5.

557 40 0
                                    

Sedela som na posteli a jak totálny dement čumela do steny. Moon sedela vedľa mňa a hladila ma po vlasoch. Asi po chvílke ticha som spustila. 

" Tá škamraď si to aj tak zaslúžial." pozrela som sa na Moon, obe sme v tú minútu vybuchli do smiechu. Ja som normálne plakala, od smiechu a Moon odišla na vecko. Aj stade som počula výbuchy smiechu. Pozrela som sa na hodinky, bolo už pol desiatej. Moon bola tu so mnou od toho incidentu. 

" Inak, ako sa vola tá piča ?" sptýtala som sa Moon, keď sme práve "včerali", už aspoň piaty krát. Objednali sme si pizzu, z štyrmi duhmy syra. 

" Alison, je to Michaelova frajerka. Ale iba v posteli." Vravela Moon s plnými ústami.

Keď sme dojedli,  vyvalili sm sa na gauč a čumeli na telku. Po pol hoďke nás to prešlo.  

" Nudím sa, čo keby sme si vyšli vonka ?" navrhla som. Moon na mňa pozrela znudene. 

" Asi by som mala ísť pomaly domov, nepoznáš moju mamu ako bude šaliť, kde som." prekrútila očami. 

Odprevadila som ju pred dvere, popriala krááásnu dobrú noc a zakývala som jej. Potom som zabuchla za sebou dvere a vyškriabala sa do svojej izby. Zapla som si ntbk a zasa hudbu, ale teraz pre zmenu Black Veil Brides , milujem ich pesničky. Sú plné energie do života. Išla som nakus zagembliť na fb, zase ma otravovali správy typu lajky. Myslela som, že roztrepem komp. Barz ma už seru. Mala som jednu žiadosť, pozrela som sa, kto to bol. 

Michael Gordon Clifford.

Ostala som ako preplieskaná. Nevedela som, či mám prijať alebo nie. Ale nech je stranda tak ano. v tú minútu mi napísal. 

Michael Gordon Clifford : Ahoj, ako sa máš ? 

Carin Woods : Ahoj, ehm, nuž žijem a ty ? :) 

Michael Gordon Clifford : celkom fajn. :) 

Carin Woods : Hmm, velmi sa ospravedlnujem, čo som spravila Alison, ja neviem čo do mňa vošlo. Proste, ... 

Michael Gordon Clifford : Ona, si o to už dávno koledovala. A nie je už moja frajerka a nikdy ani nebola.  Je príliž sebecká a zlá,  a nie  je  môj  typ. 

Akože prrr, chlapec môj. Takže, je to ako povedala Moon, Alison mu vyhrievala miestečko v posteli a teraz z tadiaľ odyšla a teraz si ako myslý, že ja, .... nooooo akooo 

Carin Woods :  Aha, a chcela som sa ti poďakovať, za to, že si ma odniesol do ošetrovne. 

Michael Gordon Clifford : Nie je začo, to by spravil každý. 

Carin Woods : Každý nie, ale naozaj ďakujem. Budem musieť ísť.  Dobrú noc. 

Michael Gordon Clifford : Dobrú noc a sladké sny :* 

Račej som sa odhlásila, lebo za ani nie päť minút by sa to zmenilo na sex chat. Rýchle som všetko vypla. Počula som buchot dverí a štrngotanie kľúčov. Pozrela som sa na hodinky pol dvanástej.  

" Ako si mi to mohol spraviť ?" povedala mama 

" Ja, .. noo, ... "  otec sa bránil, aspoň sa snažil 

" Povedal si, že keď sa tu presťahujeme bude lepšie. Ano tebe zo sekretárkou bude lepšie. Ty hovado uchylné. Máš rozvod." kričala mama

Pomalým krokom som zišla dole po schodoch. Nechápala som, aký rozvod, čo sa stalo ? 

