Capitol Pilot

5.9K 309 13
                                    

Cand l-am cunoscut prima data nu era asa. Era amuzant, cu zambetul pe buze, dragut, politicos si foarte atent. Nu mi-a fost deloc greu sa ma indragostesc de el. Eram in clasa a zecea cand l-am cunoscut prima data. Era baiatul nou ce tocmai se transferase la scoala noastra. Am avut norocul sa-l ajut sa cunoasca scoala fiind pusa de domnul director. Am petrecut toata ziua pe langa el. Era amuzant si foarte prietenos. Era imposibil sa nu-ti placa de el. Parul acela brunet si ochii... ochii aceia de un maro caramelizat, genele lungi si buzele subtiri. Era superb. Si acum e,dar nu mai e baiatul pe care l-am cunoscut atunci si care mi-a furat inima din prima. Cu timpul, vorbeam din ce in ce mai mult. Ajunsesem sa-l cunosc foarte bine si el pe mine. 

12 ianuarie 2012. Data aceasta inseamna atat de mult pentru mine. Ziua aceasta este cea mai fericita zi din viata mea si va ramane pentru o buna bucata de vreme pana cand voi reusi sa-l uit complet. Ziua aceasta este cea in care am devenit iubita lui. De altfel este si ziua lui de nasetere. Da mi-a cerut sa fiu iubita lui exact de ziua lui. Mi-a spus atunci ca daca voi spune da, va fi cel mai frumos cadou pe care i l-as putea face. Am sarit in sus de bucurie si fericire strangandu-l puternic in brate. De atunci am fost fericiti impreuna, dar lucrurile se schimba. Fericirea nu dureaza o vesnicie...

Eram impreuna peste tot, ieseam des in oras si eram mereu unul langa altul. Pozele din camera mea ce stau pe noptiere, pe dulap si una ce este lipita in interiorul dulapului cu haine pot dovedi acest lucru. De asemenea am un urias urs panda pe care l-a castigat pentru mine la un carnaval. Am primul trandafir pe care mi l-a adus pastrat intr-o carte si cel mai special cadou este jumatatea de inimioara ce este leagata de un lantisor, pe care nu de mult il purtam in fiecare zi, dar acum sta intr-o cutiuta pe biroul meu. 

Acum suntem clasa a doisprezecea. De fapt suntem aproape sa devenim absolventi, mai sunt doar trei luni. Vreau sa se termine mai repede apoi sa treaca si vacanta de vara si sa plec la facultate in Anglia. E visul meu si din fericire il pot indeplini cu notele pe care le am acum. Trebuie doar sa-mi iau examenele.

Revenind la el. Of... era asa bine inainte. Totul s-a schimbat vara trecuta cand a plecat pentru doua luni in vacanta la tatal sau in New York. La inceput vorbeam la telefon si pe internet cu orele, dar incet a inceput sa ma ignore folosind scuze de genul: "vorbim mai tarziu..." ; "am treaba acum" ; " tata vrea sa vorbeasca cu mine, te sun dupa" si desigur ca el nu mai suna deloc. Eu eram cea care statea ca proasta si astepta telefonul lui. Asa, conversatiile s-au rarit din ce in ce mai mult. Cand s-a intors era complet diferit. Corpul sau era plin de tatuaje, cerceii din urechi aparusera ca prin magie, tunsoarea lui obisnuita se schimbase si ea intr-una mai indrazneata. De asemenea comportamentul sau era schimbat. Era diferit, rau si obraznic aproape cu toata lumea. Cand se intorsese era alt baiat.

La un moment dat devenise foarte protector cu mine si foarte posesiv totodata.Iesea mult mai mult ca inainte si pe mine nu ma lua. Spunea ca are ceva de rezolvat si ca eu nu am ce sa fac acolo. Dimineata cand il sunam sau mergeam la el acasa, era beat mort. Mirosea groaznic a tutun si bautura si de asemenea a parfum de femeie. Suparata incepeam sa tip la el, dar nu il intresa, ma consumam si incepeam sa plang ca o proasta. Abia atunci isi revenea putin la cel pe care il stiam si incepea sa ma sarute si sa-si ceara iertare. Cateodata insista foarte tare cu scuzele desi ii spuneam ca il iert, el tot isi cerea scuze si nu intelegeam de ce facea asta. Oricat as fi incercat nu puteam sa stau suparata pe el. 

Lovitura suprema a fost cea in care l-am prins in club sarutandu-se cu o curva de cea mai joasa speta. Mi-a rupt inima in mii de bucatele. Am plans fara incetare o noapte intreaga pana ce mi s-a facut rau. A doua zi m-am dus direct la el acasa si i-am spus cat de dur am putut ca e un nesimtit si cel mai mare egoist, dobitoc de pe planeta. Si el mi-a raspuns: " stiu.." ,atat, nu a negat nu ma contrariat nu a mai tipat la mine cum facea de obicei cand il acuzam mereu ca s-a schimbat si ca nu-l mai recunosc. Urmatoarele lui cuvinte au fost : "Ar fi mai bine pentru amandoi sa renuntam"... Nu, nu ar fi mai bine pentru mine, dar nu mai puteam sa rezist in noua lui lume. Baiatul meu brunet cu ochii caramelizati se pierduse undeva in trecut. Baiatul rau de acum nu mai avea nimic din el, ma convinsesem de asta in seara cand l-am prins inselandu-ma.

Addicted (Z.M)Where stories live. Discover now