Tanıtım

3.4K 83 17
                                    

Başlangıç Tarihi: 12.08.2020

$

Gecenin zifiri karanlığında kaybolmaktansa kor gibi yanan kahverengi gözlerde tutuşmayı dileyen, göklerde parıldayan bir yıldız olmaktansa sönüp giden bir kıvılcım olmayı yeğleyen bir kızdım ben.

Bir gece yarısı yağmur sularıyla yıkanmış asfaltın üstünde çıplak ayaklarımla dururken, diz çökmek istercesine yalvarıyordum karşımdaki adama bana inanması için. Islak saçlarım, nemli gözlerim ve ona ait bir tişört içerisinde zangır zangır titreyen bedenimle.

"Bağışla beni."

Çenemi sıkıca kavrayan parmakların karşısında direnmedim. Baş parmağı yanağıma sürtünerek kayıp dudaklarımı bulduğunda parmağını öpmeyi arzuladım, yapamadım.

"Daha fazla yalan yok." dedi.

Dudaklarım kıpırdamadı, gözlerimle konuştum. Karanlık gözlerinde adıma verilen hükmü anladığımda gözümden süzülen bir damla yaş, yanağımdaki işaret parmağında tutsak oldu.

Ya gururumla geçirecektim urganı boynuma ya da onursuz bir şekilde infaz edilecektim. Güldüm cahilliğine, kendi acınacak halime. Aşkta ve savaşta taşınacak silah değildi gurur. Urganı boynuma geçirmek de bir seçenek değildi.

Ben infazımı bekleyecektim.

$

Yeni bir kurgu, yeni bir heyecan!
Tanıtım bölümünde gelecek bölümlerden kısa bir kesit paylaştım. Bölümleri kısa aralıklarla yüklemeye devam edeceğim. Bu süreçte oy ve yorumlarınızla desteğinizi esirgemezseniz sevinirim.

Birinci bölümde görüşmek dileğiyle.
^-^

⭐️
Bölümü beğendiyseniz oy vermeyi unutmayın!!!
⭐️

VURGUN: 136 GÜNWhere stories live. Discover now