18.KISIM

56 7 0
                                    

"Dadı sıktı ,sıktı ne olur bırak beni "

Dadı kızın üzerindeki korseyi biraz daha sıktı. "Olmaz 100 kilo gözüküyor sen." dedikte sonra kızın yüzüne baktı dadı.Biraz gözleri dolmaya başlamıştı Ada görmesin diye arkasını döndü ama Ada dadıyı kendine doğru çevirdi.

"Dadı , ne oldu ?"

"Sen ne çabuk büyüdü böyle de evleniyor." kızın o an kafasına dank etti bu kendi hayatı olmasa da bir nevi evleniyordu.Bir an onunda gözleri dolmuştu dadıya sarılmıştı.

"Sen niye ağlıyor mutlu olman gerekiyor evleniyo "

Kız yatağın üstüne oturmuştu "sende evleniyor dadı ,ikimizde aynı durumdayız ama bilmiyorum Edward ile evlenmek nasıl olur ?"

"Sen yoksa Edward'ı sevmiyor başka birini seviyor." Ada'nın biranda aklına Petra gelmişti sahi niye gelmişti ki o hemen başka bir şey düşündü "Yoo bunu da nereden çıkardın ama Edward'ı seviyor muyum bilmiyorum."

Dadı kızın başını göğsüne yasladı "Sen merak etme o iyi biri ben biliyor sen çok mutlu olucak."

Kız dadı ile beraber balo salonuna girişine gelmişti. Edward yanına gelmişti kızın her zamanki kibarlığıyla kızın eline buse kondurup koluna girmişti.Muhafızlar kocaman olan kapıyı açtıklarında balo salonunun içine beraber yürümeye başlamışlardı.

Herkes onlara bakıyor ve gülümseyip alkışlıyorlardı.Bu balo her ne kadar kendi ülkelerine özgü olsa da ortada bir evlilik olduğu için Edward'ın ülkesinden de çok insan buradaydı.Kral Marcus'un yanına vardıklarında cam bardağa kaşık ile bir iki kere vurup herkesin susması için işaret vermişti.

"Sayın misafirlerimiz ,buraya hem geleneksel balomuzu kutlamak hem de size güzel bir haber vermek için davet etmiş bulunuyorum.Kızım Victoria ile Valorya ülkesinin kralının oğlu Edward evlenmeye karar verdiler.Bu evlilik ile de 2 ülke birleşecek ve gücümüz daha da çoğalacaktır."

Kral Marcus'un cümlesini bitirmesiyle salonda bir alkış tufanı kopmuştu.Kalabalığın arasında Petra'yı görmüştü kız öyle garip bakmıştı ki o an, Ada tüm vücudunda ki her bir hücrenin parçalandığına yemin edebilirdi.Göz göze geldikten sonra kalabalığın içinde kaybolmuştu.

Konuşma bittikten sonra Edward tebrikleri topluyordu ama buna daha fazla dayanamayan Ada arkadaşlarının yanına gitmişti. Linda yine her zamanki sevecenliğiyle Ada'nın üzerine atlamıştı.

"Ada , tanrım çok güzel olmuşsun."

"Abartıyorsun, siz daha güzelsiniz " dedikten sonra masaya oturdu. "Ah buna daha fazla dayanamıyorum."

Lisa "Yakışıklı prens ile evlenmeye mi ? Ah ne kadar kötü bir durumdasın sana çok üzülüyorum." dedikten sonra hafif gülmüştü onun gülümsemesiyle beraber Ada'da gülümsedi "Yaa dalga geçme."

Jennifer "Biraz neşelenir misin düğünden sonra kendi zamanına gideceksin." 

Ada durdu ,haklılardı çok fazla düşünüyordu eğlenmeye bakmalıydı "Ulan haklısınız lan bunun şerefine içelim bence "

Ada daha önce hiç içmemişti ama o an o kadar kafasını dağıtmaya ihtiyacı vardı ki tüm bardağı kafasına birden dıkmıştı. Yutmasıyla beraber yüzünü ekşitmesi de bir olmuştu "Yaa bunun tadı ne kadar iğrençmiş. " 

Lisa "Kızım ne yapıyorsun birden içilir mi öyle " 

"Lisa sen içmessen ben içmessem nasıl çıkarız karanlıktan aydınlığa son tahlilde.Pardon kafam Hayat Bilgisine kaydı.Tabi siz bilmiyorsunuz nereden bileceksiniz."

