Hoofdstuk 18: Waar is ze?

1.6K 103 9
                                    

Als eerst er komt een Q&A dus lees please even mijn Informatie daarover:) aan het einde van het hoofdstuk:) alvast dankjee! x

[ Jim ]

We kijken allemaal met ons mond open, waar in vredesnaam is Elise? Ze is toch niet alweer ontvoerd?! Er loopt een verpleegster ik grijp mijn kans en ren naar haar toe. "Waar is het meisje die hier lag," hijgend wijs ik naar de kamer. Ze haalt haar schouders op en zegt nee sorry. Niet dat ik daar wat aan heb.. "Kom we gaan kijken waar ze kan zijn ik ben namelijk bang dat er iets ergs is.." "Dat zijn we allemaal, Jim," zegt Sacha bibberend. Ik knik en we lopen als eerst terug via de lift naar de receptie. "Mevrouw u zei net kamer 316 maar daar is ze niet! Waar is ze?! Toch niet weer ontvoerd?!" Ik wenk het teken naar Kim, Marina, Myrthe, Jasmijn, Anna, Lydia, Sofie, Thomas en Sander. Ze rennen weg naar buiten en precies als ze buiten zijn drukt de vrouw op de rode knop, zodat alle deuren op slot zitten. "In iedergeval kan nu niemand naar buiten, kijk anders even bij de operatieafdeling en de intense of care."We rennen met zijn allen naar de intense of care, maar daar is ze niet. Een seconde later wordt er een omroep gedaan. "De kinderen die hier net waren, ik had het fout het spijt me, het is een andere kamer, komen jullie even langs."Hopelijk, heeft ze gelijk.. deze helft," en ik maak een scheiding tussen de groep. "...Gaat naar de operatiekamer met Sascha als leider. En de rest gaat met mij mee naar de receptie." Zeg ik waarna ik verder ga, "...Sascha we houden contact!" Ik wijs naar haar en ze steekt haar duim omhoog. Alle twee naar de andere kant rennend, kunnen we dit keer meteen in de lift, ik ren voorop en zie de vrouw al op ons wachten. "Sorry ik had het fout! Het is kamer 216, het spijt me voor dit misverstand." Ik knik en we rennen weer weg maar dit keer via de trap. "Kom!" Schreeuw ik rennend naar de kamer 216. "Elise! Je bent dit echt, toch?" Geen reactie. Ik loop verder naar haar bed, en zie Elise met een lege blik kijken. "Elise?" Vraag ik geschokt. Ik stuur een sms naar Kim dat ze in kamer 216 is, en Elise reageert nog steeds niet. Opeens begint ze aan haar haren te trekken, en lopen er tanen over haar wangen. Ik snap er niks van..

[ Elise ]
Hij snapt het ook echt n.. De pijnsteken onderbreken mijn gedachtes. Ik ga dood, dit houd ik niet meer vol zo. Ik ga het niet halen! Trekkend aan mijn haren probeer ik de hoofdpijn te stoppen maar het lukt niet. De pijn wordt steeds erger. Vanbinnen barst ik uit elkaar, de hitte stijgt tot over mijn oren. De steken op mijn wenkbrauwen, worden erger en erger ik probeer er op te duwen maar niks helpt. Dan begin ik maar op mijn hoofd te slaan. "Laat dit stoppen!" Schreeuw ik. Jim kijkt geschokt en drukt op de rode knop, binnen drie secondes is er een dokter. Jim wijst naar me en ik zie de andere helft van de groep met Kim voorop ook binnenkomen. En dan begint het weer, trekkend aan mijn haren, me slapen maserend. Het stopt gewoon niet. Waarom ik? Spookt er steeds door mijn hoofd heen. Waarom moet dit allemaal in een keer op me afkomen, waarom in vredesnaam ik? Ik probeer altijd zo goed te zijn, ik doe zoveel mijn best op school, maar alsnog! Die verdomde pijn, al dat ongeluk in een keer. Achterop mijn hoofd begint het te steken, de plek waar het ook begon. Ik maak een bolletje van mezelf en huil met harde snikken. Ik sla om me heen en trap in het rond, niet wetend wat te doen. Dan voel ik een spuit, en een paar secondes later niks meer..

"Ze wordt wakker, ze wordt wakker!" Hoor ik van verschillende kanten. "W wat is e er ggg ebb eurdd?" Vraag ik bibberend en verbaasd. Er wordt een extra deken over me heen gelegd en ik knik als bedankje. Had ik niet moeten doen mijn hoofd begint meteen te tollen en ik geef over in de dichtstbijzijnde plastic zak. Iedereen lijkt me een beetje vies aan. Er wordt een doek gehaald, water, en een tandenborstel met tandpasta. Als dat gedoe allemaal achter de rug is kijk ik iedereen een voor een aan. Uiteindelijk begint Jim over de operatie die ik moest krijgen. Maar waardoor er iets misging en ik vreselijke migraine aanvallen kreeg en nu een lichte hersenschudding heb. Ik moet nog een paar dagen rustig aandoen en daarna kan ik weer langsgaan proberen mijn leven op te bouwen. Hopelijk wordt iedereen gepakt en zullen ze er voor boeten vooral Jan. Ik moet wel nog 2 nachten hier blijven en de rest kan in een hotel hiernaast slapen. Jim en Kim mogen hier blijven en voor hun is een extra bed neergezet. We vallen al snel in slaap, droomloos en wel.

Belangrijk Q&A:
Sorryy wilde al tijdje geleden opzetten maar lukte nie ivm school en zo..
Ik wil een Q&A houden, ( question & answers, je kan vragen stellen aan mij) dus vraag maar raak mag over mensen in het boek gaan of over mij of wat dan ook:) maakt nie uit! Als ik er maar antwoord op kan geven. De meest creatieve krijgt een follow, en als die een boek heeft promoot ik die! Ik weet niet hoelang ik de vragen verzamel maar je ziet de antwoorden wel verschijnen:)

Het internaatOn viuen les histories. Descobreix ara