19. druhá časť

361 32 8
                                    

Zaklopala som na dvere. S Jakom sme sa dohodli, že pôjdem ku Kysarin, on pôjde k Biersackovy. Prudko sa otvorili dvere. Skoro mi vylepili po papuli. Stála tam Kysarin. Vošla som dnu.

" Tak, ešte teba dáme nejako dokopy. Vyzeráš ako by si jebala celú noc." pozrela na mňa

" No, keby som mala s kým jebať, tak by som." prehodila som sucho. Kysarin si zatiaľ zo skrine vybrala šaty. Boli krvavo- čierne. Sánka mi padla k nohám. Ešte som nemala tú možnosť ich vidieť. Mala som zakázané ich vidieť. Pff.  Okolo mňa sa krútila kaderníčka a vyzážistka. Jedna mi kydala na xsicht kilo make- upu a druhá ma kvákala za vlasy. Mala som sto chutí explodovať a vylepiť aj jednej aj druhej. Po neskutočných desiatich minútach prestali obe okolo mňa oxidovať.

"Môžete vypadnúť." zvolala Kysarin a pozrela na tie dve. Oni prikývli a odpochodovali preč. ja som zatiaľ neveriaco kukala na svoj obraz v zrkadle. Vyzerala som, .... wau, ....

"Neslintaj po sebe a poď mi pomôcť z tými prekliatími šatami." zamumlala naša nevesta. Pretočila som očami a šla som k nej. Zapla som jej šaty. Otočila sa ku mne.

" Ja sa bojím." povedala zo slzami v očiach.

Objala som ju. Klopanie.

Vykukla som, bol to CC, Jake a Jinxx. Usmiala som sa a pustila som ich dnu. Zhŕkli sa okolo nás, komentovali každý kúsok na našom tele. Úchyláci. Zavraždiť ich.

"Kysarin, sluší ti to, si krásna a ty Carin, .... neverím svojím očiam." prekrikovali sa jeden cez druhého.  Bolo to hrozné. Nevedeli ste čo hovoria. Nakoniec som stiahla Jaka za ruku a vyšli sme von na chodbu.

"Prečo si  .....?" nechápal

"Veľký hluk. A ty si furtom čumel do telefónu. Tuším poviem bratovi aby zostrihla všetky káble z wi-fi." pozrela som na neho.

"To nie." pozrel na mňa psím pohľadom.

Pretočila som očami a zišli sme dole do kuchyne.

Zamierila som do chladničky, vytiahla som z tadiaľ džús. Jake mi podal dva poháre. Naliala som tekutinu do nich. Vypila som to na jednu šupu.

***

"Zišli sme sa tu, ....... " znel hlas kňaza, ... Andy ? musel to byť kňaz ? Nadávala som v duchu sama sebe, že som to Biersackovy  nevyhovorila. Hlavu som si položila na Jakove rameno. Vedľa nás sedel CC zo svojou "kamarátkou", potom Jinxx zo Sami a nakoniec Ash z jednou zo svojích  .... ako to povedať slušne, kuriev. Chalanom to slušilo. Boli v oblekoch. Aww, ja slincem po takých.. Eh. Ale Jakovy to slušilo najviac ale pššt.

Boli tu aj Askingovia, FiR, Alesana, ... všetci známi Andyho.

"Môžete pobozkať nevestu." z myšlienok ma vytrhol kňaz. Bolo počuť krik a potlesk. Koniec. Juhúú.

***

Oslava, no, poviem, asi najhoršia svadobná hostina pre mňa. Za pol hodinu sa všetci spili a skončili buď na hajzli alebo pod stolom.. Práve som dopíjala už piaty pohár vína. Andy a Kysarin zmizli. Pozrela som na hodinky 20:54. Preboha. Ten čas ako letí, keď sa človek "zabáva".

"Jeeejo, topánka." počula som spod stôl. Nadvihla som obrus a pozrela som sa pod stôl. Jake. práve mal zaujímavý rozhovor z mojimi topánkami.. Kokos, to je dement. 

"Vstávaj z tej zeme!" zrúkla som na neho.  

Pozrel na mňa a zaškeril sa. Posadil sa, jebol si hlavu o stôl.

„Pane bože.“ Rukou som si zakryla tvár.

Jake sa nejako postavil na nohy. Zaškeril sa na mňa a „prisadol“ si ku mne. Stihol sa vyjebať ešte aj zo stoličky. Vzala som si fľašu červeného vína a napila sa rovno z fľašky. Mala som v piči.

„Carinka ? Nejdeme domov ?“ pozrel na mňa

„Jake, ... dopijem a pôjdeme.“ Usmiala som sa na neho .

***

„Koľko nám trvala cesta domov ?“ pozrela som na Jaka, trepal sa po schodoch .

„Neviem, ale dlho.“ Zaškeril sa.

Zastali sme pred mojou izbou. Nechcela som ísť spať. Objala som Jaka .

„Ďakujem, že si ma odprevadil, pred dvere mojej izby.“ Zaškerila som sa. Neviem či mi dodal odvahu alkohol, alebo som vnútri tak strašne túžila po Jakovy, ... postavila som sa na špičky a jemne som ho pobozkala. Neváhal a začal aj on bozkávať mňa. Objala som ho okolo krku a on hľadal kľučku dverí. Po niekoľkých sekundách sa mu to podarilo. Vošli sme do mojej izby, nohou som zavrela dvere. Stále sme sa bozkávali. Prešli sme do ďalšieho levelu vyzliekanie. Jake sa mordoval zo zipsom na mojích šatách, ja zasa z jeho nohavicami. Nakoniec povolili. Všetko ostalo porozhadzované na zemi.

Obaja sme sa hodili na posteľ, divím sa, že sa nezlomila. Jake sa presunul bozkami na môj krk. Pravou rukou sa snažil rozopnúť moju podprsenku. Povolila. Potom sa rukami presunul k mojim nohavičkám a ehm, ... áno pojebali sme sa. ^^

GoodbyeWhere stories live. Discover now