Lisa "Ada seni çarpmış daha önce hiç içmedin mi ?" Ada hayır anlamında kafasını sallayıp bir bardak daha dıkmıştı.

Jennifer "Ayy Hayat Bilgisi ne anlatsana biraz uçan bir şey mi ?"

Ada ayağa kalktı bir bardak daha içip Jennifer'ı alnından öpüp yerine oturmuştu."Şimdi anlatıyorum Pikachu var Afet hoca var, Amil bey var,Sevda var, balıklar var ,bunlar kardeş."

Linda "Nasıl hepsi birbirleriyle mi kardeş " 

Bir bardak daha içip konuşmuştu Ada "Hayır ya Afet ile Pikachu kardeş Sevda ile balıklar evli Amil de bunların evcil hayvanları bir dakka dur elti miydi acaba bunlar ya"

 O  ara masaya Ander gelmişti ,Jennifer şaşırmış bir biçimde çocuğa bakıyordu. Ander ise konuşmak yerine elini uzatmıştı. Jennifer kafasıyla onaylamış dansa kalkmıştı.

Ada'da o ara birkaç bardak daha içmişti. Lisa daha fazla dayanamayıp Ada'nın elinden bardağı aldı. 

Ada "Ne yapıyon ne yapıyon ya "

Lisa "Hayatını kurtarıyorum " Ada kalkıp Lisa'ya sarılmıştı "Gel öpücem seni ,ayy ne kadar tatlısın sen" 

Lisa ile Linda Ada'nın daha fazla baloda duramayacaklarını anladıkları için onu odasına götürmek için omuzlarından tutmuşlardı ki o sırada Elizabeth ile karşılaştılar.

Elizabeth "Ne yapıyorsunuz niye Victoria'yı öyle tuttunuz"

Ada şapşal şapsal güldü "Aynen ne yapıyoruz ,ne yapıyoruz açıklayın, hakket ne yapıyoz ya ?"

Lisa "Bu seni ilgilendirmez çekil önümüzden" 

Ada Lisa'nın omzundan kolunu aldı hayır şeklinde parmak işareti yaptı"Tı tı tı sen çok terbiyesiz biri oldun başımıza valla Amil beye şikayet edecem seni." Elizabeth'e doğru yürüdü "seni öpücem" dedikten sonra alnından öpmüştü. 

Kızlar hemen Ada'yı Elizabeth'in yanından uzaklaştırmışlardı "Yaa neden gidiyoruz evde besliyecem ben onu" 

Linda "İnan bana Ada onu beslemek istemezsin pirana o pirana"

Pirana lafından sonra Ada sesli bir biçimde gülmeye başlamıştı "Amil beyinde balıklarını piranalar yemişti biliyor musunuz "

Balo salonundan çıkıp Ada'nın odasına girmişlerdi. Yüzünü yıkayıp ,yatağına yatırdılar. Linda ,Lisa'ya doğru baktı "sence iyi olucak mı ?"

Lisa "İnşallah " Ada ise o ara kızlara öpücük atarak el sallıyordu "Siz gidin ,gidin bende şimdi taksi çağırıp gelicem yanınıza" 

Kızlar Ada'yı İsa'ya emanet edip odadan çıkmışlardı.Ada ise bir süre odada durmuş sonra canı sıkılınca bahçeye inmişti.Bahçede tek başına bir çocuk oturunca kızın ilgisini çekti ve ona doğru yürümeye başladı.

Petra ,Ada'nın ona doğru yürüyerek gelmesine şaşırmıştı.Şimdi müstakbel kocasıyla oturuyor olması gerekiyordu. Salpalaya ,salpalaya yürüyordu şarhoş olmalı diye düşündü çocuk.Sigarasından son bir nefes daha alarak yere atmıştı.

"Hey ne yapıyorsun burada ,o ne ne içiyordun ?"

Petra "Sigara"

"Aaa ne güzel bende içmek istiyorum."

Petra "Bence içeceğinden kadar içmişşin. Sarhoşsun hadi seni yatağa yatıralım" diyerek Ada'nın kolundan sürüklemeye başladı.Ada ise istemiyorum diyerek Petra'yı ittirmişti o ara sendeledi ve Petra belinden kavrayıp yere düşmekten kızı kurtarmıştı.

Kız ayağa kalkınca gülmeye başladı "Ya sen çok tatlısın ,seni öpücem" diyerek birden Petra'nın dudaklarına yapışmıştı.O sırada ikisininde bildiği bir ses duyulmuştu.

Edward "Victoria"



HAYATIM ROMAN OLSA (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now