7.

478 40 5
                                    

Sedela som v kaviarni s Andym Biersackom. Nechcelo sa mi veriť. Ja ? Obyčajná baba, sedím z .... no dobre. 

" .... keď ich spoznáš pochopíš aké sú deti. Jake stále z Jinxxom vyžierajú chladničku. Ash je pri zrkadle a pozerá si, kolko vyrážok mu pribudlo a CC je stále zavretý  a .... " pozerala som do Andyho modrých očí. Nemohla som sa ich nabažiť. Neviem skadiaľ ale boli mi povedomé.  " A ty ? Ako žiješ ?" pozrel spýtavo na mňa a zapaloval siuž aspoň desiatu cigaretu.

"Ja ? Žijem si z oteckom a mamičkou. Moj otecko práve jebal sekretárku, keď som sa mu prišla ospravedlniť za to čo som vyviedla. Ale, .. nuž, ... vyvynulo sa to nejako inak. "  pozreli sme sa jeden na druhého. 

" Tak ja sa na mojích rodičov nesťažujem, mám už 20 ( anooo má viac ale takto sa mi najviac lubil ^^)  a oni také problémy nemali, vďakabohu." 

Pozrela som sa na hodinky, bolo dve. Pomaly by som už mala ísť. 

"Mala by som úž ísť, domov." povedala som potichu. Andy na mňa pozrel tým svojím zvodným pohľadom. 

" Poď, odveziem ťa." povedal. 

*** 

"Dakujem, naozaj." otvorila som dvere na aute a ešte som sa na neho pozrela.

"Nie je začo a kebyže sa niečo deje. Zavolaj." zakýval mi. 

Pozerala som, ako odchádza. Nechcela som ísť domov. Naozaj, neviem prečo ale cítila som odpor. Zhlboka som sa nadýchla a natiahla som ruku za klučkou. Prudko sa otvorili dvere a stála v nich mama. Mala uslzené oči. Keď ma zbadala rozplakala sa a objala ma. 

"Mamiii, neplač, ... bude to dobré."  povedala som, pohadila som ju po vlasoch. 

" Carin, ....  otec odišiel. Nechal nás. " smoklila mama. 

Vošla som do domu a posadila som mamu na stoličku. Ja so si sadla oproti nej. Cytila ma za ruku. 

" Prišiel, vzal si veci. Povedal mi, že je koniec. " povedala mama a pustila sa do hysterického plaču. 

" Noo, mami, nevykastruj ho prosím. Išla som za ocom do firmy, povedať mu ako ma ten včerajšok mrzí. Ale namiesto toho som našla otca zapichnutého v ryšavej sekterárke. Asi bolo takto lepšie keď odišiel. Lebo by som ho musela vlastnoručne vyhodiť."  mama zbledla, keď  počula čo hovorím.  Zhlboka sa nadýchla a utrela si slzy. 

" Nestojí mi za to ten kokot." povedala potichu mama. 

Zhrozene som sa na ňu pozrela, ona nikdy nenadávala. Pozrela vážne na mňa. Ale nevydržali sme to a vybuchli sme  do smiechu. Chýbala mi, zabudla som na pocit,  že moj otec je krevník  a bola štastná s mojou mamou. 

XXX  O TÝŽDEŇ 

Sedela som vo vile BVB. Práve sme pozerali Hello Kitty. Na Ashleyho žiadanie. Žobronil jak malé decko, aby sme mu prepli lebo mu išla rozprávka. My s Andym sme museli prerušiť Avengers a zapnúť nášmu malému Asleymu Hello Kitty.

Za týždeň  sa veľa zmenilo. Mike  sa so mnou nebavil, obchádzal ma . Neviem čo sa mu stalo. Vôbec sa so mnou nebavil, ... Moon, musela chodiť na skúšky. Takže sme na seba čas nemali. Celé dni som trávila z Biersackom a jeho detičkami.  ..... Z premýšlania ma vytrhol telefón. Andyho telefón. Za deň mu zvonil  aj sto krát. Vyhováral sa, že je to  Patrick Forgaraty, kvôli natáčaniu nových klipov. 

Pozrel sa na telefón, kto volá a odišiel do kuchyne. Celý čas som sedela ako na ihlách, chcela som vedieť, kto u tak vyvoláva. 

"Chalani, idem si po vodu." všetci boli zažratý do rozprávky, ani si ma nevšimli. Milé od nich. 

" .... alebo chceš, aby sa to dozvedela odo mňa ? Že jej otecko nepodjebal jej matku prvý krát ? Chceš aby vedela, že som jej starší nevlastný bráška ? Toto Carin neurobíš, ty zasratá sviňa, .... " 

Bol ku mňe otočený chrbtom, takže nevidel, že som tam. Zbledla som. 

" Takže ma chceš vydierať ? Nie si môj otec a nikdy ním nebudeš. A moju sestru nechaj na pokoji a rovnako aj jej matku! " zložil. Ešte furtom som tam stála. Nechápala som. 

" Kto ti to volal a na Patricka sa nevyhováraj." povedala som. Otočil sa s prekvapeným výrazom.

" Koľko si toho počula ?" zhulákal 

" Nemeň tému, kto to bol ? Vrav! " kričala som, ani sama neviem prečo. 

"Naozaj to chceš vedieť ? Som tvoj brat. Tvoj otec pojebal moju matku.!"  Neerila som vlastným ušiam. Čo  ? 

"Robíš si srandu ? Takže, keď sme sa stretli vtedy, ... išiel si za otcom ?" vyhŕkli mi slzy. 

Podišiel ku mňe. A objal ma. Môj otec, ... on ,... nemám slov. 

GoodbyeTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon