60.rész

735 42 13
                                    

Namjoon szemszöge :

Ahogy telt az idő, úgy kerültünk közelebb egymáshoz Jinnel. Igaz, hogy még most se ugyanaz, mint volt, de nem is akarom, hogy ugyanolyan maradjon. Mindenki megérdemel megegy esélyt, én pedig nem tudok nélküle élni. Hiányzik minden másodpercben amikor nincs velem, épp ezért eldöntöttem, hogy nem törődöm tovább a múlttal, és úgy fogom élni az életemet, ahogy eddig soha. Már az változást hozott, hogy nem elszigetelve élünk, és már nem csak mi ketten vagyunk. Családunk lett, de én még ígyis szeretnék rendes családot is. Sokat gondolkodtam rajta, és arra jutottam, hogy végigviszem azt, amit már régóta tervezek. Megkérem a kezét, és örökbe fogadunk egy kisbabát. Már igazából pár hete megvettem az öltönyömet, és vettem Jinnek is. A gyűrűt is megvettem, már csak a helyszínt és a papot kell elintézni. De elsőnek rákellene jönnöm, hogy egyáltalán hozzám akar-e jönni..... De hogyan tegyem? Nem állhatok csak úgy elé, hogy " Hey, hozzám jössz?". Romantikusabban kellene, de hogyan? Gondoltam rá, hogy főzök valamit, és a vacsora alatt kérem meg a kezét, de félek, hogy felgyújtanám a konyhát.... Sose voltam egy konyha tündér... Ohh szólok Minának, hogy segítsen!!
Előkaptam a telefont, majd felhívtam ót. Szerencsére Jin most dolgozik, és csak késő este jön haza, ezért nem kell aggódnom amiatt, hogy meghiusul a tervem.

-Hallo? - szólt bele fáradtan.

-Szia.... Szeretnék kérni egy szivességet... - feleltem bizonytalanul.

-Mi lenne az? - kérdezte boldogabban.

-Szeretném megkérni Jin kezét, és ahhoz egy romantikus vacsorát terveztem de... Te is tudod, hogy én felgyújtanám a konyhát.. - nevettem fel aprót, majd elszégyelve magam, hajtottam le fejem.

-Úristeeen!- kiáltotta. - Máris ott vagyunk! - hadarta, majd kinyomta a telefont.

Ahj....hozza az egész bagázst? Na nem baj, legalább hamarabb végzünk. Nem tartott sokáig mire mindannyian ide értek. Jisoo, Mina ,Tae, Kook, Yoongi, Jimin, Hoseok és Chaeyoung vigyorogva álltak a nappaliban.

-Lehetek koszoruslány?! Mármint koszorusfiú? - kérdezte kuncogva Tae.

-Persze, ha igent mond! - nevettem fel.

-Miért mondana nemet?- legyintett Jisoo. - Na mond mit szeretnél főzni, és segítünk mindenben! - mosolygott rám.

-Bolognai spagettire gondoltam...-néztem rájuk bizonytalanul.

-Hm.. Okés! Mellé vörösbor, gyertyák, rózsa, és badabim-badabum kész! - csapta össze tenyerét Chae.

Boldogan bólintottam, majd munkához láttunk. Én, Jisoo és Mina főzni kezdtünk, míg Tae és Jimin díszítettek, Yoongi és Kook beszerezte a rózsákat, Hoseok és Chae pedig elment megvenni a legjobb bort. Sokáig fűszereztük és változtattunk a recepten, hogy olyan legyen, ahogy Jin szereti. Egyedi módszerrel szokta megfőzni, de sose árulta el a receptet, ezért nekünk kellett rájönnünk. Nem lett pontosan olyan ahogy ő szereti, de szerintem finom lett. Miután mindennel készen lettünk, hálásan néztem rájuk, majd néztem végig azon, hogy mit alkottunk. Nekem nagyon tetszett !

-Köszönöm, hogy segítettetek! Nem tudom, hogyan háláljam meg! - néztem rájuk elérzékenyülve.

-Úgy hogy meghívsz az esküvőre! - vigyorgott rám Chae.

Nevetve öleltem meg őket, majd kicsivel később haza mentek. Várnom kell fél órát, mire Jin haza ér. Addig lefürödtem, átöltöztem, megcsináltam a hajam, majd az ajtó előtt megálltam. Az ajtóban vártam rá, s egyre izgatottabb lettem. Tetszeni fog neki? Nem lett túl csicsás?! Vagy nem túl kevés?! Baszki... Van idő átrendezni mindent?! Az ajtó előttem hirtelen nyílt ki, s lépett be rajta Jin. Összeráncolt szemöldökkel nézett végig rajtam, majd kérdőn nézett szemeimbe.

Who got the power? /Befejezett/  Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt