Capitolul 12

3.4K 180 2
                                    

        Stau si astept ascultand cu mare atentie vocile ce se aud in jurul meu. Bratele imi sunt incrucisate pe barul din bucatarie si barbia imi sta usor sprijinita pe partea superioara a palmelor. Ochii imi fug dintr-o parte in alta urmarind usor ametita deplasare grabita a lui Zayn. Parul ii este ciufulit, ca de obicei avand cateva fire rebele ce ii acopera fruntea. Isi musca stresat buza si bratele ii sunt incrucisate la piept. Cat mi-as dori sa fiu eu in locul acelei buze. Imi scutur capul distrasa. Bine, aici se discuta probleme si eu ma gandes numai la tampenii. Inca nu stiu daca noi chiar ne-am impacat sau  a fost ceva de moment, deoarece discutia furtunoasa pe care am avut-o in urma cu cateva ore a fost intrerupta, imediat dupa sarutul acela, de bataile insistente al lui Harry si Liam in usa de la intrare. De atunci baietii si Zayn tot vorbesc despre tipul saten si incearca sa puna la cale un plan.

- Trebuie sa gasim o cale prin care sa-l potolim, Zayn! mormaie Harry de pe canapea.

- Are dreptate, nu te va lasa in pace acum dupa ce l-ai batut, va dori sa se razbune! se aude si vocea lui Liam care era asezat pe fotoliul de langa canapea.

        Zayn se uita impasibil la ei continuand sa-si muste buza. N-am nici o idee cine e acel saten, dar clar e periculos. Ma simt vinovata pentru ca eu am cauzat aceea bataie, acum ei sunt in pericol din cauza mea. La naiba!

- Unde sunt Louis si Niall? intreaba in cele din urma Zayn uitandu-se la Liam.

- I-am sunat mai devreme, dar nu mi-au raspuns niciunul, poate ar trebui sa ma duc la Niall sa vad ce fac...

        Zayn aproba din cap serios si cat ai clipi Liam dispare pe usa. Brunetul ofteaza si se duce in dormitor lasandu-ma singura cu Harry. Acesta se ridica de pe canapea si se aseaza langa mine purtand un zambet copilaros pe fata. Il privesc in acei ochii verzi si in cele din urma ii zambesc si eu. Mana sa se aseaza pe umarul meu, compatimitor. Zayn revine in incapere asezandu-si ceva la spate si imbracat cu un hanorac gri. Privirea sa se atinteste asupra mea si a lui Harry si din senin il vad incruntandu-se enervat. Il privesc confuza apoi ii urmez cursul privirii sale si observ de ce e suparat. Ma departez incet de mana lui Harry dandu-ma in spate cu cativa centimetri. Cretul intelege repede ce se intampla, dar in loc sa ma ajute el se ridica in picioare si mormaie catre brunet:

-In sfarsit te-ai trezit din prostie...

        Zayn se uita confuz la el si nu intelege la ce se refera. Sincer nici eu.

- Jessica mi-a devenit o buna prietena acum, dar la inceput nu asta intentionam. Pentru Dumnezeu Zayn, tuturor ne era clar ca niciunuia nu va e bine fara celalalt, sau cel putin mie imi era clar. Am incercat sa-ti arat cat de multa nevoie ai de ea si nu am gasit o metoda mai buna decat aceea de a te face gelos, si sincer cred ca am reusit! spune mandru de sine insusi.

        Si eu si Zayn ne uitam ca idiotii la el de parca ar fi un extraterestru. Nu-mi vine sa cred ca acesta era planul lui. Stiam ca era ceva ciudat cu el, dar nu m-as fi gandit niciodata ca la asta se gandea el. In timp a inceput sa nu ma mai intreseze ci ma bucura faptul ca aveam pe cineva alaturi, inafara de Kate bineinteles care e mereu acolo pentru mine.

-Esti un geniu! spun sarcastica incepand sa rad.

-Stiu, nu-i asa! imi raspunde si incepe si el sa rada.

-Ba nu esti!  se aude si vocea brunetului destul de serioasa. 

-Ei, haide Zayn nu e ca si cum nu ai fi avut cel putin doua crize de gelozie, pana acum! spun inca razand iar el se incrunta din nou.

-Deci sa inteleg ca am reusit si v-ati impacat? intervine Harry din nou.

        Nici eu nu stiu asta. Ma uit la Zayn si sunt uimita sa observ ca si el se uita la mine. Cumva se asteapta ca eu sa raspund? Tace si nu spune nimic doar imi arunca privirea aceea a lui, ce ma face sa ma topesc pe scaun! Ei bine, daca asta vrei, atunci o sa raspund eu pentru amandoi si voi spune ceea ce eu cred.

Addicted (Z.M)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum