putin agitat. De fiecare data cand are acest sentiment vrea sa fie cat ma aproape de mine.

Addicted (Z.M)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum