13.

431 33 7
                                    

O dva týždne :

Píp, .... píp, .... píp, ....

Ešte raz to pípne roztrepem tú pekelnú vec. Pomaly som otvárala oči. Všade biela. Nebo ? Ale ja by som skorej bola v pekle. Pomyslela som si.

Píp, ... píp, ... čo som ti povedala ? Čuš už pípadko.

Otvorili sa dvere, v nich stála žena v dlhom bielom plášti. Keď ma zbadala usmiala sa na mňa. Podišla k mojej posteli.

„Carin, ako sa cítiš ?“  pozrela na mňa spýtavo.

„ Noooo, ... akoby ma prešiel parný valec.“ Poznamenala som .

„Vieš, čo sa stalo ?“  spýtala sa ma 

" No, nie." pozrela som na ňu, neviem kde to som, dačo mi tu pípa, tuto mám infúziu v ruke, .... lavú ruku mam v obveze, ... 

"Chcela si spáchať samovraždu. Podrezala si si žili. Mama ťa našla v poslednej chvíli. Stratila si vela krvy, bola si v kóme, Doktori, ti nedávali šancu na prežitie. Zavolám tvojim blízkym, ty teraz oddychuj." 

Odišla preč. Takže samovražda, ... fajn Carin, lepšie si nič nevedela vymyslieť. Potlesk. Ale, neexistovalo iné východisko. Mama mala pravdu, musím ísť do Európy. z myšlienok ma vytrhlo jemné zaklopanie. Otvorili sa dvere . Vošla mama, Andy, Moon a Kysarin. Fajn, takže ma čakajú monológy. Som z tým zmierená, aj keď u Kysarin to vyriešime gandžou, u Andyho Batmanom, u Moon a u mami nijako, na nich nezaberá nič, bohužial.

"Som tak rada, že ťa vidím." objala ma mama. Mala opuchnuté a celé červené oči. Aj toto si môžem zapísať ja, som na vine, že sa moja mama skoro zbláznila. "Chcela som sa z tebou rozlúčiť. Odchádzam do anglicka. Dúfam, že mi to niekedy odpustíš." povedala, videla som v jej očiach slzy,  ešte raz sa na mňa pozrela a zavrela dvere. Mami, ja ti nemám čo odpustiť, ... pomyslela som si. 

Kysarin si sadla na moju posteľ, bola som rada, že ju vidím. Ale z Andym nejako sa nemali k činu. Žeby, už skončili jednorožcovské potreby ? Boh vie, ... 

"Som unavená, idem si ľahnúť." povedala som, nemala som náladu na ľútostlivé pohľady.To nenávidím, keď ma niekto ľutuje. Andy prikývol a s Kysarin odišli. Ostala tu len Moon. 

"Mrzí ma to čo som povedala." pozrela na mňa zo slzami v očiach. 

"Moon, stalo sa to čo sa malo stať, ... " povedala som, pritiahla som si paplon vyššie k brade a zababušila sa, akoby išla Ruská zima. 

"Ja viem, .... ale, ... " rozplakala sa. Vedela som, že ju to mrzí. Ale, nič už neurobím, Čo sa stalo, stalo sa. 

"Pustia ma určite skorom keď nie tak ich  zabijem. A môžeme si niekde vyraziť. Ty a ja." usmiala som sa na ňu. Pozrela prekvapivo na mňa. 

"Ty ja a Kysarin, nezabúdaj, sme vražedná trojka." prehodila. 

" Vrav za seba, ja by som povedala, že sme kurevská trojka ." vybuchli sme do smiechu. "Ale som rada, že si si oblúbila Kysarin." povedala som. 

" Noo, vtedy, keď sa ti to stalo, sme spolu boli. Obe sme boli na dne a vytiahla svoju zázračnú gandžu. Vieš ako to dopadlo. " pomyslela som si naposledy, čo sa stalo. Jednorožec. Viac k tomu netreba dodať. " A je rovnaká ako ty, ... aj ona skoro zabila Alison. Mala narážky na mňa a Luka, tak to Kysarin vyriešila po svojom." začala sa červenať, ona a Luke. Ehm. Takže takto to ide. " A Mike keď sa to dozvedel, ..." pozrela na mňa smutne, 

" Mna on nezaujíma. Dôležitá si ty a Luke, Kysarin a Andy, Andyho detičky, a Calum a Ashton." povedala som. 

" Ja pôjdem." povedala, zakývala som jej. ľahla som si, zaspala som. 

*** 

Práve som si zbalila všetky veci,bolo na čase opustiť nemocnicu a ísť domov. S Andym sme sa rozhodli, že budem bývať u neho. Bála som, sa že chalani ma nebudú mať radi. Ale naposledy prišli všetci. Usmievali sa ako male deti. Za tie dva týždne sa dtoho  vela stalo. Andy sa rozišiel z Kysarin. Dôvod je Julliet Simms. Andyho bývala. Raz prišla z Andym za mnou, jedným slovom povedané kurva, s.r.o. Asi musím bratovy prehovoriť do duše, kde nahal oči. Ale tá krasavička, dlho s ním neostane, o to sa postarám, ... 

" Carin, no tak švihaj, ..." prišiel Cc a Jake. Vzali mi kufor a išli sme na parkovisko, kde ma čakal Andy z Julliet. Zazerala som na ňu ako na žida. Majetnícky objala Andyho, usmiala sa na neho a pobozkala ho. Chcelo sa mi z toho grcať. Ako prežila som aj to, že som načapala brata a Kysarin, ale to mi nevadilo. Za toto by som Julliet upálila na hranici. 

" Ak nevadí pôjdem z chalanmi." Julliet sa na mňa zaškerila. Preklínam tú ženskú. Nastúpila som do Cc- ho auta. Všetci ani len neprehovorili. Hralo rádio. Po chvílke ticha som si začala pospevovať.  Počula som známe tóny. Awww Halestorm. Začala som hulákať na celé auto : 

You call me a bitch like it's a bad thing
You call me a freak like that means something
Can't get your way so you're sulking
I think we know the rest
Get it off your chest
I don't give a shit
I love it when you call me a bitch like it's a bad thing

You show up everywhere I go
Get a grip you're acting so weird
I don't need your jager bombs
I think I can take it from here
You gotta learn to leave when the party ends
I don't really care what you tell your friends
Tell me again


Milujem Halestorm. A hlavne  pesničku You Cal me a bitch Like it ´s a bad thing.  ktorú práve hrali. Zastali sme pred našim domom. 

" Carin? " spýtal sa Jake

"Ano ?" bála som sa, čo sa spýtajú

" Máš božský hlas, brat už počul ako spievaš ?"  zaskočili ma 

"Nie, ... ale, ... ďakujem, podla mňa je to škrekot." poznamenala

" No, asi nepoznáš čo je to škrekot, ... na to je odborníčka Julliet. " poznamenal Cc.  Pozreli sme sa všetci traja na seba a vybuchli sme do smiechu. 

GoodbyeWhere stories live. Discover now