57.rész

566 47 15
                                    

(18+-os rész!! Aki nem szereti az ilyet ettől a jelzéstől => ~~~~~~~~ , eddig => ~~~~~~~~~, ne olvassa!)

Zajokra ébredtem fel, így fáradtan nyitottam ki a szememet, s nyújtózkodni kezdtem. Oldalra nézve Wonhot láttam meg mellettem aludni. Sokkoltan másztam ki az ágyból, és akkor láttam meg, hogy Kookie a földön aludt. Az éjjeli szekrényen lévő órára néztem és akkor láttam meg, hogy még csak hajnali 3 van. Sóhajtva sétáltam Kookiehoz.

-Gyere a kanapéra! - suttogtam a füllébe.

Kookie döbbenten nézett rám, hogy mit keresünk a földön. Az ágyon alvó Wonhora mutattam, amire csak megforgatta a szemét. Kézenfogva mentünk ki a kanapéra lefeküdni, hogy folytathassuk az alvást. A kanapé elég pici volt, én Kooki feküdtem, s így aludtunk el. Reggel nem tudom, hogy hogy, de újra az ágyamba kerültem. Aishh..

-Hyuuung! - mentem le dühösen a lépcsőn.

-Mi az? - pislogott rám ártatlanul a konyhában ülve.

-Mi a baj fiam? - kérdezte anya.

-Az, hogy hyung 2x is elvitt Kookietól! Hajnalban arra ébredtem, hogy hyung fekszik mellettem, Kookie pedig a földön! Aztán lejöttünk a kanapéra, de most meg a szobámban ébredtem, és persze, hogy Kookie nélkül! - panaszoltam el felháborodva.

-De én csak féltelek.... - nézett rám boci szemekkel Wonho.

-Nincs mitől! - emeltem fel a hangom hisztisen.

-Dehogynem van! Biztos, hogy a seggedet akarja! - kiáltotta.

-Nekem nem arra kell Taehyung! - lépett mögém Kook. - De ha akarom, ő az enyém lesz! - vigyorodott el, s derekamba markolt két oldalt.

-Tee..... - indult meg felénk Wonho.

-Mennem kell, szia! - adott egy csókot nyakamra, majd kiszaladt a házból.

Elkaptam Wonhot, hogy ne menjen utána, s leültettem az asztalhoz.

-Ugye nem hagyod, hogy molesztálja a popodat? - nézett rám bociszemekkel.

-Wonho! - szólt rá anya. - Tae már nem kisgyerek! Eltudja dönteni, hogy mit akar! - forgatta meg szemét.

-Pontosan! Tae pedig most enni akar! - vigyorodtam el.

-Ahh te... - nevett fel anya, majd szedett reggelit. - Egyébként már megcsináltam a papírokat a sulival kapcsolatban! - nézett rám anya.

-H-hogy mi? - kérdeztem döbbenten.

-Mivel se te, se Kook, nem jártátok ki az iskolát, ezért újra kezditek. Persze nem 9.osztályban kezdtek! Mivel te tizedik évvégén mentél el így 11.-be mész, Kook pedig 12.-be! Mivel ötös tanuló voltál, így a tanárokkal megbeszéltem, és emiatt tovább engedtek 11.-be! - mosolygott rám.

-De én nem akarooook! - kezdtem el hisztizni. - Nem járhatnék inkább Namjoon hyunghoz tanulni? Neki 148-as az IQ-ja, szóval tudna tanítani! - néztem rá boci szemekkel.

-Nem fiam! Beszéltem már Namjonnal, ő pedig nemsokára kezd a munkahelyén, így nem lesz ideje rád is! - rázta meg a fejét.

Durcásan álltam fel az asztaltól, majd fürdés után, elindultam Kookiehoz. Az ajtajuk előtt megállva elgondolkodtam. Most csak úgy menjek be? Rég jártam itt, és illetlen is lenne... Igaz? Áhh akkor csengetek. Csengettem, majd vártam, hogy kinyissák. Pár perc múlva Kookie nyitott ajtót.

Who got the power? /Befejezett/  Where stories live. Discover now