" Miláčik, to nie je tak ako si myslíš." povedal otec

" Nie ? Takže ja sa môžem predrať, aby som uživila túto rodinu, aby som dala Carin aspoň kúsok pocit domova . VIeš vlastne kolko má tvoja dcéra ? Vieš ako sa k nej správajú ? Vieš aké má problémy ? Je chorá. Niekedy mám pocit, že by jej  pomohol psychiater. Rovnako ako mne. A ty tu zatiaľ jebeš celý čas zo sekretárkou!" 

Vyhŕkli mi slzy. Som chorá, ....  Postavila som sa  medzi zárubne dverí. S uslzenými očami som pozrela na mamu a otca.  

Vybehla som von. Prosto odišla som z domu. Začalo pršať, ale bolo mi to jedno. Utekala som celú cestu, ani som sa nepozerala kade idem, prosto som utekala o dušu. Zastavila som. Nevládala som. Boleli ma nohy. Bola som v nejakom parku. Nevidela som, všade bola tma. Sadla som si na chodník a rukami som si objala kolená. Pustil sa riadny lejak. Mala som v piči. na strede parku som sa zložila a akože som o pol noci v tom najväčšom daždi " piknikovala" . Keby ma niekto videl, pomyslel by si že som dement. Aha, zabudla som, ja aj som . 

Bolo mi riadne zima. Ale nemienila som sa vrátiť. Nechcela som vidieť vražedné pohlady aké hádžu na seba mama s otcom.  Račej budem tu mrznúť a aj umriem. 

Pocítila som ako niekto sa ku mne priklonil. 

" Si v pohode ?" povedal, bol to chalan. Jeho hlas som z niekadial poznala. 

" Nechaj ma." povedala som 

" Carin, čo ty tu robíš ? Poď domov. Ochoreješ ešte. " ťahal ma za ruky nech sa postavím. No ja som odmietala. 

" Luke, Ash, pomôžte mi." zakričal. Prišli k nám dvaja chalani. 

" Poďme  stávaj, Carin nerob mi nervy." povedal. pozrel na mňa. Ja som vedela už komu patrí ten hlas, bol to Mike. Zodvihol ma na ruky. Objala som ho okolo pliec a začala rumádzgyť ako malé 5 ročné decko. 

" Poď ideme. " povedal,  objal ma okolo pliec. Tí dvaja išli za nami. Zastali sme pred nejakým velkým domom. Mike otvoril dvere a vošli sme dnu. Oblial ma závan tepla. Prešla mnou triaška. 

" Heej, vy traja, kde ste sa túlali, práve, ... " práve vyšiel jeden chalan, keď ma zbadal, pozrel sa na mňa a zmlkol.

" Poď ideme. " povedal Mike a vzal ma ne ruky. Prišlo mi to smiešne. Začala som sa smiať. 

Otvoril dvere na izbe. Asi to bola jeho izba. Sami neporiadok a všade porozhadzované oblečenie.  Sadla som si na posteľ. On išiel do skriňe, vybral nejaké tričko a hodil ho po mňe. Usmial sa na mňa a odišiel preč.  Ja som zo seba dávala dole mokré oblečenie. Alebo lepšie povedané snažila som sa ho dať dole, všetko bolo na mňe nalepené. 

Všetko som hodila na zem a obliekla som si tričko. Zišla som dole, po schodoch. Dole vrela horúca debata medzi chalanmi. 

" Nemohol som ju nechať len tak, poznám ju. Viem aká je,"  povedal mike

" Ehm, sorry, že vás ruším, ale kde by som mohla dať toto ?" ukázala som na oblečenie z ktorého tiekla voda. 

" Daj sem." povedal chalan z piercingom.  Usmial sa na mňa. 

" Ďakujem." povedala som chabo a sklonila som hlavu.  Vrátila som sa nazad do izby, nejako som trefila a ľahla som si do postele. Bolo mi strašne zima. 

Schúlila som sa do klbka a zavrela som oči.

GoodbyeWo Geschichten leben. Entdecke jetzt